Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ : Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ {ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ}

Μέσα σε δύο ώρες από την είδηση ​​των επιθέσεων της Τρίτης στις Βρυξέλλες , κάποια βίντεο εμφανίστηκαν στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, τα οποία φέρεται να είναι από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που δείχνει εκρήξεις στο τρένο και το αεροδρόμιο στις Βρυξέλλες.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Μαρτίου 2016



Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει όλες τις ενδείξεις για το υποτιθέμενο τρομοκρατικό χτύπημα των Τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες το οποίο ήταν μια φάρσα.

Η γυναίκα που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία είναι μια ηθοποιός κρίσης η οποία είχε βρεθεί <<εντελώς τυχαία>> και σε αντίστοιχα τρομοκρατικά χτυπήματα των Illuminati στην Αουρόρα, Βοστώνη, Σάντι Χούκ και φέτος στο Παρίσι.









Δείτε πόσο μοιάζουν οι παραπάνω φωτό, με την ηθοποιό (βλέπε φωτό παρακάτω) που έπαιξε τον ρόλο της τραυματισμένης σε μια άσκηση που έγινε στο λονδίνο τον περασμένο μήνα. Την συγκεκριμένη στιγμή βλέπετε τη γυναίκα να γελάει γνωρίζοντας ότι πρόκειται για άσκηση. Λεπτομέρειες για αυτή την άσκηση θα σας παρουσιάσουμε στο άρθρο αυτό.




Ας έρθουμε λοιπόν στο σήμερα.

Δύο από τις πιό γνωστές γαλλόφωνες εφημερίδες του Βελγίου τηλεοπτικά δίκτυα και ενημερωτικά μαζικά μέσα, οι La Derniere Heure και η La Libre Belgique"  η οποία ιδρύθηκε το 1884, καλύπτουν όλες τις εθνικές και διεθνείς ειδήσεις.

Ένα από τα πρώτα βίντεο που δημοσιεύθηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βελγίου, ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις κάμερες παρακολούθησης της ασφάλειας CC στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Η έκθεση βίντεο κυκλοφόρησε στις 9:07 π.μ., μία ώρα μετά την πρώτη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο.

Το βίντεο ήταν πλαστό. Αυτό που η Derniere Heure και η La Libre δημοσίευσαν ήταν πλάνα από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα στο διεθνές αεροδρόμιο τον Ιανουάριο του 2011.

Οι δημοσιογράφοι και οι συντάκτες των μέσων ενημέρωσης έχουν πλήρη επίγνωση ότι το βίντεο επιτήρησης σε ένα αεροδρόμιο είναι υπό τη δικαιοδοσία των αρχών ασφαλείας του αεροδρομίου. 

Συνήθως δεν απελευθερώνονται αμέσως μετά από μια τρομοκρατική επίθεση.

Δεν υπήρχε τρόπος τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μπορούσαν να έχουν στα χέρια τους βίντεο επιτήρησης άμεσα μετά τον απόηχο των επιθέσεων. Επιπλέον, μετά την επίθεση, το αεροδρόμιο έκλεισε.

Με άλλα λόγια, το βίντεο επιτήρησης του αεροδρομίου δεν θα ήταν διαθέσιμο στα μέσα ενημέρωσης λιγότερο από μία ώρα μετά την εκδήλωση της τρομοκρατίας.

Αυτό που η Derniere Heure έκανε ήταν να πάρει πλάνα από το Διεθνές αεροδρόμιο στην Μόσχα, να αφαιρέσει τον ήχο στα ρωσικά, να αλλάξει την ημερομηνία και να το μεταδόσει στο Διαδίκτυο και το δίκτυο τηλεόρασης στις 09:07 πμ.


Παρακάτω είναι ενα φωτογραφικό στιγμιότυπο βίντεο που ανέφερε το DH:









Και εδώ είναι ένα  φωτογραφικό στιγμιότυπο βίντεο από το Ιανουάριο του 2011 και την τρομοκρατική επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας.







Αυτό ήταν ενα από τα πιό ηλίθια λάθη που έκαναν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ που πήραν εντολή από τους σκηνοθέτες της τρομοκρατικής επιχείρησης.

Και τώρα ας αναλύσουμε το δεύτερο ψεύτικο βίντεο παρακολούθησης στο σταθμό του μετρό Μάελμπεκ των Βρυξελλών. 

Η τρομοκρατική επίθεση το απόγευμα της 22ας Μαρτίου στο σταθμό του μετρό Μάελμπεκ των Βρυξελλών αναφέρθηκε από μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN.

Σε αυτές τις αναφορές, το βίντεο από μια τρομοκρατική επίθεση το 2011 στο Μινσκ της Λευκορωσίας χρησιμοποιήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να περιγράψουν αυτό που συνέβαινε στο σταθμό του μετρό κατά τη στιγμή των επιθέσεων.

Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα The Independent:

Το CCTV υλικό που μοιράστηκε μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, όπου πιστεύεται ότι παρουσιάζει το βίντεο μέσα από το σταθμό του μετρό Μάελμπεκ, έχει αποδειχθεί ψεύτικο.

Ως είδηση ​​προέκυψε από την τρίτη έκρηξη στη βελγική πρωτεύουσα, που είχε ως στόχο τον σταθμό που βρίσκεται κοντά γραφεία της ΕΕ, και που πολλοί άρχισαν να μοιράζονται πιστεύοντας ότι είναι πλάνα του βομβαρδισμού.


Σύντομα όμως ανακαλύφθηκε ότι το βίντεο στην πραγματικότητα προήλθε από το βομβαρδισμό του Μετρό στο Μινσκ το 2011 που σκότωσε 15 και τραυμάτισε πάνω από 200 άτομα.


Η έκθεση της Independent βασίζεται σε μία πλάνη. Ήταν το κύριο μέσο μαζικής ενημέρωσης που δημοσίευσε τα βίντεο από την Μόσχα και το Μινσκ, ενώ αναφέρει ότι η χρήση των πλαστών βίντεο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκαλύφθηκε.

Το πιο θεμελιώδες ερώτημα: δύο περιπτώσεις ψεύτικων βίντεο:

Μπορούμε να εμπιστευθούμε τις εκθέσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες;

Συγκρίσεις: Βρυξέλλες, 22 Μαρτίου 2016 έναντι του Μινσκ, 11 Απριλίου 2011. Το ίδιο βίντεο

Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο του βίντεο που μεταδόθηκαν στα τηλεοπτικά δίκτυα και στο διαδίκτυο που απεικονίζουν την έκρηξη στο μετρό στις Βρυξέλλες, 22 Μάρτη του 2016.





















Εδώ είναι το υποτιθέμενο βίντεο από την κάμερα παρακολούθησης CCTV, στον σταθμό του μετρό των βρυξελλών Μααλμπέκ. Η κάμερα παρακολούθησης CC είναι υπό τον έλεγχο των αρχών ασφαλείας του μετρό. 

Τα βίντεο έχει μετατραπεί σε ασπρόμαυρο χρώμα, έχει αντιστραφεί οριζόντια, και επισημάνθηκε με τρόπο και δημοσιεύτηκε σαν να είχε προκύψει μόλις από τα γεγονότα της ημέρας.



Τώρα Συγκρίνετε το παραπάνω στο φωτογραφικό στιγμιότυπο από τις επιθέσεις στο Μινσκ τον Απρίλιο του 2011 που ακολουθήθηκε από βίντεο.




























Πλήρες βίντεο της υποτιθέμενης επίθεσης στο Μινσκ.





Οι αποδείξεις της απάτης είναι πολλές και σας παρουσιάζουμε την πιό τρανταχτή είδηση που είδαμε από την dailymail !!!

Πρίν από 1 μήνα περίπου, εκατοντάδες εργαζόμενοι έκτακτης ανάγκης από τέσσερις χώρες συμμετείχαν στη μεγαλύτερη Ευρωπαική άσκηση.

Τα επτά βαγόνια του μετρό θαμμένα σε χιλιάδες τόνους από μπάζα σε έναν εγκαταλειμμένο σταθμό παραγωγής ενέργειας.

Περισσότεροι από 1.000 «νεκροί» και «τραυματισμένα» σώματα σκορπισμένα σε ολόκληρη την ανατριχιαστική σκηνή.

Η ασκηση επιτρέπει στους εργαζόμενους να εξασκήσουν τις δεξιότητες που θα χρειαστεί σε περίπτωση μείζονος καταστροφής, όπως μια τρομοκρατική επίθεση.

Το σενάριο περιλαμβάνει ένα κτίριο που καταρρέει για πολύβουο σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου Waterloo, το οποίο έχει εν μέρει χτιστεί σε ένα εγκαταλελειμμένο σταθμό παραγωγής ενέργειας στο Κεντ.


2.000 εθελοντές καλύπτονται με αίμα οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως «θύματα», με ψεύτικα κομμένα άκρα και ανοιχτές πληγές αναπαριστώντας το αίμα ενός τέτοιου περιστατικού μεγάλης κλίμακας.

Μεγάλης κλίμακας τρυπάνι: Αυτή η φωτογραφία αποκαλύπτει τις εργασίες πίσω από την άσκηση multi-υπηρεσία, η οποία έχει λάβει πάνω από ένα χρόνο για να σχεδιάσουν.  Το σενάριο, το οποίο περιλαμβάνει ένα μπλοκ πύργος καταρρέει για να το πολύβουο σταθμό Waterloo του μετρό, έχει χτιστεί σε ένα εγκαταλελειμμένο σταθμό παραγωγής ενέργειας
Μεγάλης κλίμακας άσκηση: Αυτή η φωτογραφία αποκαλύπτει τις εργασίες πίσω από την άσκηση , η οποία έχει πάρει πάνω από ένα χρόνο για να σχεδιαστεί. 
Απώλειες στη μεταφορά: Ηθοποιοί με το στάδιο συνθέτουν ψέμα κατρακύλησε στη μεταφορά Tube καθώς περιμένουν για τους εργαζομένους διάσωσης
Απώλειες στη μεταφορά: Ηθοποιοί με ψεύτικο ψέμα καθώς περιμένουν για τους εργαζομένους διάσωσης.
Στο έδαφος: Οι αστυνομικοί παρακολουθούν τη σκηνή του φανταστικού επίθεση, βοηθώντας εκείνους έξω από ένα από τα βαγόνια του μετρό
Στο έδαφος: Οι αστυνομικοί παρακολουθούν τη σκηνή της φανταστικής επίθεσης, βοηθώντας κάποιους έξω από ένα από τα βαγόνια του μετρό
Πληγωμένος: Ηθοποιοί έχουν ζωντανή τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων των εγκαυμάτων, όπως αυτή απεικονίζεται, ζωγραφισμένα στο σώμα τους για να κάνουν το σενάριο πιο ρεαλιστικό
Πληγωμένοι: Οι ηθοποιοί έχουν τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων των εγκαυμάτων, όπως αυτοί απεικονίζονται, ζωγραφισμένοι στο σώμα τους για να κάνουν το σενάριο πιο ρεαλιστικό
Προσοχή στη λεπτομέρεια: Ηθοποιοί με φρικιαστικές πληγές και τρομακτική όψη συνθέτουν απολαύσετε μια ήσυχη στιγμή πριν παίξουν το ρόλο τους στο σενάριο
Προσοχή στη λεπτομέρεια: Ηθοποιοί με φρικιαστικές πληγές και τρομακτική όψη απολαμβάνουν μια ήσυχη στιγμή πριν παίξουν το ρόλο τους στο σενάριο
Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις ζωντανές τους όρους του τρυπανιού
εργαζομένων έκτακτης ανάγκης στο χώρο της κατάρτισης
Διαφορετικές υπηρεσίες λειτουργούν παράλληλα η μια με την άλλη, καθώς βοηθούν τους επιβάτες του μετρό παγιδευτεί στην πλατφόρμα
Θύμα: Ένας ηθοποιός προσποιείται ότι είναι μια έγκυος γυναίκα τραυματίστηκε στην καταστροφή ψέματα που περιμένουν να διασωθούν σε ένα σωρό από μπάζα
Θύμα: Μια ηθοποιός προσποιείται ότι είναι έγκυος και τραυματίστηκε στην ψεύτικη καταστροφή η οποία περιμένει να διασωθεί σε ένα σωρό από μπάζα
Εκκένωση: Οι Δύο γυναίκες ηθοποιούς με συνοδεία έξω από την περιοχή, η οποία έχει κατασκευαστεί για να μοιάζουν με το σταθμό Waterloo του υπόγειου
Εκκένωση: Οι Δύο γυναίκες ηθοποιοί με συνοδεία έξω από την περιοχή, η οποία έχει κατασκευαστεί για να μοιάζει με τον υπόγειο σταθμό Waterloo
Κατευθύνεται προς την ασφάλεια: Εκατοντάδες φορείς που προσποιείται ότι είναι οι επιβάτες στο σταθμό φαίνονται ήρεμα αφήνοντας τη σκηνή
Κατευθύνονται προς την ασφάλεια: Εκατοντάδες άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι οι επιβάτες στο σταθμό φαίνονται ήρεμοι αφήνοντας την σκηνοθετική σκηνή.

Ομάδες από τέσσερις διαφορετικές χώρες θα χρησιμοποιούν την άσκηση για να θέσουν σε εφαρμογή τις δεξιότητες που απαιτούνται σε περίπτωση σοβαρής κατάστασης έκτακτης ανάγκης, όπως μια τρομοκρατική επίθεση. 

Για να δημιουργήσουν το πιο ρεαλιστικό δυνατό περιβάλλον, ο υπόγειος σταθμός Waterloo έχει κατασκευαστεί και, στη συνέχεια, «συνθλίβεται» στον εγκαταλελειμμένο σταθμό ηλεκτροπαραγωγής Littlebrook στο Dartford, του Κεντ. 

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε από την επιχείρηση συλλαμβάνει παράγοντες που προσποιούνται ότι είναι θύματα ουρλιάζοντας στον απόηχο της κατάρρευσης κτιρίου.  

Με περισσότερα από 1.000 θύματα, χιλιάδες τόνοι από μπάζα, επτά βαγόνια του μετρό και εκατοντάδες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Είναι η μεγαλύτερη άσκηση που έγινε ποτέ στα 150 χρόνια ιστορία της Ταξιαρχίας. 

Καταστροφή απεργίες: Το τρυπάνι επιτρέπει στους εργαζομένους διάσωσης σε ολόκληρη την Ευρώπη για να practisce τις δεξιότητες που θα χρειαστεί σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης 
Η άσκηση επιτρέπει στους εργαζομένους διάσωσης σε ολόκληρη την Ευρώπη να κάνουν πρακτική στις δεξιότητες που θα χρειαστεί σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης 
Απάντηση: Ένας εργαζόμενος έκτακτης ανάγκης στη σκηνή
Γραφικό: Ένας ηθοποιός έχει μια ανοικτή πληγή στο στήθος ζωγραφισμένο πάνω του πριν από την άσκηση αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης
Γραφικό: Ηθοποιοί όπως αυτός (δεξιά) θα περιμένει στο σημείο του συμβάντος να διασωθεί από τους εργαζομένους έκτακτης ανάγκης (που απεικονίζεται στη σκηνή, αριστερά) 
Αποτρόπαια: Αυτή η ψύξη θέαμα ενός άνδρα αιμορραγία από τον τραυματισμό του μετά από να πιαστεί στην κατάρρευση ήταν ένας από τους πολλούς δει σήμερα
Αποτρόπαιο: Αυτό το ψυχρό θέαμα ενός άνδρα που αιμορραγεί από τον τραυματισμό του μετά την κατάρρευση
Ταχείας αντίδρασης: Φωτιά και ασθενοφόρο πληρώματα εργάζονται μαζί για να αφαιρέσετε ένα σώμα
Όπως και άλλες απώλειες περιμένουν για οδηγίες σχετικά με την πλατφόρμα
Ταχεία αντίδραση: Πυροσβέστες και πληρώματα ασθενοφόρων εργάζονται από κοινού 
Στιγμές μακριά: Παραϊατρικό ήταν μάσκες σκόνης να προστατεύσουν τον εαυτό τους καθώς τείνουν σε εκείνους που εμπλέκονται στην σταδιακή καταστροφή

Χαμηλό φωτισμό: Όπως και υποστηρίζοντας με τους τραυματισμούς, διασώστες έπρεπε να αντιμετωπίσει τις υπόγειες συνθήκες (ανασυνταχθεί παραπάνω)

Παγιδευμένος: Οι επιβάτες που πιάστηκαν μέσα μεταφοράς τους, όταν το κτίριο «κατέρρευσε» θεωρούνται ουρλιάζοντας για βοήθεια
Παγιδευμένοι: Οι επιβάτες που εγκλωβίστικαν στα μέσα μεταφοράς τους, όταν το κτίριο «κατέρρευσε» υποτίθεται ότι ουρλιάζουν για βοήθεια
Βοηθώντας τους τραυματίες: Οι εργαζόμενοι ανταπόκριση έκτακτης ανάγκης δει τείνει να ηθοποιούς που έχουν γίνει μέχρι να μοιάζουν με θύματα καταστροφών
Περισσότερα ηθοποιοί περιμένουν να διασωθούν

αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης: Οι εργαζόμενοι από έναν αριθμό διαφορετικών οργανισμών είναι δει εργάζονται από κοινού για την αντιμετώπιση ενός ατυχήματος που ανακτώνται από τη σκηνή
αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης: Οι εργαζόμενοι από έναν αριθμό διαφορετικών οργανισμών εργάζονται από κοινού για την αντιμετώπιση ενός ατυχήματος
Δύσκολες συνθήκες: Δύο άνδρες δει κοιτάζοντας έξω από ένα παράθυρο μεταφοράς Tube
Οι επιζώντες αρθεί από κάτω από ένα φορείο

Φρίκη: Ένα «νεκρό» σώμα κείτεται σκορπισμένα σε όλη την οροφή του ένα από τα επτά βαγόνια του μετρό που συμμετέχουν στην άσκηση κατάρτισης
Φρίκη: Ένα «νεκρό» σώμα κείτεται σκορπισμένο στην οροφή ενός από τα επτά βαγόνια του μετρό που συμμετέχουν στην εκπαιδευτική άσκηση
Ένας εθελοντής παίζει το ρόλο του «νεκρού» θύμα καταστροφής
εργαζομένων έκτακτης ανάγκης βοηθήσει μια «έγκυος» ατύχημα στη σκηνή


Βίντεο με τις τρομακτικές κραυγές των ηθοποιών




Υπόγεια θεραπεία: Σε ένα δωμάτιο που δημιουργήθηκε για να μοιάζουν με το σταθμό Waterloo του μετρό, οι εργαζόμενοι έκτακτης ανάγκης έχουν την τάση να το «πληγωμένο»
Υπόγεια θεραπεία: Σε ένα δωμάτιο που δημιουργήθηκε για να μοιάζει με το σταθμό του μετρό Waterloo
Ανίκανος να κινηθεί: Δύο εθελοντές να καθίσει με επιδέσμους στο κεφάλι τους κατά τη διάρκεια της άσκησης
Ένα ατύχημα συνοδεύεται από τη σκηνή

Μετέφερε με ασφάλεια: Ένας εθελοντής παίζει μια γυναίκα τραυματίστηκε στην κατάρρευση είναι δεμένο σε ένα φορείο πριν μεταφερθούν έξω από το σταθμό

Εξειδικευμένη κατάρτιση: Οι σειρές των «θυμάτων» παρατάσσονται σε κρεβατιών σε ένα αυτοσχέδιο κέντρο που έχει συσταθεί έξω από το σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου
Εξειδικευμένη κατάρτιση: Σειρές των «θυμάτων» παρατάσσονται σε κρεβάτια σε ένα αυτοσχέδιο κέντρο που έχει συσταθεί έξω από το σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου
Θεραπεία: Πυροσβέστες πραγματοποιήσει μία ηθοποιός που έμεινε σε θέση να περπατήσει αφού «τραυματίστηκε» το πόδι του στην κατάρρευση του σταθμού μετρό

Περπάτημα τραυματίες: Μια γυναίκα με ένα τραυματισμό στη μύτη φεύγει από το σταθμό του μετρό, παράλληλα με άλλα αρκετά καλά για να σταθεί
Μια γυναίκα με ένα τραυματισμό στη μύτη φεύγει από το σταθμό του μετρό χαμογελώντας
Θεραπεία: Πυροσβέστες τείνουν να νεαρές γυναίκες που υπέστησαν ελαφρά τραύματα στο ατύχημα, σε μια περιοχή που έχει συσταθεί έξω από το σταθμό

Σχέδιο δράσης: οι ομάδες αντιμετώπισης καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης οργανώνονται έξω από το σταθμό του πριν πάει στο να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους

Παίζοντας το μέρος: Ένας ηθοποιός έχει το πρόσωπό του καλύπτεται στο στάδιο συνθέτουν, όπως ο ίδιος ετοιμάζεται να παίξει ένα θύμα της καταστροφής επίδοξους στο Λονδίνο 

περικοπές Αιμορραγία: φρικιαστικό
Ένας άλλος ηθοποιός έχει τραύματα στο πρόσωπο

Πίσω από τις σκηνές: Οι φωτογραφίες που λαμβάνονται από τους φορείς πριν πάρουν τις θέσεις τους κατά την άσκηση αποκαλύψει το έργο που πήγε για να τρυπάνι

Καλύπτονται σε μπάζα: Τρεις θηλυκό «θύματα» της συντριβής δει στην πλατφόρμα του μετρό, με το ψεύτικο αίμα κάνει την κατάσταση πιο ρεαλιστικά

Αφού διαβάσατε το άρθο της Αθέατης γνώσης, διαπιστώσατε οτι τελικά οι επιθέσεις που έγιναν στις Βρυξέλλες ήταν μια οργανωμένη στημένη επιχείρηση τρομοκρατίας για να επιβάλλουν σε ολόκληρη την Ευρώπη αυστηρότερα μέτρα επιτήρησης, να ενοχοποιήσουν τους Τζιχαντιστές ως υπεύθυνους ώστε να μην αποκαλυφθούν οι πραγματικοί δράστες.

atheatignosi




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger