Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

«Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ»

Αποστασία,για εμάς τους Ορθόδοξους Έλληνες σημαίνει η απομάκρυνση μας από τον Θεό. Η αποστασία συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό στις μέρες μας αφού ετοιμάζεται ο Αντίχριστος να χριστεί Βασιλέας του κόσμου.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim / Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Σεπτεμβρίου 2015



Η πρώτη αποστασία, σύμφωνα με την δημιουργία και τα χάλκινα βιβλία (βλέπε Δημοσθένης Λιακόπουλος Γιατί και πώς ζούν αναμεσά μας) έγινε από τον Σαμαέλ, ο οποίος παράκουσε και αποστάτησε από τον Θεό όταν η πρόθεση του Θεού ήταν να δημιουργήσει το σύμπαν όπου μέσα σε αυτό θα έβαζε να εξελιχθεί και να προετοιμαστεί ένα τρίτο γένος το γένος των ανθρώπων, όπου θα ήταν αυτοί που θα εκτελούσαν την αρχαία μεγάλη αποστολή και τον αρχαίο σκοπό. 

Εκείνος ζήλεψε και αποστάτησε απο το Θεό και τον ακολούθησαν δισεκατομμύρια πολλά αγγελικών πλασμάτων από διάφορα γένη. Βλέπετε, οι άνθρωποι θα είχαν την εμπειρία της μετατροπής και της εξέλιξης με αποτέλεσμα στο τέλος να γίνουν <χάριτη θεοί> δηλαδή σαν τους δημιουργούς τους Ελοχίμ με δυο λόγια ανώτεροι των αγγέλων.

Η ιδέα ενός γένους ανώτερου των Αγγέλων δεν άρεσε στον περίλαμπρο Σαμαέλ και πολλούς απο τους ακολούθους του. Η δυσαρέσκεια τους αυτή ήταν μέγιστη ύβρις απέναντι στον Θεό. Έτσι εν ριπή οφθαλμού, το ενα δέκατο των Αγγέλων έχασε την χάρη του Θεού και εξέπεσε.

Αυτή ήταν και η αρχή της αποστασίας στον κόσμο. Βρισκόμαστε πλέον σε ενα σημείο να δεχόμαστε απίστευτες δαιμονικές επιρροές και να δοκιμαζόμαστε καθημερινά για την πίστη μας. Την στιγμή αυτή που γράφετε αυτό το άρθρο, έχουμε αποστατήσει με τις πράξεις μας δύο φόρες, και φέτος ετοιμαζόμαστε να αποστατήσουμε την τρίτη και τελευταία φορά.

Υπάρχει , προφητεία που αναφέρει ότι οταν η Ελλάδα αρνηθεί τον Θεό , τρείς φορές όπως ο Πέτρος τον Χριστό , τότε θα έρθει η καταστροφή της , βλέπετε.

Η πρώτη αποστασία , συνέβη όταν βγάλαμε μια επισήμως άθεη κυβέρνηση στην ηγεσία του Ελληνικού λαού κάτι που αυτόματα σήμαινε ότι βοηθάμε τα σχέδια του Αντιχρίστου και των δαιμόνων να έρθουν τουλάχιστον όσον αφορά την χώρα μας , πιο γρήγορα στην ολοκλήρώση τους .

Ταυτόχρονα , πήραν πάνω μας πάρα πολλές εξουσίες αφού εν γνώση μας θεωρήσαμε λογικό να δεχτούμε τα σχέδια του κακού και να βοηθήσουμε να εκτελεστούν πιο σύντομα .

Θα μου πείτε , εντάξει η κυβέρνηση μας είναι άθεη , όμως υπάρχουν και άλλοι από άλλα πολιτικά κόμματα που είναι άθεοι και το κρύβουν πίσω από τον μανδύα του Χριστιανού.

Σωστά , έτσι είναι θα σας πω εγώ. Όμως είναι άλλο πράγμα να κρύβεις κάτι και άλλο να το δηλώνεις φανερά και να επιλέγεις εσύ που διαβάζεις το άρθρο να το ακολουθείς εν γνώση σου.

Δυστυχώς ή ευτυχώς στον αόρατο πόλεμο που συντελείται στις ημέρες μας , άμαχοι δεν υπάρχουν , ούτε μπορεί κανείς να είναι ουδέτερος οπότε κάθε επιλογή και κάθε μας πράξη φέρει και τις συνέπειές της , είτε μας αρέσει είτε όχι γιατί το δίκαιο είναι , όταν συντασσόμαστε με τις δυνάμεις του κακού , να αποκτούν εκείνη την στιγμή εξουσία πάνω μας , γιατί πολύ απλά εμείς οι ίδιοι , τους την δώσαμε με τις επιλογές μας.

Συνεχίζοντας όμως τα σχετικά με την αποστασία , πρίν λίγο καιρό η Ελλάδα αποστάτησε και δεύτερη φορά καθώς ψηφίσε ΟΧΙ σε ένα δημοψήφισμα που ούτως ή αλλως σε μνημόνιο θα οδηγούσε με την διαφορά όμως ότι και πάλι προωθήσαμε τα σχέδια του Αντιχρίστου και τον φέραμε πιο γρήγορα απ ότι αν τα πράγματα πήγαιναν πιο αργά απ ότι πάνε τώρα.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε , ετοιμάζεται και η τρίτη αποστασία μέσω των προσεχών εκλογών που έρχονται, αφού το δήλωσε και ο Τσίπρας στην χθεσινή του ομιλία όπου είπε: 

« ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ! »

Η Τρίτη Αποστασία εξυπηρετεί ακόμα περισσότερο τα σχέδια του Αντιχρίστου που ζει ανάμεσά μας ήδη από τις 9 Νοεμβρίου 2014 και περιμένει σύντομα να εμφανιστεί στον κόσμο.

Βλέπετε οι εξουσιαστές αυτού του κόσμου , θέλουν να περνάνε τα σχέδια τους με την πρόφαση ότι εμείς οι άνθρωποι τους δίνουμε εξουσία με την θέληση μας , ώστε να κάνουν ό,τι επιθυμούν στον κόσμο οδηγώντας τον στην απόλυτη καταστροφή και στην επερχόμενη βασιλεία του Αντιχρίστου που τόσες φορές έχει προφητευτεί.

Είναι λοιπόν στο χέρι μας τι απόφαση θα πάρουμε και με ποιά τρέχουσα ροή θα εξελιχθούν τα γεγονότα. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τον τρόπο σκέψης και τις πράξεις μας οι οποίες όπως διαπιστώνετε κι εσείς καθορίζουν την ζωή μας. 

Η που θα είμαστε με τον Θεό η που θα αποφασίσουμε να είμαστε με τον Διάβολο. Θα πρέπει να πάψουμε πλέον να πιστεύουμε σε επίγειους σωτήρες οι οποίοι κάποια στιγμή της ζωής μας είναι σίγουρο ότι θα μας απογοητεύσουν. 

Οποιος ελπίζει σε άνθρωπο είναι καταραμένος, όποιος ελπίζει όμως στον Θεό είναι ευλογημένος.

Η μοναδική ελπίδα είναι ο Ιησους Χριστός και καμία άλλη, κι όπως μας έδειξαν και τα γεγονότα που βιώσαμε τους τελευταίους μήνες, καταννοήσαμε πολλοί από εμάς ότι ο τρόπος που σκεφτόμαστε δεν κατευθύνεται σε κοινή πορεία με την επουράνια οδό αλλά με την πλήρη αποστασία μας από τον Θεό. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger