Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΟΜΠΑΜΑ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΥΡΙ

Ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα είπε ότι η άρνηση της αλλαγής του κλίματος είναι σαν το επιχείρημα ότι το φεγγάρι είναι φτιαγμένο από τυρί, καθώς ο ίδιος εξέδωσε πρόσκληση για δράση ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Irvine το Σάββατο.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Ιουνίου 2014



Ο Ομπάμα απηύθυνε κλήση σε δεκάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν στο Angel στάδιο, ακόμη και αν είπε ότι το Κογκρέσο »είναι γεμάτο από ανθρώπους που πεισματικά και αυτόματα απορρίπτουν τα επιστημονικά στοιχεία» και λένε ότι η αλλαγή του κλίματος είναι μια φάρσα ή εμμονή.

«Είναι πολύ σπάνιο να συναντήσετε κάποιον που να λέει ότι το πρόβλημα που προσπαθούμε να λύσουμε απλά δεν υπάρχει. Όταν ο Πρόεδρος Κέννεντυ μας έβαλε σε μια πορεία προς το φεγγάρι, υπήρξαν μια σειρά από ανθρώπους που έκαναν μια σοβαρή υπόθεση ότι δεν αξίζει τον κόπο », συνέχισε.

«Αλλά κανένας δεν αγνόησε την επιστήμη. Δεν θυμάμαι κανέναν να είπε ότι το φεγγάρι δεν ήταν εκεί ή ότι έγινε από τυρί », είπε ο Ομπάμα.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger