Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ: ΥΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ ΤΩΝ ΗΠΑ

Τα επεισοδια που συμβαίνουν στο Μιζούρι πραγματοποιούνται σε απάντηση στην έκρηξη της οργής για την αστυνομία που δολοφόνησε τον 18-χρονο Αφροαμερικανό Μάικλ Μπράουν.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Αυγούστου 2014


Το Μιζούρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό στρατιωτική κατοχή, και ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί με φρίκη την στρατιωτικοποιημένη αστυνομία με πυρά, δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες σε άοπλους διαδηλωτές. 

Ναι, οι ταραχές και οι λεηλασίες στο Φέργκιουσον έπρεπε να έχουν σταματήσει. Εάν η τάξη δεν είχε αποκατασταθεί, τα περισσότερα καταστήματα και οι επιχειρήσεις θα είχαν καταστραφεί. 

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις βάναυσες τακτικές που χρησιμοποιούνται σήμερα. 

Σε κάποια σημεία, οι ελεύθεροι σκοπευτές της αστυνομίας χρησιμοποιούν ακόμη και λέιζερ για να σημαδεύουν τους διαδηλωτές που προφανώς είναι άοπλοι. 

Δυστυχώς, αυτό είναι μόνο μια προεπισκόπηση για αυτό που έρχεται στην Αμερική τα επόμενα χρόνια και που δοκιμάζεται μέσο των πειραματόζωων της.

Η οικονομία της Αμερικής έχει κατεβάσει εδω και χρόνια ρολά. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ χρωστάει τα πάντα στις κινεζικές τράπεζες που ελέγχονται από την Λευκή Αδελφότητα. 

Οπως έχουμε γράψει πολλές φορές στην Αθέατη γνώση και σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, το παιχνίδι έχει ως εξής: Οι ελεγχόμενες τράπεζες της Κίνας από την Λευκή Αδελφότητα δανείζουν στις Αμερικανικές και κατ επέκταση στην παγκόσμια τράπεζα που με τη σειρά τους δανείζουν τους Ευρωπαίους του βορρά και αυτοί μετά στους Ευρωπαίους του νότου.

Οι ΗΠΑ, είναι το κατ εξοχήν όργανο του Σαμαέλ που χρησιμοποιείται για να φέρει την παγκόσμια χούντα σε όλο τον κόσμο και κάθετι βρωμερό και σατανικό προωθειται από εκεί. 

Οι άνθρωποι των ΗΠΑ εξαγριώνονται ακόμα πιο πολύ και είναι ακόμη πιο απογοητευμένοι, και θα υπάρξουν πολλά περισσότερα επεισόδια εμφύλιας διαμάχης, από αυτά που βλέπουμε στο Φέργκιουσον. 

Και σε απάντηση, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και η υπερβολικά στρατικοποιημένη αστυνομία θα επιδιώξει να συντρίψει αυτές τις εξεγέρσεις με απίστευτη δύναμη.

Η μεταστροφή του Φέργκιουσον σε ένοπλο στρατόπεδο δεν ισχύει μόνο για το Φέργκιουσον. 

Πρόκειται για το χαρακτήρα των κοινωνικών και πολιτικών σχέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες ως σύνολο. Η έστω υποτιθέμενη δημοκρατία της Λευκής Αδελφότητας είναι πλέον παρελθόν και ο στρατιωτικός της νόμος είναι μια πραγματικότητα.

Τα γεγονότα σε ένα σχετικά μικρό προάστιο του Σεντ Λούις έχουν εκθέσει ξαφνικά την πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών. 

Μετά τις κλεμμένες εκλογές του 2000 που τα δικαστήρια διόρισαν για πρωθυπουργό τον Τζόρτζ Μπούς, η ​​άρχουσα τάξη χρησιμοποίησε τις επιθέσεις των Illuminati στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 όπου τότε πάρθηκε και η απόφαση να τελειώσει η διαδικασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης όπου ακολούθησε ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» με τα γνωστά παγκόσμια τρομοκρατικά χτυπήματα που ξέρουμε - ως πρόσχημα για να πετσοκόψουν κάθε υποτιθέμενο βασικό δημοκρατικό δικαίωμα.

Η παγκόσμια χούντα πλησιάζει, αυτά που βλέπουμε είναι απλά μια πρόγευση από αυτά που θα βιώσει στο μέλλον σε υπέρτατο βαθμό ολόκληρος ο πλανήτης.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger