Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ

Αυτό που θα σας πώ, το οποίο αναφέρει και επιβάλλει το μνημόνιο, δεν μας το έχει πεί κανένας πολιτικός.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Μαρτίου 2015



Ενας στους έξι Αμερικανούς τρέφονται με σισίτια από το κράτος η παίρνουν κουπόνια από τα οποία πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσουν.

. Αντί να δώσουν κουπόνια στην Ελλάδα, θα τους δώσουν την κάρτα του πολίτη.

Το μνημόνιο, το οποίο βγάζει η Μαχ Τανέ, η Λευκή Πολιτεία, είναι παγκόσμιοι κανονισμοί που απλά τους τροποποιούν ανάλογα με το κάθε κράτος.

.  Θέλουν να αντικαταστήσουν όλους τους ανθρώπους από κάθε εργασία την οποία κάνουν.


Το άρθρο που ακολουθεί είναι απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα της διαδικτυακής εκπομπής του Δημοσθένη Λιακόπουλου στις 12/3/15 το οποίο επιμελήθηκε ο συντάκτης Vagedim για την Αθέατη γνώση.

Από την προηγούμενη συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πασόκ, παινεύτηκαν και μας είπαν, ότι το μνημόνιο υφίσταται πιλοτικά και ότι είναι πολύ καλό για τον κόσμο, ενώ στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ο Τσίπρας είπε, ότι θα δώσω σε 300.000 άτομα δωρεάν φαγητό και ρεύμα.

Το δωρεάν φαγητό, ρεύμα και στέγη που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Σύριζα δεν τα έδωσε ο Τσίπρας, η ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον κόσμο επειδή είναι πολύ καλοί άνθρωποι.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, όλα αυτά που θα παρέχουν είναι για το καλό των ανθρώπων.

Μόνο που αυτά τα κουπόνια σίτισης ήδη δίνονται, διότι οτιδήποτε συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο πρώτα γίνεται στην Αμερική. Μια Αμερική, που αυτή την στιγμή έχει περίπου 280 εκατομμύρια καταγεγραμμένους κατοίκους. Τα 46 εκατομμύρια από αυτούς ( ένας στους έξι ) τρέφεται με σισίτια από το κράτος η παίρνουν κουπόνια από τα οποία πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσουν.

Δια αυτού του είδους την σίτιση, αντί να δώσουν κουπόνια στην Ελλάδα, θα τους δώσουν την κάρτα του πολίτη. Ομως, για να μην αισθάνονται αυτοί μειονεκτικά, θα πρέπει να την πάρουμε όλοι.

Το μνημόνιο, το οποίο βγάζει η Μαχ Τανέ, η Λευκή Πολιτεία, είναι παγκόσμιοι κανονισμοί που απλά τους τροποποιούν ανάλογα με το κάθε κράτος. Οπότε, αυτό που συμβαίνει στην Αμερική γίνεται παγκόσμια και πάει να γίνει και στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με 100.000 μέχρι να φτάσει τον στόχο των 300.000 ατόμων που θα σιτιστούν σύμφωνα με το μνημόνιο με κουπόνια.

Στην Ελλάδα, οι 100.000, σε σχέση με τα 10.000.000 της Αμερικής είναι σε αναλογία ένας στους 100. Καταλαβαίνεται γιατί νόύμερα μιλάμε; Στους έξι ανθρώπους που περπατούν στο δρόμο, ο ένας έχει ανάγκη από χρήματα που του δίνει το κράτος για να σιτιστεί.

Για να φτάσουμε και στην Ελλάδα να χρειάζεται να λαμβάνει σίτιση ο ένας στους έξι, θα πρέπει το 1, 500.000 των ανέργων να παίρνει κουπόνια η την κάρτα του πολίτη για να μπορέσει να πηγαίνει στα σούπερ μάρκετ να αγοράσει για να ζήσει.

Από πλευράς αποτελέσματος είναι το ίδιο. Αυτό, όπως είπαμε και πρίν, το αναφέρει το μνημόνιο και είναι κάτι το οποίο έχει ήδη εφαρμοστεί στην Αμερική.

Αν ο όποιος πρωθυπουργός, τέως, νύν η μελλοντικός, δεν γνωρίζει τι αναφέρει η Ατζέντα 21, σου λέει: αυτοί που μας κάνουν τόσες περικοπές με τα μνημόνια ψυχοπαθείς είναι και μας βάζουν να δίνουμε δωρεάν τρόφιμα  στον κόσμο;

Εκείνος όμως που διαβάζει "Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας", και συγκεκριμένα στην τριλόγια που έγραψα για την DARPA, γνωρίζει ότι θέλουν να αντικαταστήσουν όλους τους ανθρώπους από κάθε εργασία την οποία κάνουν.

Ναι, αλλά θα πρέπει να τρώνε οι άνθρωποι. Τι θα τρώνε; Με κουπόνια!

Στην Ελλάδα επομένως, πρέπει 1.700.000 χιλιάδες άνθρωποι να φτάσουν να τρώνε με κουπόνια. Στην Αμερική τρώνε με κουπόνια 46.000.000 άνθρωποι αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι η σίτιση με κουπόνια μπορεί να κοστίζει παραπάνω, αλλά εκπαιδεύει αυτούς που τρώνε με κουπόνια, αλλά και αυτούς που ακούνε ότι τρώνε οι άλλοι με κουπόνια, πως το κράτος θα φροντίζει για σένα, κι εσύ δούλε, σκάσε και μην λές πολλά πολλά, γιατί απ το κράτος εξαρτάται αν θα έχεις τροφή για να ζήσεις.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger