Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ - ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ - 5 ΜΕΡΟΣ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΟΥΡΑ ΕΛ - ΕΝΦΑΛ {ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ}

Ο Αλλάχ, ο θεός των Ισλαμιστών είναι ενα κατασκευασμένο πρόσωπο που ουσιαστικά είναι ο ίδιος ο Σαμαέλ (ο διάβολος) όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιαχβέ στην Παλαιά διαθήκη, αλλά και στις υπόλοιπες θρησκείες.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Σεπτεμβρίου 2015


Ο Σαμαέλ μαζί με τα τσιράκια του, τους Ναχρμπέν, προσπαθούν να παίρνουν με το μέρος τους όσο πιο πολλές ανθρώπινες ψυχές μπορούν, γι αυτό ο πανούργος και ασώματος Σαμαέλ κατασκεύασε την Μουσουλμανική θρησκεία παρουσιάζοντας έναν ανύπαρκτο Θεό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως δολοφονικά όργανα των απανταχού Χριστιανών σε όλο τον πλανήτη, να υποτάξει τους Αθεους και να τιμωρήσει αυτούς που πίστεψαν στην αλήθεια του Χριστού με την ποινή του θανάτου.

Φυσικά δεν παρουσιάζεται με το όνομα διάβολος η Σαμαέλ, αλλά με την ονομασία Αλλάχ για τους Μουσουλμάνους. Ουσιαστικά, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, όλο το Κοράνι είναι βασισμένο σε σφαγές όσων άπιστων η αλλόθρησκων ανθρώπων δεν πίστεψαν στον Αλλάχ.

Στο 5 μέρος αυτής της σειράς άρθρων θα δούμε αποσπάσματα από το κεφάλαιο του Κορανίου Σούρα Ελ - Ενφάλ όσον αφορά τις φριχτές τιμωρίες που δίνει ο Αλλάχ στα θύματά του.


Σούρα Ελ - Ενφάλ (Τα Λάφυρα του Πολέμου)

15. Ω! Εσείς που πιστέψατε! Αν συναντήσετε τους άπιστους (και είναι) στρατευμένοι για πόλεμο, μην τους δώσετε την πλάτης σας φεύγοντας.

16. Αν κάποιος από εσάς - σε μέρα πολέμου- τραπεί σε φυγή, εκτός αν τούτο είναι μια στρατηγική πολέμου, η για να υποχωρήσει στην ομάδα του, τότε, θα σύρει πάνω του την οργή του Αλλάχ, κι η διαμονή του είναι η κόλαση. Τι άθλιο τέλος!

17. Δεν είστε εσείς που τους σκοτώσατε, αλλά ο Αλλάχ τους σκότωσε. Και δεν είσαι εσυ που έριξες, αν την έριξες, αλλά ο Αλλάχ την έριξε, για να δώσει καλή αμοιβή στούς πιστούς με ευεργετική δοκιμασία.

38. Πες στους άπιστους, αν (τώρα) παραιτηθούν (απ την απιστία), θα συγχωρεθεί σε αυτούς ότι πέρασε, αν όμως επανέλθουν, τότε η τιμωρία που έπαθαν οι προηγούμενοι λαοί είναι έτοιμη.

39. Και πολεμήστε τους (σκοτώνοντας τους) μέχρις ότου να μην υπάρχει πειρασμός και να είναι η θρησκεία του Αλλάχ η μοναδική.

65. Ω! Προφήτη! Παρότρυνε τους πιστούς στον πόλεμο. Αν υπάρχουν είκοσι από εσάς που υπομονετικά επιμένουν, θα νικήσουν διακόσιους, κι αν από εσάς είναι εκατό θα νικήσουν χίλιους από τους άπιστους, γιατί αυτοί είναι ένας λαός χωρίς καταννόηση.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger