Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ... {ΒΙΝΤΕΟ}

Η προφητεία είναι μια διαδικασία κατά την οποία ένα ή περισσότερα μηνύματα αποκαλύπτουν ένα μελλοντικό γεγονός για εμάς.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Φεβρουαρίου 2014

Η διαδικασία της προφητείας περιλαμβάνει κυρίως αμφίδρομη επικοινωνία του προφήτη με την (θεία) πηγή των μηνυμάτων. Διάφορες έννοιες της προφητείας βρέθηκαν σε όλες τις θρησκείες, λατρείες και φυσικά στην Ορθοδοξία. Σε ένα ορισμένο βαθμό μια προφητεία μπορεί να είναι μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία σε οποιαδήποτε θρησκεία ή λατρεία. 

Ο όρος προφητεία έχει βρεθεί σε θρησκείες, συμπεριλαμβανομένου του Ιουδαϊσμού, του Ισλάμ και πολλές άλλες. 

Ας αφήσουμε όμως τις θρησκείεςκαι να εστιάσουμε την προσοχή μας σε δικούς μας αγίους της Ορθοδοξίας όπως ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Γέροντας Παίσιος, αλλά και αρχαίες προφήτισσες όπως οι Σίβυλλες, ο Αγιος Ιππόλυτος, η Αποκάλυψη του Ιωάννου, είναι μόνο ορισμένοι φωτισμένοι άνθρωποι με τη Θεία χάρη οι οποίοι κατά τους αιώνες μας μίλησαν για τα γεγονότα που έρχονται, και όπως φαίνεται αρκετές από αυτές τις προφητείες έχουν εκπληρωθεί αλλά και εκπληρώνονται αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Ο Απόστολος Παύλος μας διδάσκει επίσης στην επιστολή Α Κορ. 14,22: Το δε χάρισμα της προφητείας και διδασκαλίας υπάρχει όχι δια τους απίστους, αλλά δια τους πιστούς, ώστε να προοδεύουν και να ενισχύωνται εις την πνευματικήν ζωήν.

Υπάρχουν επίσης πολλές προφητείες που σε μερικούς μεγαλοθεολόγους φαίνονται "φευγάτες" όπως π.χ στην αποκάλυψη του Ιωάννη στην οποία ορισμένοι παρ(ερμηνευτές) δίνουν τη δική τους εκδοχή παραποιόντας το Θεόπνευστο κείμενο σύμφωνα με τη δική τους ερμηνεία.

Οι χρήστες του Youtube MAVROFOREMENOS και ELHUNTER 888 έφτιαξαν ενα ακόμη όμορφο βίντεο με τίτλο "Οταν οι προφητείες ζωντανεύουν .."

Απολαύστε το!

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger