Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΤΡΟΒΙΛΛΟΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Αφού είδαμε σε προηγούμενα άρθρα τα σχετικά με τους στροβιλλουπερπολλαπλασιαστές ισχύος καθώς και φωτογραφίες τους όπως δίνονται σε αναπαράσταση στον τόμο 10 - "Στα ίχνη των θεών" του Δημοσθένη Λιακόπουλου , θεώρησα ότι πρέπει να δώσω κάποια απόδειξη σχετικά με αυτά τα τεράστια εργοστάσια που πολλαπλασίαζαν την ενέργεια.

Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Ιουνίου 2014






Ψάχνοντας λοιπόν για κάποια απόδειξη για όσους είναι σκεπτικοί ή γενικά ενδιαφέρονται να μάθουν , βρήκα στοιχεία για μια έρευνα που έγινε από Ρώσους ερευνητές σε συνεργασία με το Ρωσικό κράτος , στο Όρος Καιλάς , οι οποίοι , ανακάλυψαν εκτός από μια τεράστια πυραμίδα και ναό κοντά στο βουνό αυτό και ένα τεράστιο μηχάνημα κάτω από τα χιόνια που σκεπάζουν την δυπρόσιτη κορυφή του , η οποία σημειώνω ακόμα επισήμως δεν έχει κατακτηθεί.

Ας δούμε τι λέει αναλυτικότερα αυτή η έρευνα των ερευνητών για το μηχάνημα αυτό και για το τι ακριβώς βρήκαν εκεί.

Το μηχάνημα αυτό, σύμφωνα με τους Ρώσους είναι μερικώς κατεστραμμένο από χτύπημα που δέχτηκε , από άγνωστης προελεύσεως πηγή και αποτελείται από καθρέφτες , οι οποίοι έχουν άνοιγμα 108 μοίρες αλλά και 30 μοίρες αντίστοιχα.





Είναι ένα πανάρχαιο μη φυσικό κατασκεύασμα , όπως και ολόκληρο το βουνό , το οποίο όπως δηλώνουν είναι με τέτοιο τρόπο λαξευμένοι οι βράχοι της βάσης του μηχανήματος αυτού που δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να είναι φτιαγμένοι από την φύση.

Επιπλέον , δηλώνει η έρευνα ότι υπάρχει σαφής διαχωρισμός , των υλικών από το οποίο είναι δημιουργημένο το πάνω μέρος του βουνού , με αυτά του κάτω μέρους καθώς , το πάνω τμήμα είναι φτιαγμένο από τσιμέντο που με κάποιο περίεργο τρόπο έγινε ένα με τους μονόλιθους που το αποτελούν , ώστε να στηρίζει προφανώς το τεράστιο αυτό μηχάνημα , ενώ το κάτω τμήμα αποτελείται απλά από βράχια .

Επίσης , οι δύο λίμνες κάτω από το όρος αυτό , η Μανασαροβάρ και η Ρακάς Ταλ παρουσιάζουν περίεργη συμπεριφορά καθώς η μια φαίνεται πάντα να έχει ταραγμένη επιφάνεια ανεξαρτήτως καιρού ενώ η άλλη απόλυτα ήρεμη σε όλες τις συνθήκες του καιρού.


Σημειώνεται επίσης , από την έρευνα , ότι οι λίμνες αυτές αν και απέχουν πολύ λίγο μεταξύ τους η κάθε μια έχει διαφορετικού είδους νερό , η μια αλμυρή και η άλλη γλυκό κάτι αδύνατον να συμβεί για δύο πηγές νερού σε που  βρίσκονται πολύ κοντά η μια με την άλλη.

Στις λίμνες αυτές επίσης διαπιστώθηκε , παίρνοντας δείγματα από το νερό της καθεμιάς , ότι το νερό γενικά , όχι μόνο έχει μέσα του ζωή , μνήμη και συναισθήματα , αλλά και ότι μπορεί να μεταδίδει αλλά και να αποθηκεύει πληροφορίες.

Το ζωντανό νερό , μπορεί να μην αφήνει να περνά από μέσα του το ηλεκτρικό ρεύμα και να προστατεύει όταν το πιεί κανείς τον οργανισμό και να χαρίζει , ευεξία και μακροζωία εκτός άλλων.

Όταν όμως το νερό είναι νεκρό σύμφωνα πάντα με την έρευνα αυτή και κάποιος άνθρωπος το πιεί , μπορεί τα κύτταρα του νερού να διαταράξουν την φυσική λειτουργία του οργανισμού και έτσι ο άνθρωπος να αρρωστήσει.

Η έρευνα όμως δεν μένει μόνο σε αυτά τα στοιχεία αλλά διαπιστώνει και κάποια άλλα πράγματα τα οποία είναι.

Ότι δεν υπάρχει μόνο μια μαθηματική δομή που ενώνει το πυραμιδικό συγκρότημα του μηχανήματος της Καιλάς  που προανέφερα , με άλλες περιοχές σε ολόκληρο τον πλανήτη , αλλά τα διάφορα σημαντικά σημεία του κόσμου ενώνονται μεταξύ τους.

Επιπλέον η πυραμιδική περιοχή του Καιλάς , συνδέεται μαθηματικά με πολλά μέρη στον κόσμο όπως για παράδειγμα είναι το Στόουνχετζ , τα νησιά του Πάσχα .

Αν ενώσουμε με μια γραμμή τώρα την Καιλάς , με τις πυραμιδές της Αιγύπτου και την προεκτείνουμε θα δούμε ότι είναι και στην ίδια ευθεία με τις πυραμίδες της Κεντρικής Αμερικής.




Σημείωνει εδώ η έρευνα , ότι η Σφίγγα στην Αίγυπτο δεν κοιτάζει μόνο πρός αστερισμό , αλλά και πρός το συγκρότημα της Καιλάς.

Τονίζει σε αυτό το σημείο επίσης , ότι το ύψος του βουνού μέχρι την πυραμίδα που υπάρχει στην Καιλάς είναι 6.666 μ  και τόση ακριβώς είναι η απόσταση της με το Στόουνχετζ αλλά και  τον Βόρειο Πόλο.

Η απόσταση της Κάιλας με αυτά τα μέρη δηλαδή πάντα βγαίνει 6.666.

Ο ένας καθρέφτης ο δυτικός  του μηχανήματος πάνω στο όρος , φαίνεται ότι κοιτά απ ευθείας στις πυραμίδες της Αιγύπτου και οι δύο βόρειοι σε αυτές του Μεξικού.

Σύμφωνα τώρα με τον Ρώσο George Tertyshny που ανέλυσε εις βάθος το δίκτυο πυραμίδων στον κόσμο , βγήκε το συμπέρασμα εκτός από αυτά που διαβάσατε στην έρευνα αυτή , ότι οι πυραμιδές αποτελούσαν έναν τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι στο παρελθόν έπαιρναν ενέργεια από το σύμπαν , ελεύθερα και γι αυτόν τον λόγο κατασκευάστηκαν όλα τα μεγάλα μνημεία.

Τα ίδια περίπου στοιχεία αποκάλυψε και έρευνα που έγινε το 2003 και το 2004 από Ρώσους αλλά και Γερμανούς με αρχηγό τον καθηγητή K. Figelman που βρήκε τα ίδια στοιχεία αλλά και περισσότερα.

Όλα αυτά αποτελούν ακόμα μια μεγάλη δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου που μίλησε για τους στροβιλλουπερπολλαπλασιαστές και αυτόν στην Καιλάς  αλλά και το παγκόσμιο δίκτυο , ενεργειακών συλλεκτών , με τους οποίους έπαιρναν ενέργεια οι άνθρωποι από τους αστερισμούς, καθώς και για την μνήμη του νερού.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger