Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΑΙΚ: ΕΝΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΘΕΟΣ ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; {ΒΙΝΤΕΟ}

Ο Δαβίδ Αικ γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1952 και είναι Άγγλος συγγραφέας, δημόσιος ομιλητής και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Προωθεί τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την παγκόσμια πολιτική και έχει γράψει εκτενώς γι 'αυτό το θέμα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Φεβρουαρίου 2014

Η Αθέατη γνώση ξεκίνησε μια δυαδικτιακή έρευνα που αποκαλύπτει το σε πολλούς γνωστό-μα και άγνωστο προφίλ του Ντέιβιντ Αικ. 

Ο Αικ ήταν παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής στο BBC, και εκπρόσωπος του Κόμματος των Πρασίνων, όταν το 1990 ένα μέντιουμ του είπε ότι είναι ένας θεραπευτής που είχε σταλεί στη Γη για ένα σκοπό, και ότι ο κόσμος των πνευμάτων επρόκειτο να περάσει μηνύματα σ 'αυτόν. 
Τον Μάρτιο του 1991 οργάνωσε μια συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει ότι ήταν «ο Υιός του Θεού" - μια φράση που είπε αργότερα ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν παρανοήσει - και τον επόμενο μήνα, δήλωσε στο BBC ότι ο κόσμος σύντομα θα καταστραφεί από παλιρροϊκά κύματα και σεισμούς. Είπε ότι η παράσταση του άλλαξε τη ζωή, μετατρέποντας τον από ένα σεβαστό πολύ γνωστό όνομα σε κάποιον που γελούσαν κάθε φορά που εμφανιζόταν στο κοινό.
Στο επίκεντρο των θεωριών του βρίσκεται η ιδέα ότι μια μυστική ομάδα απο ερπετοειδή ανθρωποειδή που ονομάζεται Βαβυλωνιακή Αδελφότητα ελέγχει την ανθρωπότητα, και ότι πολλές εξέχουσες προσωπικότητες είναι ερπετά.
Ο Αικ λέει στο λαό του ότι δεν μπορούμε να «αποκωδικοποιήσουμε» τα ερπετοειδή, διότι, βολικά, είναι ορατοί μόνο σε συχνότητες φωτός που οι άνθρωποι δεν μπορούν να εντοπίσουν. Λέει ότι αυτά τα επιπλέον διαστάσεων όντα που οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης λατρεύουν προέρχονται από τους αστερισμούς του Ωρίωνα, Σίριου, και Δράκων. 
Χιλιάδες χρόνια πριν, τα ερπετοειδή όντα παρενέβησαν στον πλανήτη Γη και άρχισαν να διασταυρώνονται με τους ανθρώπους. Όχι ωστόσο σωματικά, αλλά μάλλον μέσω του χειρισμού της ανθρώπινης κωδικοποίησης, ή DNA.  

Ο Αικ ισχυρίζεται ότι δεν είναι τυχαίο ότι οι άνθρωποι έχουν θεμελιώδη ερπετόγενετική εντός του εγκεφάλου τους.
τα δύο πρώτα βιβλία του βασίστηκαν στη Θεοσοφία / σατανισμό.
Τα εξώφυλλα των βιβλίων του είναι γεμάτα από μασονικά / σατανικά εικονίδια. Οι πανεπόπτες οφθαλμοί αφθονούν, όπως και ο ήλιος, καθώς και πολλές άλλες αινιγματικές εικόνες. http :/ / bit. ly / Google _Images_ Ic ke _Book_Covers

Κοιτάζοντας το εξώφυλλο του "I Am Me I Am Free", βλέπουμε τον David να συμβουλεύετε από "πνεύματα", συμπεριλαμβανομένων του Όσιρις . (Όσιρις, και παρακάτω τα φίδια, συνδέονται με τον Εωσφόρο και τους Νεφελίμ. Ο Ανουβις είναι το γένος Μαλτσέχ των Νεφελίμ και ήταν ο Θεός των νεκρών πριν ο Όσιρις του πάρει την θέση. Αφού ο Όσιρις ανέλαβε την θέση του λοιπόν θεωρούσαν πως ο Ανουβις ήταν ένας απ τους γιους του.)
Στο ίδιο εξώφυλλο, ο Αικ παρουσιάζεται να παίρνει ενέργεια και να φωτίζεται από, τον ήλιο, με την ενέργεια να ρέει μέσα από τα χέρια του. Οι Τέκτονες πιστεύουν ότι ένας Μυημένος λαμβάνει γνώση / φωτισμού από τον θεό ήλιο Σατανά ΜΑΤΣ (Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος), μέχρι το τέλος, "οι συνταραγμένες ενέργειες του Εωσφόρου βρίσκονται στα χέρια του ".
Εξετάζοντας πιο προσεκτικά, θα παρατηρήσετε τρία κρυφά εξάρια, και δύο μπάλες με μπαστούνι, στα αριστερά του Αικ. Ο σχηματισμός τους παράγει το 666, και οι Μασόνοι χρησιμοποιούν τα τελευταία ως αινιγματική αναφορά στον Τουμπάλ Κάιν/Βουλκάν, έναν άλλο αιμοδιψή θεό Ήλιο. 
Επίσης σε αυτό το εξώφυλλο, ο Αικ φαίνεται να κάνει μια μασονική χειρονομία με το δεξή του χέρι. Αυτή η χειρονομία με τα χέρια απαιτεί τη συνειδητή προσπάθεια να παράγει. Είναι σαφέστερο στα εξώφυλλα των DVD του Αικ.
Ο Δαβίδ Αικ, εκτός από τις ασυναρτησίες που διδάσκει, είναι και εχθρός της Αγίας γραφής που μισεί και αρνείται το Χριστό. Ενας άπιστος που έχει βαθιά γνώση σχετικά με τη λειτουργία του αποκρυφισμού και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αλλά είναι τυφλωμένος από τον Σατανά.

Ακολουθούν δύο βίντεο για όσους είναι ακόμη δύσπιστοι για το ποιόν αυτού του ατόμου.

Στο παρακάτω βίντεο ο Αικ δίνει μια λεπτομερή εξήγηση για το πώς οι λίγοι ελέγχουν τους πολλούς μέσω της θρησκείας. Για εκείνους που είναι χριστιανοί, λέει ότι πραγματικά λατρεύουν τον θεό Ωρος, μαζί με όλες τις άλλες βαβυλωνιακές θεολογικές προσωπικότητες. 

Επιπλέον, ο Αικ επισημαίνει τη θεολογία μέσα από τη σύγχρονη εποχή μέσω του συμβολισμού και των μυστικών κοινωνιών. Μάλιστα αναφέρει στο βίντεο ότι μερικοί Χριστιανοί θα παραμείνουν αρνητικοί αφού δούν αυτό το βίντεο, ενώ άλλοι θα βασιστούν σε ομάδες σκεπτικιστών για να δικαιολογήσουν τις πεποιθήσεις τους. 

Λίγοι θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν το πνευματικό τους ταξίδι, ενώ πολλοί που είναι πνευματικά μη θρησκευόμενοι θα επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη είναι γνωστό ως η αλήθεια.



Στο δεύτερο βίντεο θα δείτε τον Δαβίδ Αικ το Μάρτιο του 1991 όταν οργάνωσε μια συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει ότι ήταν «ο Υιός του Θεού" - μια φράση που είπε αργότερα ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν παρανοήσει - και τον επόμενο μήνα, δήλωσε στο BBC ότι ο κόσμος σύντομα θα καταστραφεί από παλιρροϊκά κύματα και σεισμούς. Είπε ότι η παράσταση του άλλαξε τη ζωή, μετατρέποντας τον από ένα σεβαστό πολύ γνωστό όνομα σε κάποιον που γελούσαν κάθε φορά που εμφανιζόταν στο κοινό.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger