Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟ BITCOIN «ΜΩΡΟ ΝΕΟ» : Ο ΑΔΗΛΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ

Σας έχουμε ενεημερώσει εδω και μερικούς μήνες από την Αθέατη γνώση ότι το 2015 θα είναι η χρονιά προώθησης από την Ελίτ για μετάβαση στο ψηφιακό νόμισμα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Μαρτίου 2015



. Το "μωρό Νέο", το οποίο γεννήθηκε στις 17 Οκτ 2014. Δεν είναι πουθενά δηλωμένο. 

. Η ιστοσελίδα "Αδήλωτος Ανθρωπος" (που γεννήθηκε από τη γή), θα προωθήσει το Bitcoin.

. Ο Νέο γεννήθηκε ελεύθερος και ως εκ τούτου δεν απαιτείται να έχει πιστοποιητικό γέννησης ή αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης.

. Ενα πλήρες δίκτυο γονέων υποστηρίζουν την «ιδέα ότι ένα άτομο δεν χρειάζεται κανένα έγγραφο για να ζεί ελεύθερο.»


Τα γεγονότα τρέχουν τόσο γρήγορα που δεν τα προλαβαίνουμε. Η Νέα Τάξη, με την Εξυπνη κάρτα του πολίτη, προωθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη μια κοινωνία χωρίς κανένα κρατικό έγγραφο πιστοποίησης.

Η κάρτα αυτή θα συνοδεύεται από το ψηφιακό νόμισμα και από το χάραγμα - ώστε η νέα γενιά ανθρώπων να γνωρίζει την έννοια μιας εγχρήματης κοινωνίας μόνο μέσα από την ιστορία των αιώνων.

Τα τραπεζογραμμάτια για κάθε χώρα σε λίγο καιρό θα εξαλειφθούν, και τη θέση τους θα πάρει το νέο παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα.

Σήμερα, πιστεύεται, ότι το Bitcoin θα είναι χρησιμότερο στους ανθρώπους στις «αναπτυσσόμενες χώρες,» επειδή είναι «χωρίς τράπεζες» και «χωρίς έγγραφα».

Αυτό το είδος συζήτησης σας δίνει την εσφαλμένη εντύπωση ότι, για παράδειγμα, οι του πρώτου κόσμου Αμερικανοί είναι υπερενθουσιασμένοι στο να δηλώνουν την ύπαρξη τους. Οχι όμως και όλοι.

Ένα νεαρό ζευγάρι από την Αριζόνα - οι πρόσφατοι γονείς του "μωρού Νέο" - Αποφάσισαν να προσφέρουν στον γιο τους, μια ζωή κενή από «κυβερνητικά έγγραφα που θα αποδυκνείουν την ημερομηνία γέννησης και τον τόπο γέννησης.»

Ένα μωρό που γεννήθηκε άπατρις.


Το "μωρό Νέο", το οποίο γεννήθηκε στις 17 Οκτ 2014. Δεν είναι πουθενά δηλωμένο. 

Ο Νέο γεννήθηκε ελεύθερος και ως εκ τούτου δεν απαιτείται να έχει πιστοποιητικό γέννησης ή αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης. Οι γονείς του Νέο είναι ακτιβιστές της ελευθερίας και υποστηρίζουν την ιδέα ότι ένα άτομο δεν χρειάζεται κανενός είδους έγγραφο για να ζήσει ελεύθερα.

Η ιστοσελίδα "Αδήλωτος Ανθρωπος" (που γεννήθηκε από τη γή), θα προωθήσει το Bitcoin σε περιοχές όπως η Αριζόνα, η Καλιφόρνια, και το Τέξας (συμπεριλαμβανομένης της Διάσκεψης του Τέξας για το Bitcoin).




Προφανώς οι νέοι γονείς - Alma Sommer και Brian Stith - δεν είναι οι μόνοι στην σκόπιμη μη-δήλωση του γιου τους. Ο αδήλωτος άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από μια περιοδεία: είναι ένα πλήρες δίκτυο γονέων που υποστηρίζουν την «ιδέα ότι ένα άτομο δεν χρειάζεται κανένα έγγραφο για να ζεί ελεύθερο.»


Η απόφασή τους να βάλουν το γιο τους στο δικό τους δρόμο πραγματοποιήθηκε για να προωθήσουν ένα μέλλον όπου ο ίδιος και οι άλλοι θα είναι σε θέση να βρουν εργασία, όταν χρειάζεται, ένα μέρος για να μείνουν, ένα κρύο ποτό και λίγο ζεστό φαγητό, και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την επίφοβη Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger