Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΣΥΡΙΖΑ: ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ

Ποιός είναι αυτός που τον προετοίμαζαν επί 5 ολόκληρα χρόνια για να κυβερνήσει και διέλυσε τα πάντα μέσα σε 7 μήνες;


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Σεπτεμβρίου 2015



Σαφώς και δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα, το αγαπημένο παιδί του Λευκού Οίκου που θα τους έκανε όλα τα χατήρια, αφού παρά την προσπάθεια του να εκτελέσει την αποστολή που του είχε ανατεθεί από το 2012, τελικά κατάφερε μετά από 3 χρόνια να γίνει ο πρώτος δηλωμένος άθεος πρωθυπουργός στην Ελλάδα.

Ας θυμηθούμε όμως πώς αυτός ο άνθρωπος εστάλει με εντεταλμένη υπηρεσία να αποτελειώσει όσα δεν πρόλαβαν οι δεν μπορούσαν να αντέξουν πολιτικά οι προκάτοχοί του.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑ ΦΡΑΝΣΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21



Ιστορικής σημασίας η συνάντηση που είχε στο Βατικανό ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σατανιστή Πάπα Φραγκίσκο. Το θέμα της συζήτησης ήταν τα κοινωνικά θέματα, η μετανάστευση και το περιβάλλον (βλέπε Ατζέντα 21). 

Μπορεί ο Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον Πάπα να αναφέρθηκε στα πολιτικά μηνύματα του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και να μετέφερε ένα θετικό κλίμα, όμως ο εκπρόσωπος του Πάπα, Λομπάρντι μια εβδομάδα μετά από την συνάντηση δηλώνει το εξής:

«Συνάντησα τον Τσίπρα ως ακτιβιστή»

«Η συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα ηγέτη του ελληνικού Κόμματος ΣΥΡΙΖΑ και τον Αυστριακό Βάλτερ Μπάϊερ είχε ιδιωτικό χαρακτήρα και καθόλου πολιτικό, κατ' αυτήν έγινε διάλογος επί θεμάτων ανθρωπιστικών και κοινωνικών και εντάσσεται στις επαφές των δύο ηγετών της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με το Κίνημα των Φοκολάρι, σε επίπεδο διαλόγου».

Η Ατζέντα 21 ήταν το επίκεντρο της συζήτησης Πάπα και Τσίπρα, με τρανό παράδειγμα την άνευ προηγουμένου στήριξη από τον Σατανιστή Πάπα Φράνσις, αφού στην πραγματικότητα, ο Πάπας πρόκειται να ταξιδέψει στα Ηνωμένα Έθνη και να δώσει μια προσφώνηση για να κηρύξουν την έναρξη της Διάσκεψης για την Αειφόρο Ανάπτυξη στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο ΟΗΕ σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο για τη διαχείριση ολόκληρου του πλανήτη στη βιώσιμη ανάπτυξη σε μια σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Σεπτέμβριος έως τις 27 Σεπτεμβρίου. 

Η Αυτού Αγιότητα ο Πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφθεί τον ΟΗΕ στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, και θα προσφωνήσει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αμέσως πριν από την επίσημη έναρξη της Συνόδου Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την έγκριση της Ατζέντας ανάπτυξης μετά το 2015 .


ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΤΟΝ Ο.Ο.Σ.Α



Τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση και για τις οποίες επιδιώκει την τεχνογνωσία του ΟΟΣΑ (βλέπε ΑΤΖΕΝΤΑ 21) παρουσίασε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη γενική συνέλευση του Οργανισμού. Ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ Angel Gurría και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπέγραψαν ένα κοινό έγγραφο για ενίσχυση της συνεργασίας.

Τη συνεργασία αυτή, που ξεκίνησε η Κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων, και την συνεχίζει με μεταρυθμίσεις τύπου Ατζέντα 21 ο Σύριζα, κάποτε την κατέκρινε ως «συνταγή κοινωνικής κατεδάφισης» και ως «μαύρη βίβλο του νεοφιλελευθερισμού»

θα έχουμε ένα μοντέλο που θα είναι οικονομικά βιώσιμο και θα απαντά σε δημοκρατικές, κοινωνικές και οικολογικές προσδοκίες.

Αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε το παρόν, διατηρώντας σταθερά το βλέμμα μας στραμμένο σε ένα μέλλον με οικονομικά και οικολογικά βιώσιμη ανάπτυξη

Μάλιστα στις ήδη γνωστές μεταρρυθμιστικές προτεραιότητες της Νεοταξικής συγκυβέρνησης πρόσθεσε ακόμη 4 που μια εξ αυτών αφορά την πράσινη ανάπτυξη της Ατζέντα 21.


Οι υπόλοιπες 3 αφορούν την κοινωνική οικονομία, τα νέα δικτυακά συστήματα (πληροφορική), και τα επιχειρηματικά οικοσυστήματα.

Μεταρυθμίσεις Τσίπρα

Αλέξης Τσίπρας - Ο.Ο.Σ.Α:  «Πρέπει να προχωρήσουμε με το Συμβόλαιο Ανάκαμψης και Ανάπτυξης, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι, αν επιτύχουμε τη βιωσιμότητα του χρέους και ένα κατάλληλο δημοσιονομικό χώρο, θα έχουμε ένα μοντέλο που θα είναι οικονομικά βιώσιμο και θα απαντά σε δημοκρατικές, κοινωνικές και οικολογικές προσδοκίες».

Ενοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ με διάφορους φορείς διαχείρισης των δημόσιων περιουσιακών στοιχείων που σήμερα είναι διασκορπισμένοι σε ολόκληρο τον δημόσιο τομέα με σκοπό την ανάπτυξη των κρατικών περιουσιακών στοιχείων και την αύξηση της αξίας τους μέσω μικροοικονομικών μεταρρυθμίσεων και μεταρρυθμίσεων σχετικά με τα δικαιώματα ιδιοκτησίας.

Πράσινη Ανάπτυξη: 
Σύμφωνα με τις προτεραιότητες που εξήγγειλε η νέα Επίτροπος της ΕΕ για το περιβάλλον, θα θέλαμε να γίνει η Ελλάδα ένας ηγέτης στις στρατηγικές του πράσινου μετασχηματισμού

Μερικές από τις μείζονες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν μέσω της εισαγωγής των κατανεμημένων συστημάτων (στον τομέα της ενέργειας ή των αποβλήτων, για παράδειγμα), αλλά αυτό μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους τομείς όπως οι κατασκευές και ο βιομηχανικός σχεδιασμός.

Αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε το παρόν, διατηρώντας σταθερά το βλέμμα μας στραμμένο σε ένα μέλλον με οικονομικά και οικολογικά βιώσιμη ανάπτυξη, με κοινωνική δικαιοσύνη και πλήρη απασχόληση.


ΛΕΣΧΗ ΑΜΠΡΟΣΕΤΙ: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ




Τσερνόμπιο Ιταλία: Το κοινό στην λέσχη Αμπροσέτι κράτησε ένα χειροκρότημα στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επέκρινε τις επιλογές των κυβερνήσεων και των ευρωπαϊκών συνόδων κορυφής στο πρόσωπο της οικονομικής πολιτικής, που είναι υπερβολικά προσανατολισμένη στη λιτότητα και τη δράση της τρόικας. 

Γνώριζαν ότι είναι δικό τους παιδί ο Αλέξης γι αυτο και τον κάλεσαν στην μασονική λέσχη λίγους μήνες πρίν τον κάνουν πρωθυπουργό.


Η μυστικοπαθής λέσχη, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα περισσότερο από την Νεοταξική λέσχη Μπιλντερμπέργκ που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο κάθε λογής λαμόγιο από όλα τα κράτη όπου αποφασίζουν εκεί για το μέλλον του κόσμου, της Ευρώπης, και πολλά άλλα. 

Και για να πάρετε μια μικρή ιδέα εδώ είναι μια μικρή λίστα από αυτούς που τα τελευταία χρόνια είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο νεοταξικό στέκι: Μάριο Μόντι, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Ρίτσαρντ Τσένει, Τζο Μπάιντεν, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόσο, ο Μπίλ Γκέιτς, Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄, Χένρι Κίσινγκερ, Βαλερί Ζισκάρ ντ'Εσταίν, Κριστίν Λανγκάρτ, Ζαν-Κλοντ Τρισέ και πολλά άλλα λαμόγια. 

"Πρέπει να επιτρέψουμε στην οικονομία να αναπτυχθεί χωρίς το σύμφωνο σταθερότητας», είπε στην ομιλία του ο Τσίπρας πίσω από τις κλειστές πόρτες της λέσχης Αμπροσέτι επικρίνοντας «τους κανόνες που δεν δίνουν αποτελέσματα." ...


Μαζί με ολα τα καλόπαιδα λοιπόν που προτοστατούν μέχρι σήμερα στις γνωστές μυστικές λέσχες "τύπου Μπίλντερμπεργκ", το αδελφάκι μπορούμε να πούμε της λέσχης Μπίλντερμπερκ - η λέσχη Αμπροσέτι, που αναφερθήκαμε στην Αθέατη γνώση κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, ό οποίος μόνο τυχαία δεν πήγε σε αυτή την συνάντηση που διεξήχθη για δεύτερη ημέρα κεκλεισμένων των θυρών.

"Ήρθα στην κοιλιά του καπιταλιστικού κτήνους - είπε αστειευόμενος- γιατί πιστεύω στην συζήτηση." Ο Τσίπρας είπε ότι ήταν "ευτυχής" για την πρόσκληση, και εξήγησε, ότι θα πει "την αλήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους" (τους συμμετέχοντες της λέσχης που είναι κυρίως διευθυντές, επιχειρηματίες και τραπεζίτες). "Το γεγονός ότι με προσκάλεσαν - πρόσθεσε - είναι μια καλή εξέλιξη. Ίσως να αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ολα αυτά, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις που άφησαν να διαρρεύσουν στο κοινό, αφού η πραγματικές επί της ουσίας συζητήσεις για την προώθηση Νεοταξικών συμφερόντων γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και με μεγάλη μυστικότητα.

Προσπάθησε δηλαδή ο κύριος Τσίπρας να αποδείξει στους νεοταξίτες που βρίσκονται μέσα στην μασονική λέσχη ότι δεν είναι ελέφαντας. 

Ποιόν κοροιδεύει; Τον εαυτό του; Μάλλον όχι! 


Τα ζώα που θα τον ψηφήσουν και πάλι στις επερχόμενες εκλογές φυσικά, αφού η πολιτική που θα χαράξει αν ξαναγινει πρωθυπουργός θα είναι πολύ πιο χειρότερη.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ



Σύμφωνα με τον Σύριζα, αν θέλεις να αποκαλείσαι Ορθόδοξος Ελληνας μέσα στην ίδια σου τη χώρα θα πρέπει να υποστείς και το ανάλογο τίμημα.

Στην Αθέατη γνώση είχαμε δημοσιεύσει για το μνημόνιο διαχωρισμού κράτους και εκκλησίας που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση και που σεν το έφερε λόγο της άμεσης ανάγκης του 3 μνημονίου. 

Ο Σύριζα θα φέρει ενα πρωτόγνωρο Μνημόνιο που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και θα αφορά τον διαχωρισμό του Ελληνικού κράτους από την Ορθοδοξία και την Εκκλησία.

Η Ορθοδοξία στην Ελλάδα είναι αυτή που εμποδίζει τα σχέδια του Σατανά, και πρέπει να εξαληφθεί με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο προβλέπει το διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας  Θρησκευμάτων και Πολιτισμού Αρειστίδη Μπαλτά «η Εκκλησία και κράτος πρέπει να διαχωριστούν αλλά αυτή η πορεία είναι μακριά και δύσκολη. Τα βήματα προς την κατεύθυνση ανεξαρτησίας κράτους- εκκλησίας μπορούν να γίνουν σύντομα».

Ποιά είναι αυτά τα βήματα; Λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουμε. Το πόσο σύντομα, εξαρτάται από το πόσο θα τους αντέξει ο κόσμος στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ας θυμηθούμε τις δηλώσεις τους κατά καιρούς, αλλά και ορισμένα βασικά βήματα τα οποία χρειάζονται για τον διαχωρισμό κράτους και Εκκλησίας.


1. Κατάργηση μισθοδοσίας των ιερέων από το κράτος.

2. Ειδικός φόρος σε όσους πολίτες δηλώνουν κατά την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και ο οποίος θα αποδίδεται στην εκκλησία.

3. Κατάργηση του υποχρεωτικού εκκλησιασμού και της πρωινής προσευχής στο σχολείο.

4. Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και αντικατάστασή του από μάθημα επιστημονικού και όχι κατηχητικού προσανατολισμού.

5. Κατάργηση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία.

6. Κατάργηση των Στρατιωτικών παρελάσεων.

7. Κατάργηση Μαθητικών παρελάσεων.

8. Κατάργηση ορκωμοσίας στον Στρατό.

9. Αντικατάσταση της φράσης: “Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδας” από την ορκωμοσία.

10. Κατάργηση του άρθρου 105 περί ειδικού καθεστώτος του Αγίου Όρους.

11. Πλήρης κατάργηση της καταγραφής του θρησκεύματος σε κρατικά αρχεία και έγγραφα.

12. Κατάργηση αγιασμού, εκκλησιασμού, προσευχής, δοξολογίες, τρισάγια, θείες λειτουργίες σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες.

13. Ελευθερία έκφρασης, και κατάργηση του νομου περί βλασφήμιας στα Θεία.

14. Κατάργηση της εορτής των τριών Ιεραρχών σαν προστατών των ελληνικών γραμμάτων.

15. Κατάργηση ορκωμοσίας στα δικαστήρια.

16. Κατάργηση χρηματοδότησης για μεταφορά του Αγίου Φωτός

17. Κατάργηση χρηματοδότησης για την εορτή του Αγιασμού των υδάτων.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ



Η απόλυτη παράνοια από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο που δήλωσε έτοιμος να προχωρήσει μαζί με το κράτος στην αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποπληρωμή του χρέους.

Οι μάσκες έπεσαν! Τι κρύβεται πίσω από αυτή την δήλωση του Ιερώνυμου να δώσει την εκκλησιαστική περιουσία στην συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων για να πληρώνουν τις δόσεις στους τοκογλύφους δανειστές της Μέρκελ και στο ΔΝΤ - ενώ αντ' αυτού, θα μπορούσε να προτείνει να βοηθήσει με τα χρήματα αυτά που θα συγκεντρωθούν τον ελληνικό λαό που υποφέρει από τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλει το Μνημόνιο;


Ουσιαστικά, διευκολυνει τον Τσίπρα και το Σύριζα να μπορεί να ξεπληρώνει τις δόσεις των δανειστών σε ενα χρέος που δεν πρόκειται να ξεχρεώσουμε ποτέ! 

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, επεσήμανε ότι το θέμα θα συζητηθεί εν ευθέτω χρόνω με τον πρωθυπουργό και έστειλε μήνυμα στη γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, τονίζοντας ότι «δεν έχω διαφορές μαζί της, αλλά ότι μπορεί να γίνει υπέρ του ελληνικού λαού, θα ήταν ευπρόσδεκτο».

Οπως καταλαβαίνετε, η πρόταση αυτή του Αρχιεπισκόπου δεν έχει προταθεί ποτέ άλλοτε στο παρελθόν σε άλλη κυβέρνηση. Ομως προτάθηκε σε μια ψευτοαριστερή Αθεη κυβέρνηση η οποία στο προεκλογικό της πρόγραμμα αναφέρει τον διαχωρισμό Κράτους Εκκλησίας όπου ζητούν ξεκάθαρα επιστροφή στο Κράτος της μεγάλης ακίνητης εκκλησιαστικής και μοναστηριακής περιουσίας και απόδοσή της σε ακτήμονες και σε δημόσια χρήση. 

Διαβάστε τώρα το πρόγραμμα του Σύριζα σχετικά με τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ:

''17. Ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας.

Η παρέμβαση της Εκκλησίας στα πράγματα της πολιτείας και η στενή διαπλοκή της με το Κράτος, ανάγεται στην ίδρυση του ελληνικού κράτους. Οι παθογένειες αυτής της σύμφυσης ήταν πάντοτε εμφανείς. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οξύνθηκαν ιδιαίτερα με την εθνικιστική και πολλές φορές οπισθοδρομική πολιτική παρέμβαση της προηγούμενης ηγεσίας της ελληνικής Εκκλησίας, αλλά και με τη σκανδαλώδη οικονομική και παρα-οικονομική δραστηριότητα Εκκλησίας και Μοναστηριών. Σήμερα είναι πλέον φανερό ότι έχει καταστεί ώριμο κοινωνικό αίτημα η θέση μας ότι, για μια σύγχρονη και δημοκρατική πολιτεία, είναι αναγκαίος ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας και σε συνταγματικό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό προτείνουμε και διεκδικούμε: Τον πλήρη διαχωρισμό ρόλων Εκκλησίας – Κράτους, με πλήρη αρμοδιότητα της Πολιτείας σε ζητήματα γάμου, ονοματοδοσίας και μαθήματος θρησκευτικών. Την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου. Η ανεξιθρησκία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, ενώ η θρησκευτική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Το Κράτος διασφαλίζει την ακώλυτη άσκησή της και σέβεται όλα τα θρησκεύματα. Το μάθημα των θρησκευτικών διδάσκεται στη στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση, έτσι ώστε να μην έχει ομολογιακό χαρακτήρα, αλλά η ύλη του να περιλαμβάνει εισαγωγή στην ιστορία, την κοινωνιολογία και τη δογματική όλων των θρησκειών. Επιστροφή στο Κράτος της μεγάλης ακίνητης εκκλησιαστικής και μοναστηριακής περιουσίας και απόδοσή της σε ακτήμονες και σε δημόσια χρήση. Τα εισοδήματα των Εκκλησιαστικών Ενώσεων και Οργανώσεων από εμπορικές δραστηριότητες, χρεώγραφα και εκμετάλλευση ακινήτων, φορολογούνται κανονικά.


ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕ - ΔΩΣΕ  ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.


ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 2 ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ



Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στις 20 Φεβρουαρίου υπογράφει για λογαριασμό των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ την 4μηνη παράταση της υπάρχουσας δανειακής σύμβασης η οποία είναι αλληλένδητη με το Μνημόνιο, κοροιδεύοντας με αυτή τους την πράξη όλους τους αγράμματους και μωροπίστευτους ψηφοφόρους της ψευτοαριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης.

Μάλιστα το Μνημόνιο, το οποίο είναι ενα και απλά ανανεώνεται με νέους όρους,  δεν χρειαζόταν να επεκταθεί διότι δεν έχει ημερομηνία λήξης, παρά μόνο η δανειακή σύμβαση.


Θα θυμάστε, ότι όλο αυτό το θέατρο κράτησε καθυστέρηση περίπου ενα μήνα χωρίς να υπογράφουν την παράταση της Δανειακής Σύμβασης και του επικαιροποιημένου Μνημονίου όπως υπέγραψε και η προηγούμενη συγκυβέρνηση της ΝΔ και του Πασόκ, αλλά παρακαλώντας με ενα γελοίο τρόπο τους δανειστές να μην φανεί η απάτη τους ώστε να βαφτίσουν το Μνημόνιο "συμφωνία γέφυρα" και την Τρόικα "Θεσμούς".

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ



Ο Σύριζα βάζει χέρι στα αποθεματικά των ταμείων του δημοσίου και των ΟΤΑ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

Mε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βάζει χέρι και μάλιστα αναδρομικά στα ταμειακά διαθέσιμα των δημοσίων οργανισμών, των περιφερειών και των δήμων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών και να εξυπηρετήσει το κρατικό χρέος. 


ΚΑΙ ΟΙ 12 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ - ΟΙ ΤΕΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ



Από τα 40 μέλη που απαρτίζουν την κατά τ΄άλλα άσπιλη και αμόλυντη κυβέρνηση Σύριζα οι 12 από αυτούς ήταν πρώην βουλευτές, σύμβουλοι και συνεργάτες του Πασόκ.

Γνωρίστε τα πρώην στελεχη και συμβούλους του Πασόκ, που μόλις διαπίστωσαν ότι τα ποσοστά του κόμματος έφταναν στον πάτο, βρήκαν απάγκιο στην αγκαλιά του αναγεννημένου Πασόκ το οποίο ονομάζεται Σύριζα.

Στα στοιχεία που αναφέρουμε στο ρεπορτάζ το οποίο επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση, είναι μόνο όσοι συμμετέχουν με Υπουργικές θέσεις στο κυβερνητικό σχήμα του Σύριζα. Αν κάποια στιγμή σας παρουσιάσουμε το σύνολο των νύν βουλευτών και πρώην Πασόκων θα φρίξετε.


1.   Νίκος Κοτζιάς                            Υπουργός Εξωτερικών
2.   Νίκος Παρασκευόπουλος        Υπουργός Δικαιοσύνης
3.   Αλέκος Φλαμπουράρης           Υπ. Επικρ.  για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου
4.   Νίκος Τόσκας                            Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας
5.   Παναγιώτης Κουρουμπλής     Υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
6.   Γιάννης Πανούσης                    Αναπληρωτής υπουργός στο Προστασίας του Πολίτη
7.   Γιώργος Κατρούγκαλος            Αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης
8.   Γιάνης Βαρουφάκης                  Υπουργός Οικονομικών
9.   Δημήτρης Μάρδας                     Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών
10. Γιώργος σταθακης                     Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας/Τουρισμού
11.  Χρήστος Σπίρτζης                      Αναπλ. υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
12. Παναγιώτης Σγουρίδης             Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης


Νίκος Κοτζιάς: Μέχρι τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009, ο Νίκος Κοτζιάς ήταν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ και ιδεολογικός καθοδηγητής του ΠΑΣΟΚ.

Νίκος Παρασκευόπουλος: Κατά την περίοδο 1993-1995 υπήρξε σύμβουλος για θέματα ποινικού και σωφρονιστικού δικαίου του τότε Υπουργού Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Γ. Κουβελάκη. 

Αλέκος Φλαμπουράρης: Με πολλές διασυνδέσεις σε όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά και γνωριμίες με ισχυρούς οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες. 

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αποτελούν κατά κύριο λόγο στελέχη, που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Είναι το πρόσωπο που όταν ο ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον Νίκο Κωνσταντόπουλο ήταν εναντίον της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004, προβάλλοντας συνθήματα του τύπου «όταν δίπλα σου χορεύουνε τα δισ. είναι βλακεία να είσαι εθελοντής», κράτησε ανοιχτές τις πόρτες της Κουμουνδούρου στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που είχε ξεκινήσει την προετοιμασία της Ολυμπιάδας, και συγκεκριμένα στον τότε υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Κ. Λαλιώτη, και μετέπειτα στην πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. 

Ο ίδιος ο Α. Φλαμπουράρης, δε, είχε τότε αναλάβει υπεύθυνος του κόμματος για την «παρακολούθηση των Ολυμπιακών Εργων», γεγονός που τον είχε φέρει σε αντιπαράθεση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και προσκείμενες στο κόμμα «κινήσεις πολιτών», οι οποίες του χρέωναν σκοπιμότητες για τη θέση που είχε πάρει υπέρ της ανάληψης των Ολυμπιακών Αγώνων, συνδέοντας τη στάση του με την επαγγελματική του δραστηριότητα ως πολιτικού μηχανικού. 

Νίκος Τόσκας: Ο υποστράτηγος τεθωρακισμένων ε.α. Νίκος Τόσκας ανήκει στο ΠαΣοΚ και θεωρείται «ανδρεοπαπανδρεϊκός». Ηταν επικεφαλής του Γραφείου του κ. Πάνου Μπεγλίτη από το 2009 ως τον Ιούλιο του 2011. Ηταν ο κύριος συντάκτης του προγράμματος του ΠαΣοΚ για την Αμυνα στις εκλογές του 2009. 

Παναγιώτης Κουρουμπλής: εκλέχτηκε τρεις φορές βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Γιάννης Πανούσης: βρέθηκε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. «Από το 1978 έως το 1983 ήμουν ΠΑΣΟΚ, ό,τι και αν αυτό σημαίνει. Η οριστική απομάκρυνση από το χώρο του ΠΑΣΟΚ έγινε το 2001-2002 

Γιώργος Κατρούγκαλος: Διετέλεσε νομικός σύμβουλος του Yπουργού Παιδείας Γιώργου Παπανδρέου (1994, 1997-2002). 

Γιάνης Βαρουφάκης: «Είμουν σύμβουλός του Γιώργου Παπανδρέου ως το 2006 αλλά διαφώνησα και έφυγα». «Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δόλο, ήταν όμως άτυχος γιατί εξελέγη Πρωθυπουργός πάνω στην κρίση. 

Δημήτρης Μάρδας: «Εγώ προέρχομαι από το Πασόκ, από το 1982. Το 2002 με κάλεσαν στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και συνεργάστηκα.» Πρώην γγ του Υπουργείου Εμπορίου την περίοδο 2000-2002, ο οποίος εντασσόταν στο επιτελείο του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

Γιώργος σταθακης: Μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας 1989-90 στο πλευρό του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ και τότε Υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γεώργιου Γεννηματά στην οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα.

Κατηγορήθηκε για ατασθαλίες εκατομμυρίων, από το 1996 εώς το 2004, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, παραπέμφηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης

Πρώτη κατηγορία: αφορά την έγκριση που έδωσε μαζί με τους κ. Νικολάου και Σαββάκη, ως μέλη της Επιτροπής Ερευνών του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων (ΕΛΚΕ), για να καταβληθούν 9.000.000 δρχ για "υπερωριακή απασχόληση" στον γενικό διευθυντή διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Κρήτης, καταβολή η οποία «έγινε παράνομα, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία», όπως αναφέρει το βούλευμα και με δεδομένο ότι «οι ώρες υπερωριακής απασχόλησης δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις εξήντα μηνιαίως».

Δεύτερη κατηγορία: αφορά την καταβολή με την ίδια ιδιότητα σε υπαλλήλους το ποσό των 444.129,60 ευρώ ως επιμίσθια, αμοιβές και επιδόματα θέσης, καθώς όπως αναφέρεται και οι καταβολές αυτές "έγιναν παράνομα, αφού δεν συνδέονται με συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ, αλλά καλύπτουν δαπάνες του Πανεπιστημίου Κρήτης".

Τρίτη κατηγορία αφορά την εμπλοκή του κ. Σταθάκη με την καταβολή από τον ΕΛΚΕ, από το 1998 εως το 2001, στην ιδιωτική εταιρία Εθνική Ασφαλιστική 150.000.000 δρχ ως ασφάλιστρα ομαδικού συμβολαίου ασφάλισης όλων των υπαλλήλων του Ιδρύματος, «παρανόμως, αφού οι καταβολές δεν συνδέονται με συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ, ενώ οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης, είναι ασφαλισμένοι στο Δημόσιο».

ΑΘΩΟΣ ΣΕ ΟΛΑ;; Τελικά, αθωώθηκε απο το τριμελές εφετείο Χανίων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, για το σκάνδαλο που αφορούσε στην υπόθεση κακοδιαχείρισης πόρων του πανεπιστημίου Κρήτης.

Χρήστος Σπίρτζης: Πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Σπίρτζης έχει διατελέσει μέλος του Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, με την υποστήριξη του οποίου τον Ιούλιο του 2010 εξελέγη σε ηλικία 41 ετών πρόεδρος του ΤΕΕ, την περίοδο, δηλαδή, που ξεκίνησε η εφαρμογή του πρώτου μνημονίου. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι συμμετείχε στην επεξεργασία και εφαρμογή σειράς σχεδίων νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος με την εκάστοτε ηγεσία του οποίου διατηρούσε στενές επαφές.  


Παναγιώτης Σγουρίδης: Αμέσως μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εντάσσεται στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης. Το1982, εκλέγεται για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και επανεκλέγεται το 1986. Το 1989, εκλέγεται Βουλευτής του Νομού και επανεκλέγεται συνεχώς μέχρι το 2009. Υπεύθυνος του τομέα τουρισμού και μέλος του τομέα οικονομίας του ΠΑΣΟΚ.

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΑΤΗ 















Η Αμερικανόφερτη Ελληνική συγκυβέρνηση Σύριζα Ανέλ μπορεί να ετοίμασε δημοψήφισμα, όμως πίσω από αυτό κρύβονται πολλά βρώμικα παιχνίδια τα οποία για να πραγματοποιηθούν χρειάζεται και η συμμετοχή του λαού.

Οι ίδιοι οι απατεώνες που κορόιδευαν τόσο καιρό ότι δήθεν διαπραγματεύονταν για μια καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές - τώρα προτρέπουν τον ελληνικό λαό να επιλέξει μεταξύ "γκρεμού η ρέματος" ποντάροντας στην απόγνωση του και την αβεβαιότητα για το αύριο συμμετέχοντας σε ενα εκβιαστικό δημοψήφισμα.

Το δημοψήφισμα είναι απάτη, γιατί αν κυριαρχήσει το ΟΧΙ, δηλαδή η πλειοψηφία της κοινωνίας ταχθεί κατά, ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΟΧΙ ανα χείρας θα πάει στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί ένα χειρότερο και οχι καλύτερο μνημόνιο. 

Η πλάκα είναι ότι ο Σύριζα προγραμμάτισε ένα δημοψήφισμα την Κυριακή για την πρόταση των δανειστών η οποία δεν θα ισχύει μετά την Τρίτη οπότε έληγε και το πρόγραμμα.


Οι Γκοίμ πήγαν να ψηφίσουν για μία πρόταση που δεν θα ήταν πλέον σε ισχύ. 

Οι γκοίμ που εξακολουθούν ακόμα να στηρίζουν την κυβέρνηση Σύριζα ύστερα από το ΟΧΙ που επικράτησε το βράδυ της κυριακής, ξεχύθηκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν την μεγάλη τους νίκη η οποία φέρνει το 3 επικαιροποιημένο μνημόνιο που θα είναι και το πιό χειρότερο απ οσα έχουμε βιώσει μέχρι στιγμής. 


Το δημοψήφισμα ολοκληρώθηκε με ελέγχους κεφαλαίων. Ο Τσίπρας ήταν σίγουρος για την εμπιστοσύνη που του είχε ο ηλίθιος λαός που τον στήριζε. 

Το αποτέλεσμα όλοι το γνωρίζουμε.

Η Δεύτερη Αποστασία είχε πλέον ολοκληρωθεί. 


ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ CAPITAL CONTROLS 













Ο κόσμος τρομοκρατημένος απο ενδεχόμενο κούρεμα καταθέσεων ιδιαίτερα λόγο της αστάθειας που επικρατούσε από την πολιτική Τσίπρα, έφτασαν να πραγματοποιούνται καθημερινά εκροές έως 1 δις ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς με αποτέλεσμα να αδειάσουν απο ρευστό οι τράπεζες.

Οσο καθυστερούσε εσκεμμένα να κλείσει συμφωνία η κυβέρνηση Τσίπρα τόσο οι τράπεζες αντιμετώπιζαν ολοένα και σοβαρότερο πρόβλημα. Βέβαια όλο αυτό ήταν ενα στημένο κόλπο ώστε να ενεργοποιηθούν απο την κυβέρνηση οι έλεγχοι κεφαλαίων, όπου μέχρι και σήμερα το καθημερινό όριο ανάληψης έχει παραμείνει στα 60 ευρώ.

Η τρομοκρατία έπιασε τόπο. Οι έλεγχοι κεφαλαίων έφεραν στο προσκήνιο το σχέδιο Βαρουφάκη για το ψηφιακό νόμισμα το οποίο θα έδινε την λύση στις συναλλαγες μαζί με τα τερματικά καρτών. 

Οι συνταξιούχοι και ιδιαίτερα οι πολύ ηλικιωμένοι αναγκάζονταν τις πρώτες ημέρες να σχηματίζουν ουρές έξω απο τα ΑΤΜ τα οποία τα περισσότερα δεν είχαν χρήματα για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που περίμεναν ώρες όρθιοι ώστε να πάρουν λίγα χρήματα από την σύνταξή τους.


6 ΜΗΝΕΣ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Με απόφαση της κυβέρνησης σύμφωνα με υπηρεσιακό έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, όσοι αλλοδαποί εισέρχονται στα υδάτινα και τα χερσαία σύνορα της χώρας μας δεν θα συλλαμβάνονται, αλλά θα τούς δίδεται χαρτί παραμονής 1 μήνα, αν θέλουν να φύγουν, ενώ αν δε θέλουν θα τους δίδεται άδεια παραμονής έξι μηνών. 

Στο έγγραφο, που τιτλοφορείται "Νέα πολιτική σχετικά με τις διαδικασίες κράτησης αλλοδαπών" δεν διευκρινίζεται τι διαδικασία θα ακολουθείται αν η περίοδος των έξι μηνών παρέλθει, και απλώς αναφέρεται ότι θα ακολουθήσει νεότερη διαταγή. 

Ανοιξαν τα κέντρα κράτησης σε όλη την επικράτεια και όπου υπάρχουν αλλοδαποί θα αφήνονται ελεύθεροι με εξάμηνη άδεια.

Το αποτέλεσμα αυτού του μέτρου το νιώσαμε καλά στο πετσί μας. Οι λαθραίοι αυξήθηκαν σε τεράστιο βαθμό και η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 



Στην επιστολή Βαρουφάκη γίνεται λόγος για πρώτη φορά για την Έξυπνη Κάρτα του Πολίτη, η οποία θα αποτελέσει «εργαλείο» για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης μου «μαστίζει» τη χώρα.

Η Κάρτα αυτή θα χρησιμεύει, μεταξύ άλλων, ως ταυτότητα για την είσοδο στο σύστημα υγείας, καθώς και για την προμήθεια κουπονιών διατροφής.

Η Κάρτα αυτή είναι εν μέρει προάγγελος του χαράγματος, που μόνο μια ψευτοαριστερή κυβέρνηση θα μπορούσε να την υλοποιήσει. 

Εμεις στην Αθέατη γνώση την αναφέρουμε ως προάγγελο του χαράγματος επειδή χωρίς αυτήν:

1. Ο Ιατρός σου δεν θα σου συνταγογραφεί πλέον κανένα φάρμακο και καμμία εξέταση.
2. Τα βιβλιάρια υγείας όπως είναι αυτονόητο θα καταργηθούν.
3. Καμμία πρόσβαση στα νοσοκομεία.
4. Οποιος δεν έχει αυτή την κάρτα δεν θα μπορεί να πάρει σύνταξη.
5. Δεν θα λαμβάνει κανένα επίδομα ανεργείας.

Την 1η Μαίου του 2016 είναι υπογεγραμένο ότι θα πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ το σύστημα με την κάρτα του πολίτη η οποία θα είναι πορτοφόλι, ταυτότητα αλλά και η μερίδα του πολίτη με τον Ειδικό Κωδικό Αριθμό Μητρώου τον ΕΚΑΜ ο οποίος θα αποτελείται από τρείς εξάδες 3 x 6 = 18 ψηφία (666)

Η LAZARD ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



«Ο εντολοδόχος Νεοταξίτης Υπουργός Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD στο ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης».

Η Lazard, τον Ιούλη του 2011 ανέλαβε οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και στη συνέχεια της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ του Λουκά Παπαδήμου.

Στην εταιρεία Lazard, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Kenneth M. Jacobs από τις 16 Νοεμβρίου του 2009. Η Lazard είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Η Lazard ιδρύθηκε το 1848 στη Νέα Ορλεάνη από τους Αλεξάντρ, Σίμον και Ελί Λαζάρ, τρία αδέλφια μιας εβραϊκής οικογένειας που μετανάστευσε από τη Λωρραίνη της Γαλλίας στην Αμερική.

Ο Kenneth M. Jacobs (Ασκενάζι Εβραίος) Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Lazard, είναι επίσης (εντελώς τυχαία) και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ.

Η ημερομηνία ίδρυσης των Illuminati είναι η 1η Μαΐου του 1776. Ιδρύθηκαν από τον Σαμαέλ και διοικούνται απ ευθείας από τον ίδιο. Η Επιτροπή των 300 Illuminati, η κοινώς γνωστή ως  "Η Επιτροπή των 300", η  "Οι Ολύμπιοι", είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1727. Περίπου 50 χρόνια πρίν την ίδρυση των Illuminati, όπου έπρεπε να επιλεγούν τα βασικά πρόσωπα τα οποία θα τους απαρτίζουν. 

Ο Kenneth M. Jacobs, είνα επίσης (εντελώς τυχαία) μέλος των 300 των Illuminati.

Οι 300, είναι μια ομάδα που λαμβάνει τις αποφάσεις για ολόκληρο τον κόσμο, και αποτελείται από Ράν Μαλτσέχ, Σαχερνέχ και Καχσνάχ της Λευκής Αδελφότητας, δηλαδή λυκάνθρωποι, ερπετοειδής και πτηνόμορφοι. Οι 300, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο είναι αυτοί που κατευθύνουν την οικονομική μοίρα των ηπείρων και επιλέγουν τους διαδόχους τους αναμεταξύ τους.


Ο Kenneth M. Jacobs, είναι ένας από αυτούς, και μάλιστα ΡΑΝ τους γένους Καχσνάχ (ερπετοειδής) πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LAZARD. Ο αντημνημονιακός κύριος Βαρουφάκης, επέλεξε μια "LIZARD" (σαύρα) από την εταιρεία LAZARD στο ρόλο του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης.

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ



Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 2015 ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει τη διαπραγματευτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης με τον γνωστό γκουρού Τζορτζ Σόρος και άλλους διακεκριμένους συνδαιτυμόνες. 

Το κλειστό τραπέζι έγινε στο Βερολίνο στο ξενοδοχείο Aldon και το βασικό που πήραν μαζί τους οι παρευρισκόμενοι ως συμπέρασμα είναι ότι η Αθήνα θα «μπλοφάρει» μέχρι τέλους, απειλώντας να μην πληρώσει κάποια από τις επόμενες δόσεις προς το ΔΝΤ. 

Ο κ. Βαρουφάκης είχε μιλήσει στο συνέδριο που οργάνωσε το think tank του κ. Σόρος, με το οποίο συνεργάζονται και όλοι οι βασικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση, οι καθηγητές Τζόσεφ Στίγκλιτζ, Τζέιμς Γκαλμπρέιθ και Τζέφρι Σακς. 


Οι παλαιότεροι ενθυμούνται πως αυτή ήταν η ίδια άτυπη ομάδα που συμβούλευε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης πριν από το Μνημόνιο.


ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Κάτι που είχαμε πληροφορήσαμε πρώτοι από την Αθέατη γνώση το οποίο θα ερχόταν σύντομα στην Ελλάδα με τον ίδιο τροπο που επιβλήθηκε και στην Κύπρο το Μάρτιο του 2013. Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου αναγνώρισε ότι το bitcoin δεν είναι παράνομο. Επίσης ενα μηχάνημα ανάληψης Bitcoin εγκαταστάθηκε στην Κύπρο αμέσως μετά το κούρεμα των καταθέσεων.

Το Bitcoin θα μας πούν ότι είναι η λύση για την τρέχουσα οικονομική κρίση και αυτό θα προταθεί και για την Ελλάδα.

Και όχι μόνο το bitcoin, αλλά και παράλληλα ψηφιακά ελληνικά νομίσματα που υφίστανται ήδη και έχουν υιοθετήσει ελληνικές επιχειρήσεις ως εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. 

Επίσης θα έχετε δεί την διαφήμιση της Viva που αλλάζει τις πληρωμές! Στην ερώτηση "δέχεσαι κάρτα;" H απάντηση είναι Viva Wallet POS! 

Επιστρέφοντας τώρα στο ψηφιακό νόμισμα, θα δείτε ότι θα αρχίσουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να προπαγανδίζουν στον ελληνικό λαό να μετατρέψουν όλα τους τα χρήματα σε bitcoins ώστε να μην τους επηρεάσει ενα πιθανό κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων.

Ο ίδιος εμφανίζεται ως σύμβουλος μιας εξαιρετικά αμφιλεγόμενης σιγκαπουριανής εταιρείας που λανσάρει τα περίφημα Βitcoins.

Επίσης, ο Υπουργός Οικονομικών κάνει «πρωταπριλιάτικο αστείο» με το ψηφιακό νόμισμα.

Στους περισσότερους μπορεί να άρεσε και να γέλασαν με το Πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιάννη Βαρουφάκη, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την αλήθεια πίσω από αυτό το αθώο όπως φαίνεται δημοσίευμα του.

Ο Υπουργός ανέβασε ενα άρθρο στην ιστοσελίδα greece.greekreporter το οποίο προώθησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με τίτλο: Γιάνης Βαρουφάκης: «Η Ελλάδα θα υιοθετήσει το Bitcoin Εάν δεν επέλθει συμφωνία με το Eurogroup".

Και θα δείτε που είχε δίκιο! Αυτό θα συμβεί σε λίγο καιρό στην Ελλάδα. 

Ο Θάνος Μαρίνος, ιδρυτής του μοναδικού ανταλλακτηρίου Bitcoin στην Ελλάδα, μίλησε για την τρέχουσα κρίση χρέους και την αύξηση του Bitcoin σε δημοτικότητα στην Ελλάδα και σε όλη την ΕΕ.


"Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ελληνική κυβέρνηση εργάζεται ήδη για blockchain λύσεις (δημόσιο αρχείο συναλλαγών για το Bitcoin) και υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να εισαγάγουν προγράμματα λύσης blockchain για την ελληνική οικονομία. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Drachmaeconnect.com  που στοχεύει στον τομέα του τουρισμού, μία από τις κύριες βιομηχανίες στην Ελλάδα."



ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΠΛΑΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ


Την επιβολή φόρου πολυτελείας στην περιουσία, απαιτεί η Ατζέντα 21 μέσο της Τρόικας για τους Ελληνες πολίτες, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για κινητή και ακίνητη, ούτε και ποιο είναι το όριο πλούτου που θα τεθεί.

Το ποιός θεωρείται πλούσιος στις μέρες μας, θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας σχετικά άρθρα για την Ατζέντα 21 από την Αθέατη γνώση. Τα πράγματα είναι ολοφάνερα γι αυτούς που θέλουν να δούν. Οτι δεν περιλαμβάνεται στο περιουσιολόγιο, θα δημεύεται. Ουσιαστικά, όποιος δεν δηλώσει ακόμη και τα όποια ακριβά αντικείμενα έχει στην κατοχή του.

Ο Πρώτος ένθερμος υποστηρικτής του περιουσιολόγιου και της Ατζέντα 21, δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου μάλιστα έχει δωθεί εντολή να υλοποιήσει τα σχέδια της όσο το δυνατόν συντομότερο με το που πάρει την εξουσία στα χέρια του.

Και καλά, η κυβέρνηση, υποτίθεται ότι αποδέχεται κάθε απαίτηση των δανειστών χωρίς καμία διαπραγμάτευση-αν και δηλώνουν (έστω και υποκρινόμενοι), αντίθετοι σε αυτά που ζητάει η Τρόικα,  ο Τσίπρας όμως, για ποιό λόγο καίγεται μετά μανίας να εφαρμοστεί όλο αυτό στην Ελλάδα;


Τα λαμόγια επιθυμούν Τσίπρα δαγκωτό, επειδή για να περάσει το περιουσιολόγιο και άλλες πολιτικές της Ατζέντα 21, χρειάζεται μια χούντα αριστερής κυβέρνησης. 


Ο ΓΑΠ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ




Βρήκε ο γυφτος την γενιά του και αναγάλιασε η καρδιά του!

Η συνάντηση του Γαπανδρέου με τον Τσιπραλέξη διήρκησε 2 ώρες και τα θέματα που απασχόλησαν τον πρώην και τον νύν πρωθυπουργό ήταν η Ατζέντα 21, οι σκληρές μεταρυθμίσεις που αργεί να υλοποιήσει η κυβέρνηση του Σύριζα και η βοήθεια που θα προσφέρει ο Γάπ μελλοντικά.

Η αλληλοσυμπάθεια που υπάρχει μεταξύ των δύο ηγετών και η κοινή πολιτική που ακολουθούν είναι κάτι δεδομένο και πιστεύω ότι δεν δέχεται αμφισβήτηση απο κανέναν. 

Οφείλω επίσης να σας θυμίσω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου στήριζε από την πρώτη στιγμή την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ενώ κατηγορεί για την κρίση αποκλειστικά την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Η δήλωση του Παπανδρέου μετά το τέλος της συνάντησης:

«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον πρωθυπουργό για θέματα στην Ελλάδα, στην ΕΕ και διεθνώς. Οι θέσεις μου είναι γνωστές και επιβεβαιώνονται οι αλήθειες από όσα ζούμε. Πατριωτικός σκοπός ήταν και παραμένει να μείνει η Ελλάδα όρθια και να διατηρήσει μια σκληρή κατάκτηση, να μείνει στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης. Βέβαια θέλαμε και μια άλλη Ευρώπη με αλληλεγγύη, μια Ευρώπη της πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης. Για αυτή την Ευρώπη παλεύουμε. Είμαστε μέσα σε μια συντηρητική Ευρώπη και μέσα σε αυτό πρέπει να κινηθούμε. Πρέπει να γίνουν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που ξεκινήσαμε το 2009 και έμειναν στη μέση. Για να διαμορφώσουμε ένα κράτος δικαίου που θα μας επιτρέψει να σταθούμε στα πόδια μας.Εμείς για αυτόν το στόχο θα παλέψουμε και θα βοηθήσουμε».

Η πράσινη ανάπτυξη που ανέφερε ο Παπανδρέου είναι κοινός στόχος και του Τσίπρα.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ: ΤΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΟ 
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Τα γεγονότα είναι έτσι κι αλλίως προμελετημένα πως θα εξελιχθούν. Το 3 μνημόνιο είναι πλέον γεγονός και θα έρθει και τέταρτο αν δεν μας προλάβουν άλλα γεγονότα. 

Ο Τσίπρας είπε στην ομιλια του χθές ότι: 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όσοι απο εμάς ψηφίσουν την Κυριακή είναι να επιλέξουμε μια κυβέρνηση από την οποία θα περάσουμε όσο το δυνατόν ανώδυνα τις ήδη δύσκολες μέρες που βιώνουμε.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ ΕΠΙΑΣΕΝ

Αντε, και καλά μυαλά αύριο.





























atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger