Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ «ΑΡΝΗΘΗΚΕ» ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ «ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ»

Οι Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης του Γιοχάνεσμπουργκ ερευνούν τους ισχυρισμούς ότι τέσσερα από τα μέλη τους αρνήθηκαν να βοηθήσουν μια γυναίκα που πέθαινε, επειδή ισχυρίστηκαν ότι ήταν «πάρα πολύ βρώμικη". 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Δεκεμβρίου 2013

Η 44-χρονη Sarah Bezuidenhout, πέθανε αφότου οι εργαζόμενοι του ασθενοφόρου φέρεται ότι αρνήθηκαν να την πάνε στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος της υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης Ρόμπερτ Μουλαουτζί :.

 "Έχουμε σημειώσει με μεγάλη ανησυχία την φερόμενη άρνηση του πληρώματος του ασθενοφόρου να λάβει μια ασθενή στο νοσοκομείο με το αιτιολογικό ότι ήταν πάρα πολύ βρώμικη" 

Ο Μουλαουτζί είπε ότι ενθάρρυνε την οικογένεια του ασθενή να υποβάλει επίσημη καταγγελία.

 "Ο ισχυρισμός θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη και θα διερευνήσουν διεξοδικά οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία από την οικογένεια ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα πειθαρχικά μέτρα σε περίπτωση που οι ένοχοι διαπιστωθεί ότι είχαν ενεργήσει εσφαλμένα. 

«Στόχος μας είναι να σωθούν ζωές και για να διασφαλίσουμε ότι οι κάτοικοι πρέπει να παίρνουν επαγγελματική θεραπεία και βοήθεια ανά πάσα στιγμή, παρά την καθαριότητά τους, "είπε ο Μουλαουτζί. 

Δυστυχώς, η Σάρα πέθανε την Παρασκευή.


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger