Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΝΑ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΑΖ Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΙΛ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ολες οι ενδείξεις μας φανερώνουν ότι είναι ψεύτικο το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού φωτορεπόρτερ Τζέιμς Φόλει ο οποίος εξαφανίστηκε στη Συρία πριν από δύο χρόνια.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Αυγούστου 2014



Ομως στις ΗΠΑ έχουν διαφορετική άποψη. «Αυθεντικό» είναι το βίντεο του αποκεφαλισμού του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, επιβεβαιώνουν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Εμείς όμως στην Αθέατη γνώση έχουμε τις αμφιβολίες μας, και τις παρουσιάζουμε στην ανάλυση που ακολουθεί μετά το BINTEO.

Πάντως φαίνεται παράξενο ότι ο Φόλει δεν ήταν και τόσο ανήσυχος για το γεγονός ότι επρόκειτο να δολοφονηθεί βάναυσα μετά τη δήλωσή του. 

Ομως αυτό, ίσως να συμβαίνει επειδή γνωρίζει και ο ίδιος ότι το βίντεο είναι μια σκηνοθετημένη απάτη της CIA που υποστηρίζει τους Ισλαμιστές τρομοκράτες.

Ο Τζέιμς Φόλει ήταν από μια νέα φυλή ενεργών στελεχών που αποκαλούνται δημοσιογράφοι. Δεν ταξίδεψε στη Συρία για να υποβάλει έκθεση σχετικά με μια ιστορία, αλλά για να προωθήσει μια συγκεριμένη ατζέντα. Και η ατζέντα ήταν προφανής από τις ανακοινώσεις στο Τουίτερ του ΕΔΩ

Ο Φόλει ήρθε στη Συρία για την υποστήριξη των ανταρτών σουνιτών ισλαμιστών εναντίον της συριακής κυβέρνησης. Έχει συχνά εκφράσει την περιφρόνησή του για τον Μίτ Ρόμνει.

Υποστήριζε τους σουνίτες μουσουλμάνους τρομοκράτες που αγωνίζονται για να καθαρίσουν τους χριστιανούς του Χαλεπίου. 

Πήγε λοιπόν για να υποστηρίξει τους τρομοκράτες στη Συρία, και αντ' αυτού έκοψαν το κεφάλι του;;;;;;;;

Επίσης, το σημείο του αποκεφαλισμό είναι περίεργο, καθώς το βίντεο εξασθενεί αμέσως μόλις αρχίζει ο τύπος με τα μαύρα να πριονίζει τον λαιμό του , και κατόπιν εμφανίζεται μια φωτογραφία με τον Φόλει ήδη αποκεφαλισμένο, και επίσης κατά τη διάρκεια του αποκεφαλισμού δεν εμφανίζεται ούτε μια σταγόνα από αίμα.

Τα μπρός πίσω κοψίματα με το μαχαίρι (7 φορές πριν εξασθενήσει το βίντεο)  δεν εμφανίζουν ούτε μια σταγόνα από αίμα. Είναι επίσης εξαιρετικά περίεργο που εξασθενεί το βίντεο σε μαύρο. Για πιό λόγο να μην το δείξουν ενω καθημερινά δείχνουν τα τόσα αίσχη τους; 

Από την στιγμή που τον έχουν χτυπήσει στην καρωτιδική αρτηρία θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει η άμεση ροή του αίματος από την καρδιά.

Η καρδιά του Φόλει θα έπρεπε να χτυπάει σαν τρελή με όλη αυτή την αδρεναλίνη η οποία με τη σειρά της, θα ψέκαζε το αίμα έξω σαν αντλία.

Αυτά τα σκουλίκια του ΙΣΙΛ έχουν σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους μέχρι στιγμής - όμως αυτό τό είδος θανάτου, θέτει το ερώτημα γιατί να θέλουν να προωθήσουν αυτό το ψεύτικο βίντεο;

Μήπως δεν δεν είναι καν από το ΙΣΙΛ; Το ΙΣΙΛ όπως γνωρίζουμε διοικείται από την CIA.

Ενα ακόμη θέμα μου με το βίντεο, είναι ότι ακούγεται σαν να γυρίστηκε σε εσωτερικούς χώρους. Δεν υπάρχει ήχος του ανέμου και γενικά ο ήχος του είναι πεντακάθαρος.

Επίσης, γιατί να προβάλλουν την αντι-αμερικανική ομιλία που έκανε, η που τον έβαλαν να κάνει πριν από το θάνατό του.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger