Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΑΝ.ΕΛ: ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΤΟΥ «ΚΑΜΜΕΝΟΥ» ΚΑΙ «ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥ» ΕΛΛΗΝΑ

Η κάθε μια συγκυβέρνηση από τις δύο που πέρασαν πρόσφατα από τον τόπο μας έχουν και τον χοντρό τους.  Στην προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ και Πασόκ είχαμε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στην προσφάτως απελθούσα συγκυβέρνηση Τσίπρα είχαμε τον Καμμένο.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Σεπτεμβρίου 2015




Και οι δύο ήταν για κλάματα! Ομως σήμερα θα σχοληθούμε με τον υπερπατριώτη Πάνο Καμμένο για τον οποίο έχουμε πολλά ράματα για την γούνα του. Παρακάτω θα διαβάσετε μια σειρά από απάτες του Καμμένου ώστε να ρίξει την κυβέρνηση, να πάρει το πολυπόθητο υπουργείο που του έταξε ο Τσίπρας και να παραμείνει στην εξουσία.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Ο θεατρίνος και πολιτικός Παύλος Χαικάλης, και ο Αρχιθεατρίνος τσιράκι της προπαγάνδας του Σύριζα, Λάκης Λαζόπουλος οργάνωσαν μια ολόκληρη ομιλία η οποία ήταν προιόν μοντάζ.

Ηταν απόλυτα συνεννοημένοι Χαικάλης, Λαζόπουλος και Καμένος να εμφανίσουν αυτό το υποτιθέμενο αποκαλυπτικό βίντεο, για να φανεί στον κόσμο ότι οι Ανεξαρτητοι Ελληνες είναι ενα τίμιο κόμμα που δεν δέχεται δωροδοκίες ώστε να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. 


Σκοπός τους βέβαια, και ειδικά του Καμένου, ήταν να ρίξει τον Σαμαρά από την πρωθυπουργική καρέκλα και από την θέση του αρχηγού της ΝΔ, αφού τον έχει άχτι από την πρώτη μέρα που έφυγε από την Νέα Δημοκρατία και δεν του έδωσε υπουργείο.

Τελικά, το ντοκουμέντο αυτό που γίνεται τόση φασαρία, ουσιαστικά ήταν μόνο ηχητικό, και απλά πρόσθεσαν και μια είκόνα από άλλη συνάντηση για να είναι πειστικό στους απογοητευμένους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ. 

Ο γλείφτης Λαζόπουλος, που ¨όλως τυχαίως" είναι γνωστός υποστηρικτής του Τσίπρα - και πάντα μέσα από την εκπομπή του σατυρίζει τους πάντες και τα πάντα εκτός βέβαια από τον Τσίπρα, αποφάσισε να επεξεργαστεί με μεγάλη χαρά το βίντεο που του έδωσε ο Χαικάλης για να προσθέσει κι αυτός ενα ακόμη ληθαράκι ώστε να μην εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, να πάμε σε εκλογές και να βγάλουν για πρωθυπουργό τον Τσίπρα.


Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες εμφάνισαν αυτό το βίντεο επειδή πλησίαζε η δεύτερη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο, φοβούμενοι να μην αποστατήσουν οι βουλευτές τους - οχι επειδή υπάρχει αυτό το υποτιθέμενο άτομο που τους δωροδοκεί, αλλά για να φανεί, ότι κάποιοι από αυτούς αν ψηφίσουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα τα έχουν πάρει χοντρά από τον κουμπαρά του Σαμαρά.


ΤΟ "ΟΧΙ " ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΑΤΗ

Φορώντας πάντοτε την μάσκα του "υπέρ πίστης και πατρίδας, και ύστερα από τα άπειρα ψέμματα που ξεστόμισε στα άχρηστα προεκλογικά του προγράμματα κατάφερε ως αποτέλεσμα να φέρει την αβεβαιότητα και τον τρόμο στον κόσμο για το αύριο και του φόρτωσε τις ευθύνες που δεν άντεχε πολιτικά να επωμιστεί μαζί με τον Τσίπρα, ώστε αυτοί να αποχωρήσουν αλώβητοι και εμείς να επιλέξουμε τον θάνατό που μας αρέσει.


Το δημοψήφισμα που επεξεργάστηκε εντέχνως πρόχειρα η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ απαιτούσε αφενός από τους ψηφοφόρους τους να επιλέξουν το ΟΧΙ ως αντίσταση στα μέτρα της Τρόικας, και αφετέρου τους αναγκάζουν να ψηφίσουν το ΝΑΙ δημιουργώντας ελέγχους κεφαλαίων και γονατίζοντας την αγορά.

Το κόλπο τους τελικά απέτυχε, ο κόσμος πίστεψε παρά τους έλεγχους κεφαλαίων να ψηφίσει ΟΧΙ, κι έτσι, την επόμενη ημέρα με σκυμένα τα κεφάλια τους αποδέχτηκαν το αποτέλεσμα και ψήφισαν το 3 μνημόνιο με την άδεια των ψηφοφόρων τους.

Καμμένος και Τσίπρας παραιτήθηκαν αργότερα από την κυβέρνηση όπου και συστάθηκε μια κυβέρνηση σωτηρίας για την οποία είχαμε προβλέψει σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση.


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΑ ΗΜΙΑ 

Καθαρή κίνηση εντυπωσιασμού από τον Καμμένο για προσωπική προβολή. Το ελικόπτερο από το οποίο ο Καμμένος έριξε στεφάνι στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, στη μνήμη των τριών Ελλήνων αξιωματικών που σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο τους συνετρίβη στην κρίση των Ιμίων.

Θα μου πείτε, τι κακό έχει μια τέτοια <<πατριωτική>> πράξη και το κάνεις θέμα; 

Πολύ απλά, ο Καμμένος πήγε με ελικόπτερο, κάμερες και φωτογραφικές μηχανές για να αποθανατίσει τον εαυτό του πρός ένδειξη πατριωτισμού πρός τους ψηφοφόρους του. 

Αυτο που έπρεπε να κάνει ήταν να κατεβεί στο νησί αφού υποτίθεται βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος και να καταθέσει εκεί το στεφάνι. Ουσιαστικά με αυτό που έκανε είναι σαν να αναγvώρισε τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο.

Την ώρα που ο Καμμένος βρισκόταν σε ελικόπτερο που πετούσε πάνω από τα Ιμια, δύο τουρκικά μαχητικά έκαναν χαμηλές πτήσεις πάνω από την καλόλημνο και τα Ίμια, δημιουργώντας συνθήκες πρόκλησης επεισοδίου.

Κατά την εκδοχή που διακινεί το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας «όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες κατά πάγια πρακτική».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι το ΓΕΕΘΑ αρχικώς απέκρυψε τις υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών F-16 στα Ίμια και την Καλόλημνο κάνοντας λόγο για πτήση των τουρκικών μαχητικών εντός του τουρκικού FIR και με την -ψευδή όπως αποδείχθηκε μετά την επίσημη ανακοίνωση- επισήμανση ότι δεν σημειώθηκε διαδικασία αναγνώρισης και αναχαίτισης των εισβολέων...


Αν μη τι άλλο η τακτική αυτή του ΓΕΕΘΑ και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να ανακοινώσουν το απόγευμα πτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τα Ίμια και την Καλόλημνο, υπερπτήσεις τις οποίες διέψευδαν το μεσημέρι δημιούργησε ερωτήματα αν όντως συνέβει το περιστατικό συτό.

Το σωστό θα ήταν όλο αυτό να μην ήταν μονομερή ενέργεια του Καμμένου για προσωπική προβολή και να είχε ανακοινωθεί επίσημα από την κυβέρνηση στην μνήμη αυτών που σκοτώθηκαν, πράγμα το οποίο δεν έγινε.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

Μετά την κολοτούμπα του Καμμένου με την αποδοχή του μνημονίου η οποία σημαίνει πλήρη υποταγή στους δανειστές φαίνεται ότι αναμένεται να προωθήσει στην Ελλάδα τις "Πράσινες" φυλακές των πόλεων τύπου Μαζντάρ της Ατζέντα 21.



Αυτό αποδεικνύεται σύμφωνα με πληροφορίες της Αθέατης γνώσης από την ξενάγηση του Υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στην ενεργειακά αυτόνομη πόλη-πρότυπο Μαζνταρ της Νεοταξικής Ατζέντα 21.


Ο Πάνος Καμμένος είχε παραστεί στην τελετή έναρξης της λειτουργίας της Διεθνούς Εκθέσεως Αμυντικού Υλικού «IDEX 2015», που έγινε στο Άμπου Ντάμπι -όμως πρίν από αυτό, είπε: "δεν κάνω και μια βολτίτσα στην πόλη Μασντάρ;

Ο Καμμένος προκειμένου να μην χάσει την Υπουργική του καρέκλα ξεχνάει τα πάντα και αποδέχεται μνημόνια και Ατζέντα 21.

Στο Άμπου Ντάμπι, συζητήθηκε η συνεργασία στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) με τον Διάδοχο του Άμπου Ντάμπι να καλωσορίζει την πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας σύμφωνα με την οποία ελληνικό νησί θα μπορούσε να μετατραπεί πιλοτικά σε νησί πρότυπο στον τομέα των ΑΠΕ. Το σχετικό έργο θα εκπονήσει το Ινστιτούτο Masdar το οποίο εδρεύει στο Άμπου Ντάμπι και στο οποίο φοιτούν ως υπότροφοι Έλληνες σπουδαστές.


ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ


ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Εχουμε μια συμφωνία που βγάζει την Ελλάδα από το Αγγλικό Δίκαιο και αυτό είναι πολύ σημαντικό και νομίζω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει μία τελική λύση για μακροχρόνια διακυβέρνηση του τόπου, με μία κυβέρνηση που θα μπορέσει να στηρίξει τον ελληνικό λαό».

Το περιεχόμενο των επικαιροποιήσεων των Συμβάσεων είναι το ίδιο. Οι επικαιροποιήσεις διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και εναποθέτουν σε περίπτωση διαφοράς την αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου. 

Ολα αυτά δηλαδή που κατήγγειλε ο Πανοκαμμένος για τους Σαμαρά, Παπανδρέου και Βενιζέλο τα υπέγραψε στην 4 μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.

Η παράτασης της δανειακής σύμβασης κατά 4 μήνες που ψήφισε ο Καμμένος, πρόκειται για ενα κείμενο δεκαέξι σελίδων, το οποίο ίσχυε μέχρι και την 30η Ιουνίου και ανέφερε ρητώς ότι υπόκειται σε αγγλικό δίκαιο, Δουκάτο Λουξεμβούργου, παραίτηση από κάθε ασυλία και αναγνώριση του συνόλου του χρέους.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, υποστήριξε ότι το τρίτο μνημόνιο μπορεί να είναι επαχθές αλλά δεν υπάγεται στο αγγλικό δίκαιο. Υπάγεται στο ευρωπαϊκό δίκαιο που σημαίνει αν προκύψουν νομικές διαφορές τα αντισυμβαλλόμενα μέρη Ελλάδα και ESM θα επιλύσουν τις διαφορές τους στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. 

Αυτό είναι αλήθεια αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έκρυψαν την αλήθεια, παραπλανώντας με τακτικές φθηνής προπαγάνδας.  Το τρίτο μνημόνιο περιλαμβάνει δάνειο από τον ESM που υπάγεται στο ευρωπαϊκό δίκαιο γιατί είναι ευρωπαϊκός θεσμός.

Άρα δεν θα μπορούσε να υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο, ούτως ή άλλως καθώς ο ESM υπάγεται αυστηρά στο ευρωπαϊκό δίκαιο. Αυτό όμως που αποκρύπτει και αποσιωπά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι ότι η Ελλάδα είναι εγκλωβισμένη σε δύο νομικούς μηχανισμούς δικαίου. 

Τα δύο πρώτα μνημόνια που θα διαρκέσουν τουλάχιστον 30 χρόνια είναι αγγλικού δικαίου και το τρίτο μνημόνιο ευρωπαϊκού δικαίου.  Με όρους νομικούς η Ελλάδα βρίσκεται στην χειρότερη θέση που θα μπορούσε να βρεθεί και αυτό αποτελεί εθνική αποτυχία.

Η Ελλάδα εγκλωβίστηκε στο αγγλικό δίκαιο των δύο πρώτων μνημονίων και υποχρεώθηκε να αποδεχθεί και το ευρωπαϊκό δίκαιο του τρίτου μνημονίου. Το ευρωπαικό δίκαιο μεταξύ άλλων μπορεί να επιβάλλει στην Ελλάδα αν δεν είναι συνεπής δέσμευση κονδυλίων ΕΣΠΑ.  Άρα η Ελλάδα είναι εγκλωβισμένη πλήρως και παγιδευμένη στο αγγλικό και ευρωπαϊκό δίκαιο.


ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ

Για το μασονικό μετάλλιο που έχει λάβει ο Πάνος Καμμένος θα έχετε σίγουρα διαβάσει σε διάφορα μπλόγκ στο δυαδίκτιο, όμως η Αθέατη γνώση με το ρεπορτάζ που έκανε θα σας δώσει σε επόμενο άρθρο στοιχεία με ενδείξεις για την τεκτονική δραστηριότητα του.

Τάγματα της Αξίας υπάρχουν παντού σε ολόκληρο τον κόσμο με το λογότυπο τους συνήθως να απεικονίζει τον σταυρό. Ομως τα παράσημα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία. 


Υπάρχουν πολλές οργανώσεις και τάγματα τα οποία αποτελούν μέρος της ευρείας αδελφότητας του Τεκτονισμού, το καθένα έχει τη δική του δομή και την ορολογία του. Συλλογικά αυτά μπορούν να αναφέρονται ως μασονικοί φορείς.

Το Εθνικό Τάγμα της Αξίας ( Γαλλικά : Ordre national du Mérite ) είναι ενα κρατικό τάγμα με την ιδιότητα μέλους (περίπου 187.000 μέλη) που χορηγείται από την Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας . Ιδρύθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 1963 από τον Πρόεδρο Σαρλ ντε Γκωλ. 


Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας είναι ο Μεγάλος Μάγιστρος του Τάγματος και διορίζει όλα τα άλλα μέλη του Τάγματος, με σύμβαση, και με τη συμβουλή της κυβέρνησης.

Περισσότερα στοιχεία για το τάγμα της Αξίας όπου βραβεύτηκε ο Πανοκαμμένος θα διαβάσετε σε επόμενο άρθρο της Αθέατης γνώσης.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger