Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

GOLDMAN SACHS: ΤΟ BITCOIN ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ «ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

Η The Goldman Sachs Group, Inc. είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο διεθνείς τράπεζες οικονομικής διαχείρισης των ΗΠΑ.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Μαρτίου 2015. Νέα έκθεση από τους ερευνητικούς αναλυτές της Goldman Sachs οι οποίοι αποκαλύπτουν το μέλλον των ψηφιακών νομισμάτων.

. Η τράπεζα με την αχαλίνωτη ροπή προς την κερδοσκοπία, που βοήθησε κράτη όπως την Ελλάδα να κρύψουν τα χρέη τους προωθεί ανοιχτά το ψηφιακό νόμισμα.

. Το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να αλλάξουν τη θεμελιώδη μηχανική των συναλλαγών.

Επαναπροσδιορισμός του τρόπου πληρωμής, την επόμενη δεκαετία.Η Τράπεζα βγήκε δυνατότερη από το κραχ του 2008. Μια τράπεζα με σχέσεις στενές, αλλά και κρυφές, με ορισμένες πολυεθνικές, όπως με τη διαβολική BP. Η τράπεζα αυτή, με την αχαλίνωτη ροπή προς την κερδοσκοπία, βοήθησε κράτη όπως την Ελλάδα να κρύψουν τα χρέη τους. Ηταν αυτή που δημιούργησε ψεύτικη εικόνα για το ελληνικό χρέος, προκειμένου η Ελλάδα να μπει στην ΟΝΕ κερδίζοντας πάνω από 300 εκατ. δολάρια.

Η Goldman Sachs ελέγχει την παγκόσμια οικονομία και χειραγωγεί κυβερνήσεις μέσα από κρυφά της στελέχη.


Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από τους ερευνητικούς αναλυτές της Goldman Sachs: Το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα είναι μέρος μιας τεχνολογίας "megatrend» που θα μπορούσε να αλλάξει τη θεμελιώδη μηχανική των συναλλαγών.

Το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin, μαζί με τη βελτιωμένη ασφάλεια πληρωμών, «μεγάλα δεδομένα» και ταχύτερα δίκτυα πληρωμής είναι τα συστατικά μιας τάσης της τεχνολογίας που θα διαταράξει το οικοσύστημα των πληρωμών, αναφέρει η έκθεση.

Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε χθες, έχει τίτλο Το μέλλον της χρηματοδότησης: Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο πληρωμών, την επόμενη δεκαετία, και συντάχθηκε από τον James Schneider και SK Prasad Borra, αναλυτές πληρωμών στο τμήμα ερευνών της τράπεζας.


Σύμφωνα με τον Schneider και Borra, το σημαντικό αντίκτυπο του Bitcoin θα επιτρέπει τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων, χωρίς καμία κεντρική αρχή.

Η Αθέατη γνώση, είναι η μοναδική ιστοσελίδα στην Ελλάδα που από πέρυσι είχε ενημερώσει τους αναγνώστες της για την παγκόσμια προώθηση του ψηφιακού νομίσματος μέσα στο 2015 στα πλαίσια μιας αχρήματης κοινωνίας.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger