Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ - ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΚΙΙΣΙΝΓΚΕΡ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο και την κορυφαία κι έγκυρη πληροφόρησή του, ο Κίσσινγκερ θα επισκεφθεί τη Μόσχα εντός των ημερών.

Επιμέλεια άρθρου:Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Μαρτίου 2016



Ο Κίσσινγκερ είναι το φερέγγυο όργανο της Λευκής Αδελφότητας, με το οποίο μεταφέρει τις προτάσεις της. Yπάρχει σχετική εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ότι θα μεταφέρει τις οποιεσδήποτε προτάσεις με αλήθεια και ακρίβεια στα τετελεσμένα γεγονότα. 

Ο Κέρυ δεν αποτελεί σημαντικό πρόσωπο για να κλειστούν συμφωνίες και deal. Γι'αυτό άλλωστε και η υποδοχή του στην Μόσχα δεν είχε τίποτα το σημαντικό.


Ο Πούτιν ειδοποιήθηκε ότι ετοιμάζεται επίθεση από τη Δύση με ανθρώπους, όργανα του Σόρρος, που θα το παίζουν φιλικοί προς τη Ρωσία και τον Πούτιν, οι οποίοι με βίντεο και προπαγάνδα που θα κυκλοφορούν, θα έχουν ως στόχο να αποδομήσουν το ίματζ του Πούτιν και να διαβάλλουν όσους τον υποστηρίζουν.


Αφού ετοιμάζουν κάτι τέτοιο σε όλη την Ευρώπη, το ετοιμάζουν και στη χώρα μας κι όλα αυτά, τα οποία ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Σόρρος, είναι γνωστά στον Πούτιν και την Ρώσικη Πρεσβεία στην Ελλάδα.


Η μεγάλη δημοτικότητα του Πούτιν σε όλη τη Δύση και όχι μόνο, προβληματίζει τα τσιράκια της νέας τάξης και η FSB έχει διασταυρωμένες πληροφορίες, για το ότι έχει ήδη ξεκινήσει μεγάλη καμπάνια με πολύ χρήμα για την κατασυκοφάντηση του Πούτιν, μέσω κομμάτων που δήθεν θα είναι φιλορωσικά και που δήθεν θα έχουν δημιουργηθεί με την έγγριση του Πούτιν και που θα ενεργούν ωστόσο με εντολές του Τζωρτζ Σόρρος, με ΜΚΟ που δήθεν θα ενεργούν κατόπιν εντολών του και με ψευδοσκάνδαλα που θα διαρρεύσουν δήθεν στα ΜΜΕ.

Τα άτομα, τα κόμματα και οι οργανώσεις, που θα λένε ότι δήθεν ενεργούν για λογαριασμό και με εντολές του Πούτιν, θα προκαλέσουν την απογοήτευση και την οργή του κόσμου, την οποία μετά τα ΜΜΕ θα μεταφέρουν πάνω στον πρόεδρο της ρωσικής ομοσπονδίας Βλαδίμηρο Πούτιν.


Εχουν ενημερωθεί όλοι οι διπλωμάτες της ρωσικής ομοσπονδίας για να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε με το που θα δούν τα όποια γνωστά ντόπια λαμόγια να ενεργούν δήθεν για λογαριασμό του Πούτιν να προβαίνουν σε δημόσιες διαψεύσεις.

prisonplanet.gr




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger