Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝHΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;

Η δύναμη ενός κράτους μετριέται από την ικανότητά του να αμυνθεί και να επιτεθεί σε ένα ή περισσότερα μέτωπα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Φεβρουαρίου 2014

Στο πλαίσιο αυτό, η Λευκή αδελφότητα με τα τσιράκια της στην Ουάσιγκτον επιχειρεί για πρώτη φορά να δείξει ότι μπορεί να ανατρέψει τρεις κυβερνήσεις ταυτόχρονα: Συρία, Ουκρανία και Βενεζουέλα. Αν το πετύχει, καμία κυβέρνηση δεν θα είναι πλέον σε θέση να αντισταθεί στο δρόμο του φιδιού.

Η Ουάσιγκτον, η οποία απέτυχε το να βομβαρδίσει τη Λιβύη και τη Συρία ταυτόχρονα το 2011, είναι πλέον έτοιμη να εμπλακεί σε μια νέα επίδειξη δύναμής: την οργάνωση της αλλαγής του καθεστώτος σε τρία κράτη, την ίδια στιγμή, σε διάφορες περιοχές του κόσμουΣυρία (Centcom), Ουκρανία (EUCOM) και τη Βενεζουέλα (SOUTHCOM).

Για να το πετύχουν αυτό, ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει κινητοποιήσει σχεδόν όλη την ομάδα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Κάθε φορά που ξεκινά μια κίνηση αρχίζει με μια διαδήλωση κατά την οποία οι ειρηνικοί αντίπαλοι σκοτώνονται, και οι δύο πλευρές κατηγορούν η μια την άλλη για βία. Στην πραγματικότητα, οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ τοποθετούνται στις στέγες των σπιτιών και πυροβολούν τόσο το πλήθος όσο και την αστυνομίαΑυτή ήταν η περίπτωση στην Νταράα (Συρία) το2011, στο Κίεβο (Ουκρανία) και στο Καράκας(Βενεζουέλα) αυτή την εβδομάδα. 

Δυστυχώς για κακή τύχη: οι αυτοψίες στη Βενεζουέλα δείχνουν ότι τα δύο θύματα, ένας αντίπαλος και ένας φιλοκυβερνητικός, σκοτώθηκαν από το ίδιο όπλο.
Στη Συρία, υπάρχουν οι τακφιριστές που υποστηρίζονται από τη χειρότερη δικτατορία στον κόσμο, τη Σαουδική Αραβία.  
Στην Ουκρανία, οι μερικοί ειλικρινείς υπέρ-Ευρωπαίοι που περιβάλλονται από πολλούς Ναζί. Στη Βενεζουέλα, οι νέο-τροτσκιστές από καλές οικογένειες που περιβάλλονται από ομάδες κακοποιών μισθοφόρων. Παντού ο ψευτό-αντίπαλος των ΗΠΑ, Τζόν Μάκ Κέιν,φέρνει την υποστήριξή του για τους αντιπάλους των περιοχών.

Η υποστήριξη για τις αντίπαλες ομάδες ανήκει στο National Endowment for Democracy (NED). 

Αυτή η υπηρεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ παρουσιάζεται ψευδώς ως ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από το Κογκρέσο. Ομως δημιουργήθηκε από τον Πρόεδρο Ρόναλντ Ρέιγκαν, σε συνεργασία με τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. 

Είναι επικεφαλής του νεοσυντηρητικού Karl Gershman και την κόρη του στρατηγού Alexander Haig (πρώην Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ, τότε υφυπουργός), Barbara HaigΑυτό είναι το NED (στην πραγματικότητα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ), το οποίο απασχολεί ο γερουσιαστής της «αντιπολίτευσης» Τζόν Μάκ Κέιν.

Σε αυτήν την λειτουργούσα ομάδα, να προσθέσετε το ίδρυμα του Άλμπερτ Αϊνστάινμια «ΜΚΟ» που χρηματοδοτείται από το ΝΑΤΟΔημιουργήθηκε από
 τον Gene Sharp, και προπονείται με επαγγελματίες ταραξίες από δύο βάσεις: Σερβία και Κατάρ.

Μένει να δούμε αν τα πραξικοπήματα θα είναι επιτυχή.

 Η Λευκή Αδελφότητα σε μια επίδειξη δύναμης προσπαθεί να δείξει ότι εξακολουθεί να είναι ο κυβερνήτης. Για να είναι πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, ξεκίνησαν τα επεισόδια σε Ουκρανία και Βενεζουέλα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι,για να μπούν στο μάτι του πούτιν.

 Οι Ολυμπιακοί αγώνες στο Σότσι τελείωσαν αυτό το Σαββατοκύριακο. Τώρα είναι η σειρά του κοντού για να παίξει.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger