Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ: ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Μεταξύ 5 εως 7 χιλιάδες υποστηρικτές του ΙΣΙΣ έχουν οι ίδιοι ανακοινώσει επίσημα στην Ιορδανία την οργάνωση τους και άρχισαν να υψώνουν την σημαία τους σε διάφορες επαρχίες, αρχής γενομένης από το Μάαν.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Αυγούστου 2014΄



Η ξαφνική ανάπτυξη με την εμφάνιση των όπλων στους κεντρικούς δρόμους, με τους μαχητές, ακόμη και να σταματούν τις συνοδείες της κυβέρνησης μέσα από ένα καταιγισμό από σφαίρες και κραυγές Αλλάχου Ακμπάρ, οι οποίες αύξησαν την οργή ​​των παρατηρητών για την απουσία του κράτους και των σωμάτων ασφαλείας για την δίωξη τους.

Ένα αγόρι στη Συρία, όχι περισσότερο από δέκα ή έντεκα ετών,  αντιμετωπίζει την κάμερα κρατώντας ένα διαβατήριο με ζωγραφισμένες τις λέξεις "Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας." Περιτριγυρισμένο από μαχητές της Τζιχάντ, που έχουν αρχίσει να απειλούν τον Ιορδανό μονάρχη και την υπηρεσία πληροφοριών του με «τόνους εκρηκτικών σε παγιδευμένα αυτοκίνητα." Η σκηνή, χαρακτηρίζεται από επευφημίες και άσματα του τύπου "Αλλάχου Ακμπάρ"  («Ο Θεός είναι μεγάλος»), και φτάνουν στο αποκορύφωμά τους όταν το ιορδανικό διαβατήριο ρίχνεται στη φωτιά.

Δεδομένου ότι οι ιρακινές πόλεις του Κιρκούκ, Μοσούλη και Τικρίτ έχουν πέσει στα χέρια της Αλ Κάιντα, η Ιορδανία, η οποία  βρίσκεται μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράκ, θα χρησιμεύσει ως ένα κρίσιμος ρυθμιστής από τις τρομοκρατικές οργανώσεις που ελέγχονται από τις ΗΠΑ, όπως έχουμε δημοσιεύσει σε πολλά άρθρα μας στην Αθέατη γνώση, και σε συνεργασία με το Ισραήλ για να εξασφαλίσει η ελίτ για τον Αντίχριστο τις περιοχές γύρω από τα Ιεροσόλυμα όπου ο ΟΗΕ θα τα ανακυρήξει ως παγκόσμια πρωτεύουσα της ειρήνης και θα ανεγερθεί ο ναός του Αντιχρίστου. 

Είναι σχεδόν απίθανο ότι ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπτντουλάχ II και οι δυνάμεις του θα λάβουν απειλές από το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε (κοινώς γνωστό με τα αρχικά του ΙΣΙΣ).

Μέσα στο εσωτερικό της Ιορδανίας, τα πιθήκια του ΙΣΙΣ απολαμβάνουν την λαϊκή υποστήριξη από μια, ολοένα και διευρυνόμενη, ομάδα οπαδών τους στη νότια πόλη Μαάν, ενώ σίγουρα διαθέτουν και άλλους «κρυμμένους» υποστηρικτές τους σε άλλες πόλεις.

Ωστόσο, είναι εξαιρετικά απίθανο οι τζιχαντιστές να αποπειραθούν να επιτεθούν σε ιορδανικό έδαφος στο εγγύς μέλλον, αν και πρέπει σίγουρα να περιμένουμε μικρές, σποραδικές επιχειρήσεις της ΙΣΙΣ στα σύνορα με την Ιορδανία.

Επίσης, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου είχε δηλώσει ότι θα υποστηρίξει την Ιορδανία στον αγώνα ενάντια στον «ισλαμικό εξτρεμισμό», και την ανεξαρτησία των Κούρδων του Ιράκ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger