Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ

Μετά από την ολοκλήρωση και της Τρίτης Αποστασίας ψηφίζοντας μια Αριστερή άθεη κυβέρνηση τα γεγονότα άρχισαν να τρέχουν με φρενήρεις ρυθμούς στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Σεπτεμβρίου 2015



Στόχος τους είναι να εξαφανίσουν οτιδήποτε έχει σχέση με τον Τριαδικό Θεό και την Ορθοδοξία. 

Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι είστε όλοι υπεύθυνοι για τις πράξεις. Κανένας δεν μπορεί να πεί ότι δεν γνώριζε τι έρχεται. 

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, ενημέρωνε με σχόλια και ραδιοφωνικές εκπομπές τους ακροατές του, οπως κι εμείς στην Αθέατη γνώση προειδοποιούσαμε καθημερινά μέσα από τα άρθρα μας για την Τρίτη Αποστασία που θα ολοκληρωνόταν μέτα από την ψήφο σας την Κυριακή των εκλογών.

Οσοι νόμιζαν ότι δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα, όποια κυβέρνηση και να ήταν στην εξουσία, και γι΄ αυτό το λόγο επέλεξαν να ψηφίσουν ενα μικρό κόμμα η να απέχουν από την εκλογική διαδικασία, μπορεί να μην αποστάτησαν ψηφίζοντας κατα την γνώμη τους άθεους, αλλά έδωσαν δύναμη στο πρώτο κόμμα να επανεκλεγεί με άνεση στην πρώτη θέση.

Πήρε εξουσίες ο Σαμαέλ, όπως πήρε με την τελική και οριστική αποστασία των Εβραίων και γίναμε Εθνος του Σαμαέλ. Οπως καταλαβαίνετε, τα δυσάρεστα γεγονότα θα έρχονται με ταχύτατους ρυθμούς όπου θα διαδέχονται το ενα μετά το άλλο, και τα πρώτα δείγματα έφτασαν από το Υπουργείο Παιδείας.

Η Αναπληρώτρια  υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε ότι: Σεβόμαστε την εκκλησία,  το χώρο της, αλλά υπάρχει κι ένας δημόσιος χώρος που το κράτος είναι υποχρεωμένο να εξασφαλίσει την ανεξιθρησκεία.

Αναφορικά  με την απαλλαγή των μαθητών από το μάθημα των Θρησκευτικών η Αναγνωστοπούλου ξεκαθάρισε πως θα καταργηθεί άμεσα η προϋπόθεση της δήλωσης του γονέα.

Αυτό σημαίνει ότι, αλλάζει ο νόμος του Λοβέρδου που προέβλεπε ότι ο γονέας θα επέλεγε (όταν το παιδί του ήταν ανήλικο) αν θα παρακολουθούσε το μάθημα των Θρησκευτικών.

Οπως ανέφερε το νομοσχέδιο του πρώην Υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου:  Η απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών χορηγείται ύστερα από Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/1986, του ίδιου του μαθητή αν είναι ενήλικος ή και των δύο γονέων του αν είναι ανήλικος.



Πλέον, ο μαθητής θα επιλέγει ο ίδιος, και οχι ο γονέας αν θα συμμετέχει στο μάθημα των Θρησκευτικών. 

Με αυτο το βρώμικο τρόπο, όλοι οι μαθητές που έχουν γονείς οι οποίοι έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς να τους ενδιαφέρει αν υπάρχει η όχι το μάθημα των θρησκευτικών ως διδακτέα ύλη, η οι μαθητές που έχουν φίλους Αλβανούς η δεν ξέρω εγώ τι άλλο, οι οποίοι δεν θα επιθυμούν να παρακολουθούν το μάθημα των θρησκευτικων επειδή το βαριούνται, θα απαιτήσουν κανονικά και με το νόμο να απέχουν από το μάθημα κάνοντας κοπάνα, η επειδη ενδέχεται να χαρακτηριστούν από κάποιους οπισθοδρομικοί, η ακόμη να γελιοποιηθούν από τους αλλόθρησκους συμμαθητές τους διότι θα φαίνονται σαν στη μύγα μεσ΄το γάλα.

Τί πιό λογικό, να περάσουν μια εγκύκλιο η οποία θα αναφέρει, ότι μόνο οι αλλόθρησκοι μαθητές θα έχουν το δικαίωμα να μην συμμετέχουν στην διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών. 

Ομως, ακόμη και ο Αθεος, γιατί να έχει κάποιο πρόβλημα ώστε να υποφέρει να διδάσκετε το μάθημα των θρησκευτικών;

Ολα τα μαθήματα του σχολείου δεν είναι υποχρεωτικά για τους μαθητές; 

Πολλοί μαθητές δεν διαπρέπουν σε όλα επειδή βαριούνται να διαβάσουν η επειδή τους αφήνουν παγερά αδιάφορους. Τα θρησκευτικά δεν θα μπορούσε να ήταν ενα από αυτά;

Διαβάστε παρακάτω τι άλλο δήλωσε η νέα Υφυπουργός Παιδείας σχετικά με το θέμα αυτό.

«Δεν μπορεί  να δηλώνει κανείς να πρέπει  να υπογράφει κάτι σε δημόσιο έγγραφο τι είναι ή τι δεν είναι. Κακώς δεν το καταργήσαμε και πρέπει να την καταργήσουμε άμεσα» 

Η Υπουργός σε αυτό το σημείο ανατρέπει την πρώην εγκύκλιο του Λοβέρδου όπου επέλεγε ο γονέας (όχι το παιδί), ότι δεν συμμετέχει το παιδί μου στο μάθημα των Θρησκευτικών λόγο θρησκευτικής συνείδησης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Ωστόσο, παρέχεται η δυνατότητα σε μη Χριστιανούς Ορθόδοξους μαθητές, δηλαδή αλλόθρησκους ή ετερόδοξους ή άθρησκους, που επικαλούνται λόγους θρησκευτικής συνείδησης, να απαλλαγούν από την παρακολούθησή του. »

Τώρα με τα νεα δεδομένα, ακόμη και ο μαθητής ο οποίος είναι Ορθόδοξος, με δική του πρωτοβουλία θα επιλέγει την απαλλαγή του από το μάθημα των Θρησκευτικών

Αυτομάτως αυτό σημαίνει το πρώτο βήμα διαχωρισμού Κράτους και Εκκλησίας, αφού το Κράτος πλέον δεν υπολογίζει την Εκκλησία και την Χριστιανική κατήχηση μέσω του βιβλίου των Θρησκευτικών.

Κάτα τ΄άλλα .... για κάποιους «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ»

Καταλάβετε, ότι αυτοί οι Αριστεροί Νεοταξίτες και δηλωμένοι άθεοι έχουν ως σκοπό να αφαιρέσουν οτιδήποτε έχει σχέση με την εκκλησία και την πολιτεία. 

Ο Σύριζα άνοιξε ήδη τον δρόμο για την καταστροφή της παιδείας στην Ελλάδα, κι ακόμα είναι μόνο η αρχή.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger