Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ: 1,5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ακόμη ενα εκλογικό σόου παρωδία ετοιμάζεται να διεξαχθεί στις κάλπες και τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Σεπτεμβρίου 2015



Ακούμε καθημερινά από τα διαπλεκόμενα κόμματα και τα παπαγαλάκια της ελληνικής τηλεόρασης να μας προτρέπουν να συμμετέχουμε όλοι στην ψηφοφορία διότι έτσι πρέπει και αυτό είναι το σωστό να πράξουμε ως πολίτες αυτού του τόπου.

Σου λένε: Θες ο καθένας να αποφασίζει με τις λανθασμένες επιλογές του το δικό σου μέλλον;

Καθήστε λίγο και σκεφτείτε. 

Εχω εγώ ευθύνη που δεν ψηφίζω για το μέλλον της χώρας μου; η αν ψηφίσω εξασφαλίζω ενα λαμπρό μέλλον γι αυτούς, συνεχίζω να υποφέρω όπως πάντα και να εξουσιάζομαι από ξένους δάκτηλους και στο τέλος μένω μόνο με την ικανοποίηση ότι έκανα το καθήκον μου ως πολίτης;

Την Κυριακή των εκλογών, όσοι πάνε να ψηφίσουν θα μοιάζουν σαν ρακοσυλλέκτες οι οποίοι θα πρέπει να επιλέξουν μέσα από εναν σκουπιδοντενεκέ ποιό από τα σκουπίδια που θα βρούν θα είναι το πιό άξιο.

Πότε ψηφίσατε ενα οποιοδήποτε κόμμα για το οποίο μείνατε ικανοποιημένοι για την σταθερότητα των λόγων του και την ειλικρίνιά του; 

Κανένα! Οταν τα κόμματα έχουν μικρή ισχύ και βρίσκονται εκτός βουλής τάζουν στους ψηφοφόρους τους λαγούς με πετραχήλια. Ολα φαίνονται τέλεια σωστά και αληθινά. Μόλις όμως νιώσουν την γλύκα της εξουσίας τα πάντα ανατρέπονται από την επόμενη ημέρα.

Μέσα στην ψευτοδημοκρατία τους, υπάρχει και μια άλλη ομάδα ψηφοφόρων η οποία είναι ταγμένη σε συγκεκριμένα διαπλεκόμενα κόμματα τα οποία ψηφίζουν εδω και δεκαετίες και τα αποχωριζονται μόνο μετά θάνατον.

Εχεις αναρωτηθεί ποτέ τι χρήματα προσφέρεις σε κάθε κόμμα μόνο με μια σου ψήφο; 

Προφανώς και οχι, αφού πηγαίνεις πλέον να ψηφίσεις κάτα κύριο λόγο για να τιμωρήσεις το κόμμα που σε απογοήτευσε. Σε αυτή σου την αφέλεια ποντάρουν όλοι αυτοί που θέλουν να σε ελέγχουν και να σε κατευθύνουν, τι και πώς να ψηφίσεις, επίσης σε αυτό συμβάλλουν και οι στημένες δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται για λογαριασμό των κομμάτων.

Το σύστημα αυτή την στιγμή παρουσιάζει το δίπολο Σύριζα - ΝΔ ως ντέρμπι για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ οι οποίοι βλέποντας τις δημοσκοπήσεις λένε, κοίταξε ποσο κοντά είναι η ΝΔ στον Σύριζα, πάμε να τους ψηφίσουμε για να μην βγει ο Σύριζα.

Πρέπει επίσης να γνωρίζεις, ότι με κάθε σου ψήφο, τα κόμματα φορτώνουν τα πορτοφόλια τους με 1,5 ευρώ. Κάθε χρόνο λαμβάνουν το ποσό του 1,5 ευρώ (από κάθε κεφάλι) πολλαπλασιάζοντας τον συνολικό αριθμό των ψηφοφόρων που καταγράφηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Μπορείτε να φανταστείτε για τι ποσό μιλάμε;

Καταλάβατε λοιπόν για πιό λόγο σας πιέζουν να συμμετέχετε στις εκλογές;

Το σύστημα, όσον αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών δεν νοιάζεται πόσοι θα παρευρεθούν στις κάλπες αφού έτσι κι αλλιώς είτε ψηφίσει το 50, 40, 30 η 20% του εκλογικού σώματος, την επόμενη ημέρα θα υπάρχει κυβέρνηση στην χώρα. Οι χαμένοι αυτής της υπόθεσης θα είναι μόνο τα κόμματα που επιζητούν διακαώς τον οβολό σου.

Συνεχίζεις να πιστεύεις ακόμα ότι ψηφίζεις για το δικό σου μέλλον, η .... για το δικό τους;


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger