Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ

Το "ακραίο φαινόμενο" στο πολιτικό σύστημα που ονομάζεται Χρυσή αυγή αναλύεται σε αυτό το άρθρο της αθέατης γνώσης, Μια χρυσή αυγή που εμφανίστηκε στα πολιτικά δρώμενα ύστερα απο την προβλεπόμενη απόγνωση των πολιτών απο τα κόμματα που οι ίδιοι που τα κατηγορούν τώρα, τα ψήφιζαν.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Σεπτεμβρίου 2015

Βλέπουμε μια αποχή της χρυσής αυγής απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτή όμως η αποχή, είναι εσκεμμένη, γιατί έτσι τους βολεύει στην παρούσα φάση, και θα εξηγήσω τον λόγο. 

Μας έχουν βάλει την ιδέα ότι πρέπει όλοι να ψηφίζουμε. Καμία ψήφος έλεγαν δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη. Η αποχή δεν είναι λύση. Το ίδιο φυσικά υποστηρίζουν και σήμερα ως δήθεν δημοκράτες.  Οι ίδιοι προώθησαν την χρυσή αυγή να μπεί στο κοινοβούλιο μέσα απο την εντολή που έδωσαν στα μέσα μαζικού "επηρεασμού" που τους παρουσίαζαν καθημερινά σε ολους τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, (βλέπε Ποτάμι και Σταύρο Θεοδωράκη) και οι ίδιοι προσπαθούν δήθεν να τους βγάλουν απο τη βουλή (λες και ανακάλυψαν ξαφνικά ποιοί είναι...) και οι λόγοι είναι οι εξής:

1. Για να μην πάνε χαμένοι οι ψήφοι των απογοητευμένων οπαδώντης Ν.Δ.  Διότι αν όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι απείχαν απο τις εκλογικές κάλπες οι ψήφοι τους θα ήταν χαμένοι, και δεν θα πήγαιναν πουθενά. Ενω με αυτό τον τρόπο, δηλαδή την προώθηση ακροδεξιών στοιχείων όπως η χρησή αυγή, οι ψήφοι παραμένουν στο σύστημα. 

Αυτή η κατάσταση, δηλαδή οτι για ολα φταίει η χρυσή αυγή, είναι ναζιστές, και ότι πρέπει να τεθούν εκτός νόμου τους ωφελεί. Δεν θέλουν όμως να τεθεί εκτός νόμου! Τα λένε για τα μάτια του κόσμου. Θέλουν να την έχουν ως παράδειγμα πρός αποφυγή ώστε να επιστρέψει μια μετανιωμένη μερίδα απο τους ψηφοφόρους της Ν.Δ στη βάση τους. Εστω μια μικρή μερίδα αποστατών απο τα πρώην μεγάλα κόμματα που ψήφισαν τη χρυσή αυγή - οχι για εθνικιστικούς λόγους, αλλά απο αντίδραση στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. 

2. Το σίγουρο έιναι ότι το σύστημα χρειάζεται την Χρυσή αυγή για να εξισορροπεί τα πολιτικά δρώμενα κρατώντας τον αγανακτισμένο κόσμο σε πλήρη αδράνεια. Απο τότε που σταμάτησαν τα καλέσματα μέσο φέισμπουκ στο Σύνταγμα από τους δήθεν αγανακτισμένους, προώθησε το σύστημα τη Χρυσή αυγή με βασικό συνεργάτη τα ΜΜΕ και τις στημένες δημοσκοπήσεις για να μπεί στη βουλή. 

Ετσι οι αγανακτισμένοι εκτονώνονται ψηφίζοντας ενα κόμμα από αντίδραση νομίζοντας ότι τιμωρούν δήθεν με αυτό τον τρόπο το σύστημα.

Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι οι ψηφοφόροι θύματα, είναι κυρίως Χριστιανοί Ορθόδοξοι, και που για βλακώδεις λόγους - όπως π.χ για να τιμωρήσουν τα μεγάλα κόμματα ψηφίζουν αυτό το Εωσφορικό εξάμβλωμα που ξέρασε το σάπιο σύστημα.

Παρακάτω σας παραθέτω ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το βρώμικο παιχνίδι τους:


Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Ο Παύλος Φύσσας ήταν ράπερ με αντιφασιστική δράση που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής. 

Η δολοφονία αποδόθηκε σε πολιτικά κίνητρα, οι ανακρίσεις ενέπλεξαν και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής και ήταν η αφορμή για περαιτέρω έρευνες για ποινικά αδικήματα και την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στην οποία εμπλέκονται μέλη και ηγετικά στελέχη του κόμματος. 

Στην εξέλιξη των ερευνών, μεταξύ των προφυλακισμένων για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, συμπεριλήφθησαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο Μιχαλολιάκος, κατηγορούμενος για τουλάχιστον ενα φόνο- που σύμφωνα με τις μαρτυρίες αποκαλύπτει πως υπήρχε εντολή στην περίπτωση του Φύσσα «να τον φάνε» και πως η δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι ήταν «αποφασισμένη» και με έγκριση του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.  

«Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε». δήλωσε χθές ο αρχηγός της Χρ. Αυγής όπου προσθέτει αμέσως μετά: «Όσο για την ποινική ευθύνη, δεν υπάρχει»

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Αγριο έγκλημα με θύμα έναν 27χρονο αλλοδαπό, πακιστανικής καταγωγής, σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2013, στην οδό Τριών Ιεραρχών, στα Πετράλωνα. Οπως έγινε γνωστό δύο άτομα,  που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο τον αλλοδαπό, ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν. 

Στη συνέχεια οι δράστες - όπως προέκυψε έλληνες και οι δύο, ένας 25χρονος και ένας 29χρονος, ο οποίος μάλιστα είναι και πυροσβέστης - τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας του δικύκλου και ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Αστυνομικοί λίγο αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τους νεαρούς στο Σύνταγμα. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, τα ακριβή κίνητρα της δολοφονίας, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έχουν εξακριβωθεί.  Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζονται ότι επιτέθηκαν στον μετανάστη, γιατί τους έκλεισε τον δρόμο με το ποδήλατό του. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ: «Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, την πινακίδα κυκλοφορίας της οποίας είχαν αποκρύψει κάτω από τη σέλα. Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια (πεταλούδες)».

Σχετικά με τα αίτια, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι δύο δράστες ισχυρίζονται ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός με το θύμα . 

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: Tρία στιλέτα τύπου πεταλούδα, ένας σουγιάς, μία μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία σιδερογροθιά, πολλά μεταλλικά σφαιρίδια, δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, δύο ξύλινα ρόπαλα και μία σφεντόνα.


Στην οικία επίσης του 25χρονου βρέθηκαν πενήντα προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές. 



ΤΟ ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ GOLDEN DAWN



Ο αγκυλωτός σταυρός μπορεί να είναι ενα αρχαιοελληνικό σύμβολο, όμως, μετά από την υιοθέτησή του από τους ναζί του Χίτλερ και τους μασόνους της golden dawn, ο αγκυλωτός σταυρός έχει συνδεθεί με το φασισμό, το ρατσισμό, την μασονία τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, και το ολοκαύτωμα. Ενα παρόμοιο παράδειγμα, είναι και  ο "σταυρός" που χρησιμοποιήθηκε από τους Καθολικούς Σταυροφόρους στις επικυρωμένες από τον πάπα στρατιωτικές επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν για διάφορους θρησκευτικούς, οικονομικούς και πολιτικούς λόγους. 

Σκότωναν δηλαδή στο όνομα του Χριστού ενω στην πραγματικότητα ενεργούσαν εκπροσωπώντας τον Σατανά, όπως οι τζιχαντιστές σήμερα που αποκεφαλίζουν αθώους ανθρώπους στο όνομα του Αλλάχ. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με την σβάστικα.

Η Χρυσή αυγή, η αλλιώς "Golden Dawn", πήρε το όνομα της απο το Ερμητικό (τεκτονικό) τάγμα της χρυσής αυγής που διδάσκεται η εσωτερική φιλοσοφία με βάση την Ερμητική Καμπάλα καθώς και τα βασικά της αστρολογίας, ταρώ, μαντεία και γεωμαντεία. Δείτε απο το επίσημο κανάλι στο youtube της Golden Dawn (χρυσή αυγή) στο σημείο 05:50 του βίντεο {ΕΔΩ} τη σβάστικα που φοράει στο τελετουργικό της Χρυσής Αυγής ο τύπος που κρατάει το θυμιατό. Το δοχείο του θυμιάματος για τους μασόνους διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όπου ερμηνεύεται ως έμβλημα μιας καθαρής καρδιάς.


Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Χειρόγραφο βιβλίο που βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων αποκαλύπτει την ανάλυση για τη «Μεταφυσική Χρυσή Στοά» όπως την αποκαλέι ο Χρήστος Παππάς και την αναφέρει ως "μυητική εταιρεία εκπομπός ομάδα της Χρυσής Αυγής". Στο σχεδιάγραμμα που έχει φτιάξει απεικονίζει μια πυραμίδα όπου ενα στάδιο κάτω από την κορυφή της βρίσκεται η Χρυσή στοά αλλά για να φτάσεις από τη βάση στην κορυφή της όπου βρίσκεται ο αρχηγός πρέπει να περάσεις από 5 στάδια.

Στην αρχή του 3 στάδιου βρίσκονται οι Φαλαγγίτες. Δηλαδή τα άτομα της Χρυσής Αυγής όπου είναι μέλη της παραστρατιωτικής φασιστικής τους οργάνωσης.




ΥΜΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ



Ο Μιχαλολιάκος έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον Χίτλερ παλαιότερα στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» που ήταν αφιερωμένο στο θάνατο του, αποκαλώντας τον μεγάλο Άνδρα του Εικοστού Αιώνα και εμψυχωτή και απόστολο της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού.
Το κείμενο καταλήγει: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ  



Την ώρα που βουλευτές της Χρυσής Αυγής με μέλη του κόμματος και ομάδες παραθρησκευτικών οργανώσεων προκαλούν επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο όπου παίζεται η παράσταση Corpus Christi, ένας άλλος βουλευτής, ο Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Καιάδας, φωτογραφίζεται με φόντο την επιγραφή Corpus Christi που είναι το όνομα ενός μουσικού συγκροτήματος.

Το συγκρότημα Naer Mataron στο οποίο μετέχει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξυμνεί τον σατανά σε κάποια από τα τραγούδια του, ενώ στην φωτογραφία ο ίδιος κάνει μια χειρονομία που παραπέμπει στο σατανά.

Ο Μιχαλολιάκος έχει δηλώσει στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, για την παράσταση Corpus Christi, ότι διαμαρτυρήθηκαν, (οχι βέβαια για την προσβολή στο όνομα του Χριστού) αλλά γιατί η ορθοδοξία είναι η επίσημη θρησκεία του κράτους και ωφείλουμε να την υπερασπιστούμε όπως δήλωσε ο ίδιος.


Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ




Την άποψη ότι η Ελλάδα γνώρισε προκοπή επί του δικτάτορα, Γεωργίου Παπαδόπουλου, διατύπωσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν τον νοιάζει εάν τον αποκαλούν «χουντικό»  

Οντως, ο Δικτάτορας Παπαδόπουλος μπορεί να έκανε σημαντικά έργα στην ελλάδα αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητίσουμε το γεγονός ότι ήταν στημένη και ελεγχόμενη η χούντα απο τους Αμερικανούς και την CIA. Το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ στήθηκε απο την μαύρη αδελφότητα και πάνω του στηριχτηκέ η παλαιά τάξη των πραγμάτων.  

Υπάρχουν φωτογραφίες στο διαδύκτιο που απεικονίζουν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο την εποχή της παντοδυναμίας του με τους Σιωνιστές Λόβιγγερ και τον πρόεδρο της σιωνιστικής στοάς «Μπένε – Μπερίτ»

Φοίνιξ, το πουλί της Χούντας ήταν έμβλημα μιας από τις πρώτες μασονικές στοές που ιδρύθηκαν στον Ελλαδικό χώρο της Στοάς "Φοίνιξ" και είναι από το 1868 το έμβλημα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας.

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΤΟ ΑΤΡΑΦΤΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΣ


Τριάντα χρόνια πριν την είσοδο του στη Βουλή, ως αδιαφιλονίκητος ηγέτης της «Χρυσής Αυγής» ο 25χρονος τότε Νίκος Μιχαλολιάκος προλόγιζε και υπέγραφε βιβλία όπου διακήρυσσε την πολιτικοφιλοσοφική του στάση του με ωδές στον «σατανικά υπέροχο» ...θεό Πάνα. Στο βιβλίο με τον εύγλωττο τίτλο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» από τον κ. Οδυσσέα Πατεράκη. ο σημερινός αρχηγός της Χρυσής Αυγής προλογίζει με υπερηφάνεια το βιβλίο, αποθεώνοντας τον κ. Πατεράκη και τις αντιχριστιανικές του απόψεις, σε αψεγάδιαστο πολυτονικό σύστημα:

«Εκείνο όμως το οποίον προσωπικώς περισσότερο τιμώ εις το «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» είναι η Πνευματική Τόλμη και η Ιδεολογική Συνέπεια. Η Πνευματική Τόλμη ενός νέου ανθρώπου να μην υπολογίζη τον σκοταδισμόν είκοσι αιώνων και να τολμά αναφοράς εις τους παλαιούς απωλεσθέντας παραδείσους, οι οποίοι συγχρόνως είναι και οι μελλοντικοί κόσμοι των ονείρων μας, τα οποία με την Βούλησίν μας θα γίνουν πραγματικότης».

ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΒΑΑΛ




Σε ένα βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει εκείνη την εποχή ο ίδιος ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, το "Η εξομολόγηση ενός εθνικού" από τις εκδόσεις «Ελεύθερη Σκέψη»  Η «εξομολόγηση» του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι ουσιαστικά ποιήματα ανάμεσα στα οποία υμνεί τον Βάαλ, όπως θα διαβάσουμε παρακάτω:

O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ
Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος
Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία
Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι
οι ποιητές ξυπνούνε,
Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο
Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν
Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε
Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
Και αυτός στην μέση του ναού,
Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
Την ώρα δοξάζει της θυσίας
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας
Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

10) Ο νυν γενικός γραμματές της Χρυσής Αυγής είχε διοριστεί στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ, με εντολή του έγκλειστου στον Κορυδαλλό δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου. Η ώρα της δημιουργίας της Χρυσής Αυγής ήρθε το 1985.



Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΕΝΙΤΣΑ





Μέλη της «Χρυσής Αυγής» συμμετείχαν στον πόλεμο της Βοσνίας στην ελληνική εθελοντική απόσπαση. Επίσης, συμμετείχαν στην απελευθέρωση της Σρεμπρένιτσα. Αργότερα, τα μέλη της "Χρυσής Αυγής" που περιλαμβανόταν στην ομάδα, βραβεύτηκαν από τον Ράντοβαν Κάρατζιτς.


Οι Ελληνες ναζί δεν έκρυβαν όμως τη συμβολή τους στο εγχείρημα. Το αντίθετο, μάλιστα. Με πρωτοσέλιδό της, η «Χρυσή Αυγή» (2.6.95) διαφήμισε τη δράση των μελών της στο πλευρό των «Τσέτνικ». Ακολούθησαν αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, με αποκορύφωμα μια ολοσέλιδη συνέντευξη εθελοντών όπου τονίζουν ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εθελοντών είναι λιγότερο ή περισσότερο συνειδητοποιημένοι Εθνικιστές», οι δε χρυσαυγίτες εκπροσωπούνται στις τάξεις τους «περισσότερο από κάθε άλλη οργάνωση ή κόμμα» (28.7.95). Μια δεκαετία αργότερα, ο υποδιοικητής κι ένας οπλίτης της ΕΕΦ θα εκφράσουν δημόσια «την ικανοποίησή τους που η "Χρυσή Αυγή" οικειοποιήθηκε την προσπάθειά τους» («Ταχυδρόμος» 13.11.04).

ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΣΤΟ «ΟΧΙ» ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Σνοδοιπόρος στο ΟΧΙ των Σύριζα και Ανέλ προστέθηκε και το τεκτονικό τάγμα της Χρυσής Αυγής, όπου ο αρχηγός τους με ανακοίνωση του γίνεται για ακόμη μια φορά υποχείριο της ψευτοαριστερής κυβέρνησης του Σύριζα.

Τα λαμόγια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ονομάζονται "Golden Dawn"όσο κι αν προσπαθούν να δείξουν την υποτιθέμενη απέχθεια τους στα μνημόνια και τους διεθνής τοκογλύφους που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού, οι ίδιοι γίνονται μνημονιακότεροι των μνημονιακών και προτρέπουν τους ψηφοφόρους να ταχθούν υπέρ του ΟΧΙ και να επιλέξουν με κλειστά μάτια το μνημόνιο που προτείνει ο Σύριζα. 

Διαβάστε παρακάτω τι προτείνει η Χρυσή Αυγή με επίσημο διάγγελμά της από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, και μετά θα σχολιάσουμε τα λεγόμενα του:

Η Χρυσή Αυγή είναι αυτονόητο ότι θα πει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα διότι η πρόταση αυτή των λεγομένων Ευρωπαίων εταίρων, για μας των διεθνών τοκογλύφων, είναι μία πρόταση, η οποία θα υποδουλώσει οικονομικά την Πατρίδα μας, θα βυθίσει την οικονομία μας σε ύφεση και είναι γνωστό, εξάλλου, ότι όπως το 2010 είπαμε ΟΧΙ στο Μνημόνιο, το ίδιο θα πούμε και το 2015. Αν χρειαστεί, το ίδιο θα πούμε και το 2020 και το 2025, γιατί για εμάς τους Εθνικιστές η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και η υπαγωγή της Πατρίδας μας στο αγγλικό δίκαιο, που σημαίνει δήμευση κάθε εθνικής περιουσίας, είναι απαράδεκτη. Είναι τίποτε άλλο από την μετατροπή της Χώρας μας σε μια αποικία χρέους.

Οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ τεράστιες, τεράστιες και για την ανευθυνότητα, την οποία έδειξε διενεργώντας αυτό το δημοψήφισμα χωρίς να έχει εξασφαλίσει την ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα. Τεράστιες οι ευθύνες, επίσης, και στο πολιτικό σύστημα εν γένει γιατί ό,τι πληρώνουμε σήμερα, η κατάσταση η τραγική των τελευταίων ημερών, δεν είναι αποτέλεσμα της εξαγγελίας του δημοψηφίσματος αλλά μίας ένοχης πολιτικής 40 ολόκληρων χρόνων, μίας πολιτικής σπατάλης, μίζας και ρεμούλας.

Εχουμε και λέμε λοιπόν!

Η Χρυσή Αυγή τάσσεται αυτονόητα υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Μόνο που το ΟΧΙ αυτό δεν σημαίνει ΟΧΙ στα μνημόνια της καταστροφής, αλλά ΟΧΙ στο μνημόνιο της Τρόικας επιλέγοντας το μνημόνιο Τσίπρα ως καλύτερο το οποίο αναπόφευκτα θα είναι η συνέχεια της εξαθλίωσης μας.

Ρίχνουν ευθύνες στον Σύριζα για την ανευθυνότητα του να προτείνει δημοψήφισμα χωρίς να εξασφαλίσει την ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα. Σε αυτές εδω τις λέξεις επιβεβαιώνεται η στήριξη που υπάρχει ανάμεσα σε Χρυση Αυγή και Σύριζα όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ερώτημα που τίθεται στο δημοψήφισμα, για το ποίο μνημόνιο πρέπει να επιλέξει ο λαός δεν τους "χάλασε" καθόλου, παρα μόνο ότι δεν εξασφαλίστηκε η ρευστότητα στις τράπεζες!

Το ΚΚΕ τουλάχιστον έχει ξεκαθαρίσει την θέση του με ψηφοδέλτιο ΑΚΥΡΟ που θα μοιράσει στους ψηφοφόρους για να ρίξουν στην κάλπη. Μια κίνηση που θα μπορούσε να πράξει και η Χρυσή Αυγή με αντίστοιχο δικό τους ψηφοδέλτιο.

BLOOD & HONOUR : ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΟΙΜ ΕΙΝΑΙ .... « ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ » ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!


Η αρχική σελίδα του site Blood and Honor στην οποία εμφανίζονται οι εκτελεσθέντες Γιώργος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης. Το σύνθημα της Χρυσής αυγής είναι "Αίμα τιμή Χρυσή αυγή", λίγοι όμως γνωρίζουν τι σημαίνει αλλά και τι κρύβεται πίσω από αυτό. Το ιστορικό αυτού του σλόγκαν, φυσικά και δεν ανήκει στο τάγμα της Χρυσής αυγής.

Η φράση «Αίμα – Τιμή» έρχεται απ’ τα παλιά. Ήταν ένα από τα διάφορα συνθήματα με τα οποία οι εκπαιδευτές έκαναν πλύση εγκεφάλου στα αμούστακα παιδιά της Νεολαίας του Χίτλερ. Όταν κάποιος μαθητής περνούσε τις εξετάσεις και γινόταν μέλος, έπρεπε να αγοράζει ένα μαχαίρι ως αξεσουάρ της στολής.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε το σύμβολο της ναζιστικής οργάνωσης Combat 18. Όπως γράφει: Το επίσημο ένοπλο τμήμα της οργάνωσης Αίμα και Τιμή


Το μαχαίρι της Νεολαίας του Χίτλερ με χαραγμένο το σύνθημα Αίμα και Τιμή
Τα πρώτα μαχαίρια είχαν πάνω μόνο τη σβάστικα. Από το 1937 όμως, στη λάμα χαράζονταν πάντα το μότο «Blut und Ehre», δηλαδή αίμα και τιμή.






Αυτή είναι η χρυσή αυγή!

Αν εξακολουθείτε να υποστηρίζετε αυτά τα κατάπτυστα πρότυπα, και νομίζετε ότι με αυτο τον τρόπο αντιστέκεστε στη νέα τάξη πραγμάτων, τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger