Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ!

Είναι ο Ομπάμα ομοφυλόφιλος  παντρεμένος με την τρανσέξουαλ «Μισέλ», - σε ενα ευκαιριακό «πάντρεμα»;

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Ιανουαρίου 2014

Αν ο Ομπάμα παντρεύτηκε με έναν άνδρα που είναι μια τρανσέξουαλ όπως η Michelle, αυτό είναι μεγάλο βάρος για τον Ομπάμα. Ζει με μια τρανσέξουαλ και είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τον φτωχό Ομπάμα. Θα πρέπει όλοι να νιώθουμε λυπημένοι για αυτή τη μεγάλη ταλαιπωρία.

Ο Ομπάμα είναι πολύ γνωστός ομοφυλόφιλος στην ομοφυλοφιλική σκηνή του Σικάγο, με τη ζωή του ως μέλος στα ομοφυλοφιλικά  λουτρά του Σικάγο "Man’s Country" στο North Clark. 

Αφού παντρεύτηκε μια τρανσέξουαλ, τη Μισέλ, έτσι ώστε να κάνουν ένα ψεύτικο γάμο, αυτό είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία για έναν παιδεραστή σαν τον Ομπάμα. Η φυσική κλίση του είναι να είναι με τους άνδρες που μοιάζουν με άνδρες.

Προσθέστε σε αυτό το χειρουργικό βάσανο, τόσο τη χειρουργική επέμβαση τρανσέξουαλ και την χειρουργική επέμβαση ομοφυλοφίλων, όπως ο Ομπάμα που θα υπομείνει μέχρι να γεράσει, λόγω σοδομισμού. Ψάχνουμε ανθρώπους όπως η Μισέλ Ομπάμα και, άλλους που περνούν ατελείωτο και τρομακτικό πόνο.

Αυτό πράγματι μας επιτρέπει να παραχωρήσουμε επάνω σε όλα αυτά τη συμπόνια μας.
Το πρόσωπο της Μισέλ Ομπάμα δεν είναι όμορφο. Είναι πολύ άσχημο και δεν είναι καθόλου θηλυκό.
Ο Τζέιμς Μπράουν μοιάζει με την Μισέλ Ομπάμα.
Michelle Obama πέος
Michelle Obama διόγκωση
Η Μισέλ φαίνεται πραγματικά σαν ένας άνδρας ντυμένος τραβεστί.

Τα πόδια της φαίνονται τεράστια, σαν αυτά του ελέφαντα.
Ο Κύριος και η κυρία Ομπάμα. Αυτός-(η) κοιτάζει σαν μια ωραία κυρία, και έχει τα πόδια του σταυρωμένα με μια κομψότητα, ενώ εκείνη έχει τους ώμους ενός αθλητή ποδοσφαίρου που είναι έτοιμος για δράση.
Ο Ομπάμα με τον εραστή του την εποχή στο κολέγιο, τον Πακιστανό Mohammad Hasan Chandoo. Κρατάνε τα χέρια στη φωτό παραπάνω. Τα δάχτυλά τους είναι ενωμένα, μετρήστε τα!
Μπορεί να αμφισβητηθεί σοβαρά το ότι η "Michelle" Ομπάμα είναι γυναίκα. Είναι τόσο μακριά από το να την πείς γυναίκα όπως ο Ομπάμα ότι είναι είναι ετεροφυλόφιλος. Αυτοί οι δύο είναι ένα ζευγάρι που εντάχθηκε στην κόλαση.
Είναι άσχημη.
Η Μισέλ είναι τρομερά απογοητευτική σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα είδη ένδυσης.


atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger