Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙΜΩΡΕΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ EMAIL ΤΟΥ «Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ»

Οι αμερικανοί υποτίθεται ότι πρέπει να έχουν την ελευθερία να απολαύσουν μια πληθώρα ελευθεριών, μεταξύ των οποίων, την ελευθερία της θρησκείας, και οχι βέβαια ελευθερία από τη θρησκεία.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Δεκεμβρίου 2013

Και όμως, καθώς η μετα-συνταγματική μας περίοδός βαθαίνει, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων μοιάζει περισσότερο με ένα γραφικό αναχρονισμό, αντί των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αναγνωρίζονται και προστατεύονται από την κυβέρνηση.

Αυτή η συνειδητοποίηση είναι ιδιαίτερα επώδυνη για τους βετεράνους του έθνους μας, όπως εγώ, γιατί όταν μπαίνετε στην πρώτη γραμμή για τη χώρα και το Σύνταγμα, μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε προσβεβλημένος όταν τα εν λόγω συνταγματικά δικαιώματα σας στερούνται, από το φθόνο, το μίσος για τον τρόπο ζωής μας ή κάποιου άλλου εξίσου γαϊδούρινο και ακατάλληλο λόγο. 

Γι 'αυτό και κατανοώ εντελώς την απογοήτευση των βετεράνων, όπως ο Boots Hawks όταν κάποιος μικρός Στάλιν χρησιμοποιεί τη δύναμή του να απαρνηθεί τα δικαιώματα που υπηρέτησε να διατηρήσει και να προστατεύσει. 

«Πιστεύω στην Αμερική»

Το νοσοκομείο Dameron στο Stockton της Καλιφόρνια, ανέστειλε τον Boots Hawks, έναν εργαζόμενο και βετεράνο, μια μέρα πριν από την Ημέρα των Βετεράνων χωρίς αμοιβή -. εξαιτίας μιας υπογραφής ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έγραφε "Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική", το οποίο χρησιμοποιούσε για πάνω από ένα χρόνο.

Ο Χοκς απομάκρυνε την υπογραφή του, αλλά το νοσοκομείο είπε οτι πρέπει να αναζητήσει νομική εκπροσώπηση. 

Την επόμενη μέρα βρήκε τον κωδικό πρόσβασης και τις κλειδαριές του αλλαγμένες, και το νοσοκομείο τον έθεσε σε άδεια άνευ αποδοχών για ανυποταξία.. Έτσι, όχι μόνο τον τιμώρησαν αυτά τα "ξερατά" επειδή τόλμησε να πιστεύει ότι είχε ακόμα τα δικαιώματα του, αλλά του έριξαν και μια γεμάτη χούφτα αλάτι στην πληγή όταν τόλμησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. 

Ωραία. "Πιστεύω στην Αμερική , και πιστεύω στο Θεό πολύ έντονα,"δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. "Και πιστεύω ότι η Αμερική χρειάζεται μια ευλογία." είπε ο Hawks, ο οποίος πέρασε 20 χρόνια επιτυχίας στον αμερικανικό στρατό, επικοινώνησε με το Ινστιτούτο Ειρηνικής Δικαιοσύνης, ύστερα από την αναστολή και την επίπληξη του.

Σε απάντηση, η μη κερδοσκοπική νομική οργάνωση απέστειλε μια επιστολή στην διοίκηση του νοσοκομείου, απαιτώντας απο τους αξιωματούχους να αναστείλουν τις ενέργειές τους. 

Στην επιστολή σημειώθηκαν επίσης τα στρατιωτικά επιτεύγματα του Χόκς »και το γεγονός ότι  στο προσωπικό του νοσοκομείου για 10 χρόνια ήταν υπόδειγμα, αφού μια χρονιά είχε ονομαστεί και "Υπάλληλος της χρονιάς." "

Σπάνια βλέπουμε κάτι τόσο συγκλονιστικό όσο την τοποθέτηση αυτών των "ειδικών" να θέσουν ένα σκληρά εργαζόμενο στρατιωτικό βετεράνο σε άδεια μια μέρα πριν την Ημέρα των Βετεράνων » είπε ο Πρόεδρος Brad Dacus

"Οι ενέργειες του νοσοκομείου ήταν εξωφρενικές και παράνομες. Αναμένουμε την άμεση συγγνώμη και την πλήρη αποκατάσταση των δικαιωμάτων του κ. Χόκς."

Μετά τις εκθέσεις των δράσεων του νοσοκομείου που κυκλοφόρησαν σε όλη τη χώρα, οι υπάλληλοι άρχισαν να πέρνουν πίσω μερικές από τις ενέργειές τους. 

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Χόκ θα λάβει πίσω αμοιβή για το χρόνο που έχασε, και η ταμπέλα της "απείθειας" του έχει ακυρωθεί, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την δική του υπογραφή στο e-mail.

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger