Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Η AMAZON.COM ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ DRONES ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΔΕΜΑΤΑ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ {BINTEO}

«Στην είδηση ​​που συγκλόνισε τον κόσμο, η Amazon.com και ο Ελληνας ιδρυτής της Τζεφ Μπέζος ανακοίνωσε δημοσίως ένα φιλόδοξο σχέδιο για να παραδίδει πακέτα σε πελάτες σε 30 λεπτά χρησιμοποιώντας αερομεταφερόμενους ρομποτικούς κηφήνες.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Δεκεμβρίου 2013

Περισσότερο από μια απλή χίμαιρα, το λεγόμενο σύστημα διανομής "Prime Air" λειτουργεί ήδη σε δοκιμαστική λειτουργία.

Τα ρομπότ θα αρπάζουν τα πακέτα απο ένα κέντρο διανομής της Amazon, και έπειτα κυριολεκτικά θα πετούν έξω στους ουρανούς. 

Λίγα λεπτά αργότερα, οι κηφήνες θα κάνουν μια ομαλή προσγείωση μπροστά στον πελάτη, απελευθερώνοντας το πακέτο και μετά θα επιστρέφουν στο κέντρο διανομής της Amazon.com για επαναφόρτιση.
Ο Μπέζος είπε οτι πιστεύει αυτή η τεχνολογία θα είναι εμπορικά βιώσιμη σε "τέσσερα ή πέντε χρόνια».
Ξεκινώντας όμως όλο αυτό το πράγμα, θα αλλάξει ολόκληρη την οικονομία των ΗΠΑ. Το UPS, η FedEx και η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ θα πρέπει να τρέμουν βλέποντας αυτό το πράγμα. 
Αν η Amazon.com μπορεί να προσφέρει τα ίδια πακέτα, χρησιμοποιώντας μια στρατιά από drones, τότε ποιος χρειάζεται τα φορτηγά και τους κούριερ; Τούτου λεχθέντος, η παράδοση δεμάτων μέσω του αέρα με κηφήνες είναι κάτι εξωφρενικά περίπλοκο. 
Δεν θα υπάρχουν μόνο οι κακές καιρικές συνθήκες, τα ηλεκτροφόρα καλώδια, τα ψηλά δέντρα και άλλα ιπτάμενα αεροσκάφη, αλλά θα έχουν επίσης να εξετάσουν το γεγονός ότι ένα σωρό άνθρωποι θα θέλουν να συλλάβουν αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ή να προσπαθήσουν να τα καταρίψουν καθαρά για την διασκέδαση τους.
Οι κηφήνες της Amazon μπορεί να ξεκινήσουν και την εγγραφή βίντεο, και τότε θα γίνουν πραγματικά «κηφήνες κατάσκοποι» 
Αν κάποιος άλλος εκτός από τον Τζεφ Μπέζο προσπαθούσε να το κάνει αυτό, οι πιθανότητες επιτυχίας θα ήταν κοντά στο μηδέν. Αλλά ο Μπέζος έχει μια καταπληκτική πορεία στην καινοτομία, την αυτοματοποίηση και την επίτευξη των επιχειρήσεων. Ποτέ δεν ξέρει τι σου επιφυλάσει.

Δείτε το βίντεο


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger