Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ;

Ενας διοικητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, συνελήφθη τον περασμένο μήνα από την ισλαμιστική πολιτοφυλακή Al-Nusra Front, είπε στους απαγωγείς του, ότι συνεργάστηκε με το Ισραήλ σε αντάλλαγμα για ιατρική και στρατιωτική υποστήριξη, σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, ανέφεραν οι Times του Ισραήλ την Τετάρτη.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Αυγούστου 2014


Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube τη Δευτέρα ... ο Σαρίφ Όπως-Σαφουρί, ο διοικητής του τάγματος Αλ-Χαραμέιν του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, παραδέχθηκε ότι έχει εισέλθει στο Ισραήλ πέντε φορές για να συναντηθεί με ισραηλινούς διοικητές που του παρείχαν Σοβιετικά αντιαρματικά όπλα και ελαφριά όπλα. Ο Σαφουρί απήχθη από την Αλ-Κάιντα που συνδέεται με την Al-Nusra Front στην περιοχή Quneitra, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, στις 22 Ιουλίου.

«Οι φατρίες της [αντιπολίτευσης] λάμβαναν υποστήριξη και έστελναν τους τραυματίες [στο Ισραήλ], υπό την προϋπόθεση ότι η ισραηλινή περιοχή είναι εξασφαλισμένη. Κανένα πρόσωπο δεν επετράπη να έρθει κοντά στο φράχτη, χωρίς προγενέστερο συντονισμό με τις αρχές του Ισραήλ, "δήλωσε ο Σαφουρί στο βίντεο.

Στο επεξεργασθε'ν βίντεο της εξομολόγησης, στο οποίο ο Σαφουρί φαίνεται σωματικά αλώβητος, λέει ότι κατ αρχάς συναντήθηκε με έναν Ισραηλινό αξιωματικό που ονομάζεται Ασράφ στα σύνορα και του δόθηκε ενα ισραηλινό κινητό τηλέφωνο. Συναντήθηκε αργότερα με έναν άλλο αξιωματικό που ονομάζεται Γιουνίς και με το διοικητή των δύο ανδρών, Αμπού Νταούντ. Συνολικά, ο Σαφουρί είπε ότι εισήλθε στο Ισραήλ πέντε φορές για τις συναντήσεις που έλαβαν χώρα στην Τιβεριάδα.

Μετά τις συναντήσεις, το Ισραήλ άρχισε να παρέχει στον Σαφουρί και τους άνδρες του «βασική ιατρική υποστήριξη και ρούχα", καθώς και όπλα, στα οποία περιλαμβάνονται 30 ρωσικά [τουφέκια], 10 εκτοξευτές RPG με 47 πυραύλους, και 48.000 σφαίρες 5,56 χιλιοστών.

Επίσης την Τετάρτη, η εβραϊκή Telegraphic Agency - μια 97-χρονη εβραϊκή υπηρεσία - ανέφερε :

Ένας ανώτερος υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ολλανδίας, δήλωσε οτι η ISIS ομάδα Τζιχαντιστών δημιουργήθηκε από τους σιωνιστές που επιδιώκουν να δώσουν στο Ισλάμ μια κακή φήμη.

Η Γιασμίνα Χάιφι, υπεύθυνη προγράμματος στο εθνικό κέντρο ασφάλειας Cyber ​​Security του υπουργείου, έκανε τον ισχυρισμό της την Τετάρτη στο Twitter.

"Η ISIS δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ. Είναι μέρος ενός σχεδίου από τους Σιωνιστές οι οποίοι σκόπιμα προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα του Ισλάμ, "έγραψε ... Η Χάιφι.

Τον Μάρτιο, η Haaretz ανέφερε :

Η συριακή αντιπολίτευση είναι πρόθυμη να παραιτηθεί από τις διεκδικήσεις για τα υψώματα του Γκολάν σε αντάλλαγμα μετρητά και ισραηλινή στρατιωτική βοήθεια κατά του προέδρου Μπασάρ Άσαντ, είπε ένας ανώτατος αξιωματούχος της αντιπολίτευσης στην εφημερίδα Al Arab, σύμφωνα με μια έκθεση στο Al Alam.

***

Η υποστηριζόμενες από τη Δύση μαχητικές ομάδες θέλουν το Ισραήλ να επιβάλει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τα τμήματα της νότιας Συρίας για την προστασία των βάσεων των ανταρτών από τις αεροπορικές επιθέσεις από τις δυνάμεις του Ασάντ, σύμφωνα με την έκθεση.

Η Αμερικανική ιστοσελίδα World Net Daily αναφέρει ότι οι ΗΠΑ εκπαίδευσαν Ισλαμιστές τζιχαντιστές - οι οποίοι θα συμμετείχαν αργότερα με την ISIS - στην Ιορδανία.

Η Jerusalem Post αναφέρει ότι ένας μαχητής της ISIS λέει ότι η Τουρκία χρηματοδοτεί την τρομοκρατική ομάδα . Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και - τουλάχιστον μέχρι πολύ πρόσφατα - μια στενή σύμμαχος των ΗΠΑ.

Οι πλούσιοι δωρητές σε συμμάχους των ΗΠΑ Κουβέιτ και Κατάρ και πίσω η ISIS, και οι Δυτικοί αξιωματούχοι μυστικών λένε ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να εγκρίνουν την υποστήριξη.

Ο πρώην διοικητής υψηλού επιπέδου της Αλ Κάιντα έχει ισχυριστεί επανειλημμένα ότι η ISIS εργάζεται για τη CIA.

Επίσης, πράκτορας της CIA ήταν ο αρχηγός των Τζιχαντιστών της ΙSIL, ο Ebu Bekir Bağdat,o οποίος βρίσκονταν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια στις ΗΠΑ, (περίοδος 2005-2009) και είχε λάβει «ειδική» εκπαίδευση από τους Αμερικανούς, δημιουργώντας πλέον βάσιμες υποψίες ότι η τακφιριστική οργάνωση εξυπηρετεί αμερικανικούς γεωπολιτικούς σκοπούς.

Μουσουλμάνος κληρικός, που ζει στη Σουηδία, παρουσιάζεται στο αραβικό τηλεοπτικό κανάλι Al-Hayat και ονομάζει τον εαυτό του ως Sheikh Ahmed, στη συνέχεια εξηγεί τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει με τους μη-μουσουλμάνους στην Ευρώπη που αρνούνται να ασπαστούν το Ισλάμ.


"Μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μας θα έχουμε πόλεμο εναντίον της Σουηδίας και όλης της Ευρώπης», λέει. «Ναι, θα πρέπει να τους σκοτώσουμε. Δεν ντρεπόμαστε για αυτό. Κατέβαλε επίσης φόρο τιμής στην τρομοκρατική οργάνωση Isis και την συνεχιζόμενη εθνοκάθαρση των χριστιανών στο Ιράκ. «Η πρόθεση του ISIS είναι να εξαλειφθεί", δήλωσε ο Ahmed.

Συμπέρασμα:

Πέρα από όλα αυτά, υπήρχαν ενδείξεις ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους ήθελαν να διαλύσουν τα έθνη από το Ιράκ και τη Συρία εδω και δεκαετίες. Και η ISIS αυτό το έχει πράξει.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλά τεκμηριωμένο ότι οι ΗΠΑ, οι Σαουδάραβες και οι Ισραηλινοί έχουν υποστηρίξει τους πιο επικίνδυνους μουσουλμάνους τρομοκράτες του κόσμου για δεκαετίες.

Οι ΗΠΑ, όπως έχουμε γράψει στην Αθέατη γνώση, είναι το άνδρο της Λευκης Αδελφότητας που οπλίζει τους Ισλαμιστές τζιχαντιστές στη Συρία, και τα όπλα τους, καταλήγουν στα χέρια της ISIS. Οι ΗΠΑ, σε γενικές γραμμές υποστηρίζουν και εκπαιδεύουν τους τρομοκράτες της ISIS για να έχουν τον έλεγχο της Μεσογείου ώστε να εξασφαλίσουν την περιοχή χρησιμοποιόντας τους Ισλαμοφασίστες και την δίψα τους για αίμα και εξαλείφοντας συνάμα οσο περισσότερους Χριστιανούς μπορούν σύμφωνα με τις εντολές του μακελάρη Αλλάχ. 

Οταν ολοκληρωθεί το σχέδιο τους, και αφού έχουν εκμεταλλευτεί για τα καλά τους Ισλαμιστές και τους ψευτοεβραίους, και με το που θα καθαρίσουν με την Συρία, έρχεται η σειρά της Ιορδανίας η οποία είναι στο στόχαστρό τους και θα την καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικάσίες.

Στο Ιράκ, οι μαχητές της ISIS ελέγχουν μια έκταση περίπου 90 χλμ. από τα σύνορα της χώρας με την Ιορδανία στη περιοχή Τουραϊμπίλ. Μέσα στο εσωτερικό της Ιορδανίας, η ISIS απολαμβάνει της λαϊκής υποστήριξης από μια, ολοένα και διευρυνόμενης, ομάδας οπαδών τους στη νότια πόλη Μαάν, ενώ σίγουρα διαθέτει και άλλους «κρυμμένους» υποστηρικτές της σε άλλες πόλεις.

Θα έρθει στιγμή που οι ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ θα εισβάλουν στα Ιεροσόλυμα και εφόσον χρειαστεί θα χτυπήσουν τον εβραϊκό στρατό.

θα τους διώξουν από την περιοχή του Ισραήλ όπου θα βομβαρδίσουν κατά πάσα πιθανότητα το τέμενος και στη θέση του, αφου κυρήξουν τα Ιεροσόλυμα παγκόσμια πρωτεύουσα ειρήνης, θα μοντάρουν τον τρίτο ναό και θα χρήσουν βασιλέα τον Αντίχριστο.

Δεν τους ενδιαφέρει ούτε το πετρέλαιο ούτε το φυσικό αέριο, τους ενδιαφέρει ο έλεγχος γύρω από τα Ιεροσόλυμα.

Στους μέν τάζουν Ισλαμικό κράτος, και στους δε Ναό του Σολωμόντα.

Οπως καταλαβαίνετε, όλοι για τον Σαμαέλ δουλεύουν.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger