Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΠΑΘΙ

Ανάξιοι αποδείχθηκαν οι Ιερείς της Εκκλησίας των Ταξιαρχών στον Μανταμάδο της Λέσβου να φυλάττουν το σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού το οποίο βρισκόταν εκεί πίσω από το γυαλί της εικόνας από το 1987 μέχρι και σήμερα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Νοεμβρίου 2015Το σπαθί πλέον δεν υπάρχει, και δυστυχώς δεν θα επιστρέψει ξανά στο Μανταμάδο. 


Οι ιερείς, δυστυχώς δεν είχαν καταλάβει πόσο μεγάλο είναι το βάρος που συκώνουν οι Ταξιάρχες στον ιερό εκείνο τόπο, αφού αυτοί είναι σήμερα οι φρουροί της Αγίας Λόγχης.

Τον Φεβρουάριο του 2012, μέσα από την ζωντανή διαδυκτική εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου, ο ίδιος επανέλλαβε για μία ακόμη φορά ότι κακώς βάζουν τάματα και μπιχλιμπίδια κοντά στο ιερό σπαθί στη μονή του Μανταμάδου. 


Ο Θεός τότε, επέτρεψε σε ληστές να εισβάλουν και να αφαιρέσουν "αντικείμενα", από τέσσερεις, προθήκες. Οι όροι παράδοσης του σπαθιού στον Μανταμάδο ήτανε σαφείς. Δεν θα έχει δίπλα του τίποτε. 
Τότε βέβαια, ο Θεός δεν επέτρεψε στους ληστές να πειράξουν το σπαθί.

Μέχρι και τηλέφωνο πήρε πριν καιρό ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στον σεβάσμιο ιερέα και του είχε πει να μην βάζουν ψεύτικα σπαθιά και μπιχλιμπίδια δίπλα στο ιερό σπαθί, γιατι το σπαθί στο τέλος θα φύγει. 


Ηταν αναμενόμενο, ότι μετά από τόσες προειδοποιήσεις το σπαθί που είχε τοποθετηθεί στην εικόνα του <<Αράπη>> του <<Μαυροφορεμένου>> θα κατέληγε να φύγει από την θέση του. 


Ο σεβάσμιος ιερέας πάντως είχε λάβει ειδοποίηση, ότι δεν θα πρέπει να βάζουν κι άλλα αντικείμενα δίπλα στο σπαθί, αλλά από ότι φαίνεται, δεν έλαβε σοβαρά υπόψιν του, αυτά που τότε του είχαμε, με τον πρέποντα σεβασμό, πει.


Το ιερό σπαθί πολλές φορές δεν φαινόταν κάν από τα "τάματα" και τα μπιλτζίκια και το μόνο που έβλεπε κανείς ήταν ένα τεράστιο ψεύτικο φράγκικο σπαθί αριστερά να στέκει όρθιο.


Το σπαθί λόγο της αποστασίας των ανθρώπων του ναού αλλά και την ανυπακοή των ιερέων εξαφανίστηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του έτους.  Ο Πολέμαρχος πήρε το σπαθί και δεν θα το επιστρέψει ποτέ πία.


Την θέση του πλέον έχει πάρει μια κακέκτυπη απομίμηση.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger