Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Το παραφύση έγινε φυσιολογικό και η βουλή ψηφίζει το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Δεκεμβρίου 2015



Η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα. Ο Απόστολος Παύλος το λέει: 



ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι. 

Οσες κυβερνήσεις πέρασαν τα τελευταία χρόνια που συζητείται το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους κανείς δεν μπόρεσε να περάσει παρομοιο νομοσχέδιο.

Το θέμα του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια επί Νέας Δημοκρατίας δεν προχώρησε όταν αρνήθηκαν ορισμένοι βουλευτές της να υπερψηφίσουν σχετική τροπολογία που επρόκειτο να κατατεθεί στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Κι έρχονται σήμερα οι άθεοι αριστεροί νεοταξίτες αφού έχουν λάβει την λαική εντολή των ψηφοφόρων τους να νομιμοποιήσουν την ανωμαλία και στην Ελλάδα.


Η Τρίτη Αποστασία, για την οποία έχουμε προειδοποιήσει και αναφερθεί πολλές φορες από την Αθέατη γνώση ήταν το καθοριστικό χτύπημα για την χώρα μας.


Η επόμενη φάση του σχεδίου είναι να υιοθετούν οι τρισκατάρατοι και παιδιά. Ολες οι χώρες που έχουν ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης έχουν επεκταθει και σε γάμους ομοφύλων, υιοθεσία από ομοφυλόφυλους και διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία.




Τα παιδιά στα νηπιαγωγεία σε λίγο καιρό δεν θα ζωγραφίζουν πλέον την κλασσική οικογένεια του μπαμπά και της μαμάς αλλά την νεοταξική οικογένεια των δυο μαμάδων οι μπαμπάδων.



Μέχρι στιγμής, το να υιοθετήσει ενα φυσιολογικό ζευγάρι ενα παιδί στη χώρα μας ήταν και είναι μια χρονοβόρα διαδικασία καθώς ο μέσος χρόνος που απαιτείται για την υιοθεσία ενός υγιούς παιδιού από κρατικό ίδρυμα είναι τα 5 χρόνια.


Τώρα που θα νομιμοποιήσουν την ανωμαλία, το σύμφωνο συμβίωσης θα επεκταθεί και στην υιοθεσία παιδιών. Προφανώς όλες αυτές οι περριτές διαδικασίες που προυπήρχαν μέχρι σήμερα για υιοθεσία ενός παιδιου σε ενα κατάλληλο ζευγάρι όχι μόνο θα απλοποιηθούν αλλά θα δικαιούνται και οι τρισκατάρατοι ομοφυλόφιλοι τα ίδια δικαιώματα.


Στο ευρωπαικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν νομιμοποιήσει ήδη την παιδοφιλία και την κτηνοβασία όπως συμβαίνει στην έννομη τάξη της ευρώπης. 



Η Ολλανδία έχει κρίνει ως νόμιμο το κόμμα των παιδόφιλων, και η Γερμανία ασχολείται με νόμους για την κτηνοβασία.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger