Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Στο σημερινό μας άρθρο, θα σας αποκαλύψουμε τον ρόλο του ανθέλληνα Υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στην απόφαση του να καταργήσει το σύμβολο του Σταυρού και της σημαίας, (δηλαδή το εθνόσημο) από τις στολές των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Νοεμβρίου 2015


Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί εντολή της ανθελληνικής και άθεης συγκυβέρνησης Σύριζα και Ανέλ και αφορα την Τρίτη Αποστασία της οποίας τα αποτελέσματα βιώνουμε από την στιγμή που επιλέξαμε και επίσημα με την ψήφο μας να μας κυβερνούν άθεοι και απάτριδες.

Δικαιολογία δεν μπορέι να υπάρχει από κανέναν, καθώς είχαμε ενημερώσει μέσα από τα άρθρα μας στην Αθέατη γνώση για την καθοριστική σημασία που θα είχε η ψήφος μας στις τελευταίες εκλογές.

Ο κύβος ερρίφθη. Προτιμήσαμε τον διάβολο από τον Χριστό, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον, είναι να είμαστε θεατές σε ενα οργανωμένο εκ των έσω αφανισμό της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας μας οπου καθημερινά θα βιώνουμε τις φριχτές συνέπειες της Αποστασίας οι οποίες μέχρι το τέλος του έτους θα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Το σημερινό εθνόσημο του ελληνικού κράτους απεικονίζει τον σταυρό επί θυρεού, περιβαλλόμενο από φύλλα δάφνης. Στις αρχές του 1975 το εθνόσημο άρχισε να χρησιμοποιείται στα επίσημα έγγραφα του κράτους (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, διαβατήρια, δελτία αστυνομικής ταυτότητας κ.α.), καθώς και στα πηλίκια των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας (στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών).

Η κατάργηση του εθνοσήμου, το έμβλημα της Ελληνικής Δημοκρατίας με το όνομα Ελλάς από οποιαδήποτε στρατιωτική στολή, έχει λόγο σημαντικό που όπως είπαμε νωρίτερα αφορά την Τρίτη Αποστασία και την σταδιακή υποταγή μας ως έθνος στον Σαμαέλ η αλλιώς διάβολο και Σατανά, ο οποίος, ελπίζει ότι καταργώντας οτιδήποτε θυμίζει Χριστό και Ελλάδα, θα καταφέρει να μην μπορέσουμε να γίνουμε το περιούσιο Εθνος που θα φέρει εις πέρας το σχέδιο του Θεού.

Στόχος τους είναι να σταματήσει να υφίσταται η έννοια Έθνος. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προωθεί την διάλυση της εθνικής ταυτότητας και συγκεκριμένα την ταυτότητα αυτού του έθνους το οποίο έχει επιλεγεί από τον Θεό για να τους χαλάσει την μπουγάδα.

Η εντολή ξηλώματος των διακριτικών από τις στολές έγινε κατόπιν εντολής του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη.

Αιφνιδιαστικά και χωρίς να έχουν γίνει άμεσες επίσημες ανακοινώσεις η συγκυβέρνηση Σύριζα Ανέλ αποφάσισε να διώξει τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 ο οποίος αποστρατεύθηκε αποκτώντας τον τίτλο του επίτιμου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και αυθημερόν ανακλήθηκε στην ενεργό υπηρεσία προκειμένου να αναλάβει την προεδρία της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην θέση του, τοποθέτησαν τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος όπως φαίνεται θα τους έκανε τα χατίρια. Δεν είναι και λίγο να καταργείς εν μια νυκτί και με φτηνές δικαιολογίες το εθνόσημο από μανίκια, τσέπες και λοιπές χρήσεις πάνω από τις στολές των αξιωματικών οι οποίες κρίνονται "περιττές"σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο. 

Tο ΚΥΣΕΑ, είναι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, και είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας στην Ελλάδα.

Το ΚΥΣΕΑ είναι υπεύθυνο, μεταξύ άλλων, για την επιλογή των Αρχηγών των τεσσάρων Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ. 

Πρόεδρος του ΚΥΣΕΑ είναι ο πρωθυπουργός και μετέχει ως μέλος και ο εκάστοτε Υπουργός Εθνικής Άμυνας, σήμερα ο Πάνος Καμμένος.

Το συμβούλιο όμως αυτό όλως περιέργως, αποφάσισε να αλλάξει τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για πρώτη φορά χωρίς να συγκαλούνται τα μέλη του, αλλά δια συλλογής υπογραφών, στα μουλωχτά και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και σήμερα, μαθαίνουμε ότι ο νεός Αρχηγός αποφάσισε να καταργήσει το εθνόσημο από τις στολές των αξιωματικών.

Μετά από 40 χρόνια αντιλήφθηκαν ότι λανθασμένα χρησιμοποιούταν μέχρι σήμερα και ότι πρέπει να καταργηθεί;

Τα συμπεράσματα δικά σας. 

atheatignosi 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger