Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ - ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ;

Εν μέσω φημών ο Σατανιστής Πάπας Φραγκίσκος, μπορεί να παραιτηθεί από το αξίωμά του λόγω της κατηγορίας του για εμπορία και δολοφονία παιδιών - λόγω του ότι ένας από τους κατηγορούμενους συναδέλφους του το έκανε πρόσφατα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Μαίου 2014



Ο Ανώτερος ηγέτης των Ιησουιτών Adolfo Nicolas Pachon ανακοίνωσε ξαφνικά αυτή την εβδομάδα ότι θα παραιτηθεί από το αξίωμά του στο επόμενο Γενικό Συνέδριο των Ιησουιτών.

Μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ Justin Welby, ο Πάπας Φράνσις και ο Pachon είναι οι βασικοί κατηγορούμενοι σε μια ιστορική ποινική δίκη που διεξάγεται από το Διεθνές εθιμικό δίκαιο Δικαστήριο στις Βρυξέλλες, και άρχισε στις 7 Απριλίου 2014 όπως σας είχαμε ενημερώσει από το μπλόγκ Αθέατη γνώση. 

"Σύμφωνα με το έγγραφο με ημερομηνία 25 Δεκεμβρίου 1967, πριν από κάθε νέο παπά που θα αναλάμβανε καθήκοντα ήταν υποχρεωτικό να συμμετέχει σε σατανικές τελετές λατρείας που αφορούν τη δολοφονία ενός νεογέννητου παιδιού και την κατάποση του αίματος τους. 

Προφανώς αυτό είναι ένα από τα δικαιώματα εισαγωγής για κάθε νέο Πάπα. Ένα αντίγραφο του καταστατικού αυτού έχει εισαχθεί ως αποδεικτικό στοιχείο και βρίσκεται στο αρχείο του δικαστηρίου. " 

Διάφοροι αυτόπτες μάρτυρες έχουν δώσει την κατάθεσή τους στο αίτημα του Δικαστηρίου για τους Welby, Φράνσις και Pachon να συμμετέχουν σε βιασμούς παιδιών και σατανικές τελετές με θυσίες κατά τη διάρκεια του 2009 και 2010.

Σε μια δήλωση γενικά μη καταγγελθείσα από τον κόσμο των μέσων ενημέρωσης, ο Pachon ανακοίνωσε στις 20 Μαΐου ότι παραιτείται από το αξίωμά του, χωρίς να εξηγεί το λόγο.

Ο Σατανιστής πάπας Φράνσις όπως έχει αναφέρει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, και έχουμε μεταφέρει σε πολλά άρθρα μας στην "Αθέατη γνώση", έχει επιλεγεί απευθείας απο τον ίδιο τον Σαμαέλ για να προωθήσει την πανθρησκεία και τον Αντίχριστο με ακόμη πιό γρήγορους ρυθμούς. Προφανώς, τον ίδιο δεν μπορεί να τον αγγίξει κανένας επειδή είναι το πνευματικό παιδί του Σαμαέλ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger