Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΕΩΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ {ΒΙΝΤΕΟ}

Μαζί με την αποστασία που βιώνουμε ολοένα και περισσότερο στις μέρες μας, αυξήθηκαν και οι εχθροί των Χριστιανών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Φεβρουαρίου2015


Οι Τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν και σκοτώνουν χωρίς δισταγμό αλλόθρησκους και Χριστιανούς στο όνομα του Αλλάχ. Η Θρησκεία του Βατικανού η οποία έχει απορροφήσει την μεγαλύτερη μερίδα των Χριστιανών στον κόσμο είναι ο νούμερο ένα προωθητής της Πανθρησκείας και του Αντιχρίστου. 

Στην Ορθόδοξη Ελλάδα, μετά τον πολιτικό όρκο που έδωσε η ψευτοαριστερή Κυβέρνηση του Σύριζα, ξεσήκωσε τους μισητές της Ορθοδοξίας - οι οποίοι μάλιστα εδω και τρία χρόνια προσμονής μέχρι να έρθει ο Σύριζα στη εξουσία είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για να υποδεχτούν τον νέο Αθεο πρωθυπουργό της Ελλάδας - έχοντας δημιουργήσει ήδη μια ομάδα, την "Ενωση Αθεων", της οποίας η επισκεψιμότητα αυξάνεται σταδιακά μετά την εκλογή της ψευτοαριστερής κυβέρνησης του Σύριζα.




Ορισμένα από τα μέλη της ομάδας δεν είναι απλά και μόνο Αθεοι, αλλά Αντίθεοι και εχθροί σε οτιδήποτε θυμίζει τον Ιησού Χριστό. Ενας Αθεος, το μόνο που θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει είναι να υποστηρίζει τις θέσεις του υπέρ της Αθείας και οχι να βάλλει κατά του Χριστεπώνυμου λαού με θέσεις οι οποίες προκαλούν την κοινή γνώμη.

Άθεος, σύμωνα με την ιστοσελίδα τους, είναι όποιος δεν πιστεύει σε θεότητες, δηλαδή όποιος δεν αποδέχεται την ύπαρξη υπερφυσικών οντοτήτων χωρίς αποδείξεις. 

Αγνωστικιστής είναι όποιος έχει την πεποίθηση ότι η ύπαρξη θεοτήτων δεν είναι δυνατόν να γνωσθεί. Αγνωστικιστής χαρακτηρίζεται επίσης όποιος δηλώνει άγνοια σχετικά με την ύπαρξη θεοτήτων. 

Άθρησκος είναι όποιος δεν εντάσσεται σε καμία θρησκεία. Κάποιοι άθρησκοι πιστεύουν σε θεότητες ή στο υπερφυσικό ενώ άλλοι όχι.


Η Ένωση Αθέων δέχεται όλους τους παραπάνω ορισμούς για τις έννοιες του αθέου, του αθρήσκου και του αγνωστικιστή.



Φωτογραφία από την ιστοσελίδα ΤΟ ΒΗΜΑ Νοέμβριος 2010 - Μέλος της Ενωσης Αθέων κρατώντας πλακάτ διαμαρτύρεται έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας. Τα χαμόγελα όμως στα πρόσωπα του εφημέριου και του νεαρού δείχνουν μάλλον ότι το διασκεδάζουν.

Στο τετράλεπτο βίντεο που τους αφιέρωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ακούστηκαν από τα μέλη τους ακραίες δηλώσεις όπως: "Οι γυναίκες γλίτωσαν τις ενοχές, για ενα Θεό ο οποίος είναι τιμωρός."αλλά και την φορολόγηση των Ορθοδόξων για τη χρηματοδότηση του Κλήρου, ενα μέτρο, το οποίο βρίσκεται στα μελλοντικά σχέδια του Σύριζα σύμφωνα με τις προεκλογικές δηλώσεις του Υφυπουργού Τάσου Κουράκη.

Μια συμαντική μερίδα αργόμισθων στο δημόσιο οι οποίοι επι δεκαετίες πληρώνονται μέχρι και σήμερα χωρίς να προσφέρουν σωστά, εως καθόλου τις υπηρεσίες τους στον Ελληνα πολίτη δεν τους ενοχλούν, όμως τους ενοχλεί ο μισθός των Ιερέων και η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία που προσφέρει καθημερινά συσσίτια στους άπορους είτε είναι Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Ινδουιστές, Βουδιστές η Αθεοι. 

Επίσης, η Ένωση Άθεων άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό για την κάλυψη νομικών εξόδων στον Φίλιππο Λοΐζο, ο οποίος χλεύαζε τον Αγιο Παίσιο, τον Χριστό και την Παναγία μέσα από τη σελίδα του "Γέροντας Παστίτσιος"

Αλλες θέσεις την Ενωσης Αθεων, είναι ότι πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί βλασφημίας (ώστε να μπορούν να βρίζουν με μεγαλύτερη άνεση τα Θεία δημόσια) κατάργηση μεταφοράς του Αγίου Φωτός 

Υπέρ της ανέγερσης Ισλαμικού Τέμενους στην Αθήνα, και κατάργηση του Θρησκευτικού όρκου στο στρατό.


Μια φορά το χρόνο, η Ένωση Άθεων διοργανώνει τον «Φανερό Δείπνο», και μάλιστα την "Μεγάλη Παρασκευή" όπου συγκεντρώνονται οι Αθεοι και καταβροχθίζουν το καταπέτασμα σε ψητοπωλεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιορτάζοντας την σταύρωση του Ιησού Χριστού.

Εννοείται πως είναι δικαίωμα τους να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να δώσουν αναφορά σε κανέναν. Οταν όμως δηλώνεις δημόσια πως είσαι Αθεος, αλλά με τις πράξεις σου παρουσιάζεσαι ως εχθρός του Χριστού και των Χριστιανών, τότε είσαι ξεκάθαρα αντίπαλος του και πολεμάς οτιδήποτε σχετίζεται με εκείνον.

Οι Αθεοι, Αντίχριστοι, Αντίθεοι κτλ ... σύμφωνα με τις επίσημες θέσεις τους, ζητούν το διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, την παύση καταγραφής θρησκεύματος σε δημόσια έγγραφα, και την παρουσία συμβόλων στα δημόσια κτήρια.

Δείτε το βίντεο 



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger