Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΠΩΣ Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ » ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ILLUMINATI ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ

Κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε, ότι η 22 Μαρτίου κατέχει μια ιδιαίτερη σημασία για τους Skull & Bones (η οργάνωση Κρανίο και Οστά) και ορισμένοι άλλοι της παγκόσμιας ελίτ. 

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Μαρτίου 2016



Κατα την ημερομηνία αυτή, στις 22 Μαρτίου το1980, αποκαλύφθηκαν οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας, υπέγραψαν το Obamacare - και 22/3/2013, ο Ομπάμα παρακολούθησε μια τελετή στην εκκλησία του Ισραήλ που φέρεται να χτίστηκε στο σημείο όπου γεννήθηκε ο Ιησούς. Αναφέρουμε μόνο μερικά από τα γεγονότα.

Η ημερομηνία υπάρχει ακόμα στο λογότυπο της οργάνωσης κρανίο και οστά, με τη μορφή του αριθμού 322. Υπενθυμίζουμε για όσους δεν γνωρίζουν, ότι οι Αμερικανοί γράφουν πρώτα στην ημερομηνία το μήνα.

Πόσο πιθανό ήταν λοιπόν να χτυπήσουν οι Illuminati στις 22 Μαρτίου του τρέχοντος έτους; 

Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε, οι Illuminati και ο Σαμαέλ που τους ελέγχει, δημοσιεύουν τα σχέδιά τους εκ των προτέρων, χρησιμοποιώντας το MSM. Το έκαναν με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου , όπου συμβουλές δόθηκαν στους Σίμπσονς και το Μάτριξ, καθώς και σε ένα επεισόδιο του Lone Gunmen στις 4 Μαρτίου 2001.

Σε γενικές γραμμές, οι μασονικοί "κυρίαρχοι αριθμοί", όπως το 11 και το 22 είναι διαδεδομένοι σε "τρομοκρατικές επιθέσεις" που διαπράττονται από τους Illuminati. Όχι μόνο στις ημερομηνίες εκτέλεσης, αλλά και σε πράγματα όπως ο αριθμός των θυμάτων και άλλες λεπτομέρειες.

atheatignosi




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger