Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΤΕ

Ο Χριστός στην επίγεια ζωή Του έδειξε ότι αγαπούσε ιδιαίτερα τα παιδιά. Στα Ευαγγέλια Τον βλέπουμε να τ΄αγκαλιάζει με στοργή και αγάπη, να μιλάει επαινετικά γι΄αυτά και να τα θέτει ως παράδειγμα πίστης, υπακοής και ταπείνωσης. Επίσης Τον βλέπουμε ν΄ απλώνει τα χέρια Του και να τα ευλογεί. (Μάρκος ι΄ 14-16, Ματθαίος ιη΄ 3-5).

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim

Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Φεβρουαρίου2015


Ομως ο Πάπας Φραγκίσκος, στο εβδομαδιαίο διάγγελμά του από το Βατικανό που ήταν αφιερωμένο στον ρόλο του πατέρα στην οικογένεια την περασμένη Τετάρτη δήλωσε:


«Ένας καλός πατέρας ξέρει να έχει υπομονή και να συγχωρεί, αλλά επίσης και να σωφρονίζει με αυστηρότητα. Δεν είναι ούτε αδύναμος, ούτε πολύ επιεικής ούτε συναισθηματικός»


Ξεφεύγοντας από το κείμενο που είχε προετοιμάσει, όπως κάνει συχνά, ο πάπας είχε προσθέσει: «Μια φορά σε μια λειτουργία άκουσα έναν πατέρα να λέει: “Μερικές φορές χτυπώ λίγο τα παιδιά μου, αλλά ποτέ στο πρόσωπο για να μην τα ταπεινώσω”. Αυτό είναι καλό, (ο πατέρας) έχει αίσθηση της αξιοπρέπειας. Πρέπει να τιμωρεί και το κάνει με δίκαιο τρόπο».


Από που πήρε την "Θεία φώτιση"ο Σατανιστής Πάπας Φραγκίσκος ώστε να προτρέπει τους γονείς να δέρνουν τα παιδιά τους ; και ποιός είναι ο βαθμός αυστηρότητας που μπορεί να επιβάλλει ένας πατέρας στο παιδί του;


Μα φυσικά από την "Θεόπνευστη" Παλαιά Διαθήκη των Γιαχβεδιστών, που όπως έχουμε γράψει σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση, προέρχεται από τον Σατανά η αλλιώς Σαμαέλ.


Η Παλαιά Διαθήκη στην πραγματικότητα, δεν αποτελεί ιερό βιβλίο των Χριστιανών αλλά των Εβραίων , καθώς μπήκε στα βιβλία της Εκκλησίας παράτυπα και σύμφωνα με τις επιδιώξεις του Ισπανοεβραίου Θεοδόσιου του Μέγα. Τα λόγια του Γιαχβέ-Σατανά-Σαμαέλ, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά του Χριστού.


Ας δούμε ενα παράδειγμα από τα εδάφια των "Παροιμιών του Σολομώντα", όπου υιοθέτησε ο Πάπας Φραγκίσκος την νουθεσία ότι ο Πατέρας πρέπει να δέρνει το παιδί του.



ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ 13,24: ὃς φείδεται τῆς βακτηρίας μισεῖ τὸν υἱὸν αὐτοῦ, ὁ δὲ ἀγαπῶν ἐπιμελῶς παιδεύει.


Μετάφραση:

Ο πατέρας, ο οποίος λυπείται και δεν τιμωρεί με την παιδαγωγικήν ράβδον τον υιόν του, είναι το ίδιο ως εάν τον μισή. Εκείνος όμως που αγαπά με αληθινήν αγάπην το παιδί του, το διαπαιδαγωγεί και το ανατρέφει με πολλήν επιμέλειαν, με στοργήν αλλά και με αυστηρότητα.


ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ 23,13: μὴ ἀπόσχῃ νήπιον παιδεύειν, ὅτι ἐὰν πατάξῃς αὐτὸν ῥάβδῳ, οὐ μὴ ἀποθάνῃ· 


Μετάφραση: 

Μη αποφεύγης και μη διστάζης να διαπαιδαγωγής το ανήλικο παιδί σου, διότι και αν ακόμη ευρεθής εις την ανάγκην να το κτυπήσης με την ράβδον, δεν πρόκειται να αποθάνη.


ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ 23,14: σὺ μὲν γὰρ πατάξεις αὐτὸν ῥάβδῳ, τὴν δὲ ψυχὴν αὐτοῦ ἐκ θανάτου ῥύσῃ.


Μετάφραση: 

Διότι συ μεν θα κτυπήσης το σώμα του με την ράβδον, θα σώσης όμως την ψυχήν του από τον θάνατον.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger