Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

«Το να κάνεις το σωστό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει η θεραπεία ατόμων με καρκίνο, δεν είναι πάντα κάτι καλό. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Ιανουαρίου 2014
Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας στοιχίσει κάποια σοβαρή φυλάκιση και να σας βάλουν στη λίστα της Interpol, η οποία τάσσεται κατά εσάς και σας βλέπει πέρα από τους εγκληματίες πολέμου, τους τρομοκράτες ή τους δολοφόνους.
Απλά ρωτήστε τον Greg Caton, έναν πολίτη των ΗΠΑ και ιδρυτή της Alpha Omega Labs όπου πουλούσε νόμιμα φυτά και τοπικά βότανα στον Ισημερινό.
Κάποια στιγμή, ο Caton βοηθούσε τους αρρώστους, ανιδιοτελώς αφιερώνοντας το χρόνο του για να θεραπεύσει τους άλλους. Στη συνέχεια, το 1999, τον πλησίασαν με την απειλή όπλου αξιωματούχοι των ΗΠΑ, τον απομάκρυναν πίσω στις ΗΠΑ και τέθηκε σε ομοσπονδιακή φυλακή για δύο χρόνια ».
Στα έκτακτα δελτία ειδήσεων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν κάλυψαν την ιστορία. Σίγουρα, υπήρξαν μουσικά βίντεο ή σχολιασμοί μόδας που πήραν το προβάδισμα, ή κάποιος άλλος λόγος πού έκαναν τα στραβά μάτια για την απαγωγή του Caton. 
Ωστόσο, Ο Mike Adams του Natural News ήταν ο πρώτος που έβγαλε στη φόρα την απίστευτη αυτή ιστορία. Λέει ότι έχει μαρτυρίες από πολλά άτομα που αποδεικνύουν ότι τα βότανα του Caton μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν τα άτομα με καρκίνο, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην αστροναύτη της NASA.
«Δεν μπορείς να πουλάς βότανα στην Αμερική που θεραπεύουν πραγματικά τον καρκίνο"
Αν η φυλάκιση του Caton δεν ήταν αρκετά σοκαριστική, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ τον κατέταξε στις υπηρεσίες της Ιντερπόλ, μια οργάνωση της αστυνομίας, που έχει ως στόχο να απαλλάξει τον κόσμο από επικίνδυνους ανθρώπους όπως δραπέτες, φυγάδες και τρομοκράτες. 

Ο Mike Adams, του Natural News, εκφράζει την απογοήτευση του πίσω από την ιστορία και λέει, «ότι αυτό δείχνει το πόσο απελπισμένοι είναι. Να μην μπορείς να πουλάς τα βότανα που πραγματικά θεραπεύουν τον καρκίνο στην Αμερική." Και δεν είναι μόνο ότι παρέπεμψαν τον Caton στον κατάλογο της Interpol, αλλά στο εξώφυλλο του περιοδικού Parade χαρακτήρισαν την εικόνα του κάτω από τον Οσάμα μπιν Λάντεν ως μέρος μιας ιστορίας για τους πλέον καταζητούμενους εγκληματίες της Αμερικής. 

Ο Adams λέει ότι το σκάνδαλο αυτό "δείχνει την εγκληματικότητα της κυβέρνησης των ΗΠΑ και την απελπισία τους στην προσπάθεια τους να εκφοβίσουν εκείνους που προσπαθούν να προάγουν τη φυσική θεραπεία του καρκίνου.
"Αν και δεν είναι πλέον στη φυλακή, ο Caton εξακολουθεί να αντιμετωπίζει απίστευτες δυσκολίες όταν πρόκειται να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές, με βότανα για τα άτομα με καρκίνο στην ιστοσελίδα του http://www.altcancer.com/.
atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger