Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΘΟΥΡΙΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ

Απαλλαγμένος πλέον ο Τσίπρας από το βάρος του 3 Μνημονίου και μετά την επανεκλογή του κόμματος του στις εκλογές της Κυριακής, ετοιμάζεται να επαναφέρει το σχέδιο του για ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ όπως είχαμε γράψει πρώτοι τον Φεβρουάριο στην Αθέατη γνώση.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Σεπτεμβρίου 2015



Στην θέση του Υπουργού Παιδείας, τοποθετήθηκε ο Νίκος Φίλης, ο πλέον κατάλληλος για να προωθήσει τις αντίχριστες πολιτικές του Σύριζα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Φίλης έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του μιλώντας για το Αγιο Φώς, τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, την ανύπαρκτη γενοκτονία των Ποντίων και πολλές άλλες ακραίες δηλώσεις που προκαλούν την κοινή γνώμη.

Δυστυχώς πλέον, το να μεταννοήσουμε για τις επιλογές μας ως λαός είναι αργά. Εχουμε αποστατήσει για τρίτη και φαρμακερή φορά όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία, και το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι να ξεμπερδεύουμε όσο το δυνατόν πιό σύντομα από αυτή την άθεη συγκυβέρνηση.

Παρακάτω θα δούμε δηλώσεις που έκανε κατα καιρούς ο νέος Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.


ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ: 14.05.2015 Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, πάνω από το εβδομήντα τοις εκατό των πολιτών, όπως καταγράφεται σε τελευταίες δημοσκοπήσεις, ζητεί να υπάρξει χωρισμός της εκκλησίας από το κράτος.

«Ο χωρισμός εκκλησίας-κράτους, θα αποδειχθεί χρήσιμος και για τα δυο μέρη, καθώς επίσης και επωφελής για το λαό. Είναι αυτονόητο ότι ο δημοκρατικός διάλογος δεν μπορεί να γίνει με όρους «μετανοίας».


ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ: 12.05.2015: ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

«Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν στις θαυματουργή επενέργεια των λειψάνων, είμαστε μάρτυρες τα τελευταία χρόνια ενός «εμπόριου λειψάνων. Πολλά λείψανα έχουν έρθει στην Ελλάδα αλλά δεν επιτέλεσαν το θαυματουργικό τους έργο. Είναι λάθος να δίνουμε το σήμα, ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες μπορεί να υποκατασταθεί η αναγκαία ιατρική αγωγή. Η μεταφορά του σκηνώματος στον Αγ. Σάββα «παραπέμπει σε περιόδους μεσαίωνα».

«Δύο αρχηγοί κράτους έχουν επισκεφθεί τη χώρα επί ΣΥΡΙΖΑ, το Αγιο Φως και η Αγία Βαρβάρα».


ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ: 20.08.2014: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Να αντιμετωπίζεται ως αδίκημα "η άρνηση της Γενοκτονίας των χριστιανών της Ανατολής (Πόντιοι, Μικρασιάτες, Αρμένιοι και Ασσύριοι)" ζητούν 38 βουλευτές της Ν.Δ. με επιστολή προς τον πρωθυπουργό, επικαλούμενοι απόφαση της Βουλής των Ελλήνων (Φεβρουάριος 1994), με την οποία είχε χαρακτηρισθεί ως Γενοκτονία η αιματηρή εκδίωξη των χριστιανικών πληθυσμών από τον Πόντο, τη Μικρά Ασία και την Ανατολική Θράκη.

Ο Νίκος Φίλης όμως, αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων και αναφέρει αυτές τις απόψεις ως εθνικιστικές.

Συγκεκριμένα μέσα στο άρθρο αναφέρει  "Τα περί Γενοκτονίας ήταν μια απόφαση εσωτερικής πολιτικής σκοπιμότητας και όχι διεθνούς σημασίας. Γι' αυτό και το ελληνικό κράτος ποτέ δεν προέβαλε στα διεθνή φόρα θέμα αναγνώρισης αυτής της "Γενοκτονίας", σε αντίθεση με τους Αρμένιους, οι οποίοι επεχείρησαν και πέτυχαν για τη δική τους περίπτωση απόφαση της γαλλικής Γερουσίας. Αντιθέτως, η κυβέρνηση Σημίτη, με υπουργό Εξωτερικών τον Γ. Παπανδρέου, είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει τη σημασία της απόφασης περί Γενοκτονίας, μετά μάλιστα την αντίδραση της τουρκικής πλευράς. Η απόφαση αναδεικνυόταν σε "αγκάθι" για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις."


Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΚΑΙ Η Ε.ΚΟ.Ν. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ 

Η Χριστιανική Θρησκεία με εκπρόσωπο την Εκκλησία που ελέγχει η Μαύρη Αδελφότητα πολέμησε την επανάσταση του 1821 με κάθε τρόπο. Αφόρισε τον Ρήγα Φεραίο, και εναντιώθηκε στα σχέδια του Σαμαέλ για εγκαθίδρυση των Δημοκρατιών που έρχονταν από την Δύση.

Το 1776, όπου δημιουργήθηκαν οι Illuminati, το "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" το οποίο είχε δώσει η Λίλιθ Λαμασθού καταργήθηκε και μπήκε το "Ελευθερία Ισότης Αδελφότης". Και τα δύο τρίπτυχα είναι εξίσου απάτη.

Το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια είναι εξίσου απάτη με το Ελευθερία Ισότης Αδελφότης που έβγαλε ο διάβολος και οι Illuminati όταν δημιουργήθηκαν.

Μετά την ίδρυση των illuminati από τον Σαμαέλ με σκοπό να εγκαθιδρυθούν οι ψευτοδημοκρατίες της Λευκής Αδελφότητας, περίπου 20 χρόνια μετά το 1797, ο Ρήγας Φεραίος, είχε γράψει ενα πατριωτικό ύμνο με την ονομασία "Θούριος", τον οποίο και τραγουδούσε σε συγκεντρώσεις με σκοπό να ξεσηκώσει τους Έλληνες.

Το Ελευθερία Ισότης Αδελφότης, χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα απο τις τεκτονικές στοές και αναφερόταν από τον Ρήγα Φεραίο στο ποιήμα που είχε γράψει εκείνη την εποχή. Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφία από το χειρόγραφο.



Η λέξη «Θούριος» προέρχεται από το ρήμα «θρώσκω», που σημαίνει είμαι ορμητικός, πολεμικός. Ο Ρήγας τη δανείζεται για τίτλο στο ποίημα του. Από τότε η λέξη καταγράφεται στο νεοελληνικό λεξιλόγιο και γίνεται συνώνυμη της επανάστασης.

Τα τελευταία απομεινάρια της μαύρης αδελφότητας έπρεπε να εξαφανιστούν, κι έτσι ξεκίνησαν οι επαναστάσεις υποστηριζόμενες απο την λευκή αδελφότητα ώστε να πάρει εκείνη τα ηνία με την εγκαθίδρυση των Δημοκρατιών. 

Αυτός ήταν και ο σκοπός της μασονικής Φιλικής Εταιρείας στην ελληνική επανάσταση. Ηταν η γενική επανάσταση των Ελλήνων για δήθεν ανέγερση και απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους και της Πατρίδoς μας». Μια κατάσταση που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της λευκής αδελφότητας. 

Ο Ρήγας Φεραίος, όπως και πολλοί άλλοι μυημένοι στον τεκτονισμό και πρωτεργάτες της επανάστασης έκανε την πρώτη οργανωτική προσπάθεια. 

Το όνομα Θούριος, το οποίο συνδέεται άμεσα με τον Ρήγα Φεραίο, δόθηκε κατά τον 20ό αιώνα και στην εφημερίδα Θούριος της οργάνωσης νεολαίας του Κ.Κ.Ε. εσωτερικού Ε.ΚΟ.Ν. Ρήγας Φεραίος 1967-1999.

Η Ε.ΚΟ.Ν. Ρήγας Φεραίος εξέδιδε τον Θούριο. Ανάμεσα στους κατά καιρούς γραμματείς της οργάνωσης ήταν και ο Νίκος Φίλης, νύν Υπουργός Παιδείας στην συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ.

Ο επαναστάτης του γλυκού νερού Νίκος Φίλης, ως αριστερός άθεος και υποστηρικτής της Λευκής Αδελφότητας συμμετέχει στην Αντιδικτατορική Οργάνωση Σπουδαστών Ρήγας Φεραίος, η οποία εξέδιδε την εφημερίδα Θούριος.

Ρηγας Φεραίος, Θούριος και Ελευθερία Ισότης είναι συνώνυμα με τον τεκτονισμό και τις στοές της Λευκής Αδελφότητας. 

Τωρα, το πόσο τυχαίο είναι να συμμετείχε ο Νίκος Φίλης σε μια αριστερή αντιδικτατορική οργάνωση με την ονομασία Ρήγας Φεραίος η οποία προσπαθούσε να ρίξει την χούντα της Μαύρης Αδελφότητας και συνδέεται άρρηκτα με την επανάσταση της Λευκής Αδελφότητας το 1821, να έκδιδε εφημερίδα με το όνομα Θούριος και σήμερα να τον βλέπουμε να πρωτοστατεί ως Υπουργός Παιδείας μιας αριστερής κυβέρνησης η οποία έχει ως στόχο να καταργήσει κάθετι που έχει σχέση με την Ορθοδοξία μας, αυτό είναι κάτι που το αφήνω στην δική σας κρίση.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger