Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Οι πόλεις είναι ένας κρίσιμος τομέας για την ανάληψη δράσης για την κλιματική αλλαγή. 

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Απριλίου 2016



Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι ένα ίδρυμα που εδρεύει στη Γενεύη το οποίο πραγματοποιεί συναντήσεις όλων των ηγετών του κόσμου.

Σύμφωνα με άρθρο από την επίσημη ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, μέχρι το 2050, πάνω από τα 2/3 της ανθρωπότητας θα ζουν σε πόλεις. Οι πόλεις παράγουν περίπου το 80% του παγκόσμιου ΑΕΠ και αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 60% όλων των εκπομπών του CO2.

Στις αναπτυσσόμενες οικονομίες της Ασίας, η αστικοποίηση συμβαίνει σε έναν εντυπωσιακό ρυθμό. Το 2030, επτά από τα δέκα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του κόσμου θα βρίσκονται στην Ασία. Περισσότερο από το 55% του πληθυσμού της Κίνας ζει σε πόλεις σήμερα. Μέχρι το 2030, το 70% ή ένα δισεκατομμύριο Κινέζοι θα ζουν σε αστικές περιοχές.



Οι πόλεις είναι μια κρίσιμη περιοχή για τη λήψη μέτρων σχετικά με τη κλιματική αλλαγή. Ως το 2050, πέρα από τα 2/3 της ανθρωπότητας θα ζεί σε πόλεις. Οι πόλεις παράγουν κατά προσέγγιση 80% του παγκόσμιου ΑΕΠ και αποτελούν περισσότερο από το 60% όλων των εκπομπών του CO2.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα κτίρια καταναλώνουν περίπου το 40% του συνόλου της πρωτογενούς ενέργειας και παράγουν περίπου το 1/3 των συνολικών παγκόσμιων εκπομπών CO2 που σχετίζονται με την ενέργεια. 

Βελτιστοποιήσαμε την οικοδόμηση στο κτιριακό συγκρότημα WAFI του Ντουμπάι που περιλαμβάνει ένα ξενοδοχείο, ένα εμπορικό κέντρο και κάποιες εγκαταστάσεις υγείας και αναψυχής με ένα σύστημα αυτοματισμού κτιρίου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Αυτό έχει μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά περίπου 20%.


Η αστικοποίηση είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις αυτού του αιώνα. Αν το διαχειριστούμε με σύνεση, θα χαράξουμε την πορεία για περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής για τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη μας.

Ο πολεοδομικός σχεδιασμός και η χρήση έξυπνων τεχνολογιών υποδομής αποτελούν βασικούς μοχλούς για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Η Πόλη Wafi βρίσκεται στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η "πόλη" είναι σε στιλ από την Αρχαία Αίγυπτο και παρουσιάζει Νεφελίμ και μασονικά σύμβολα παντού.

Στην είσοδο της πόλης, δεσπόζουν Νεφελίμ Μαλτσέχ. Το γένος των Μαλτσέχ η γένος του Άνουβι, είναι το μεγαλύτερο γένος των Νεφελίμ με σώμα σχεδόν ανθρώπου και με πολύ τρίχωμα και κεφάλι τσακαλιού. Ο μεγαλύτερος δυνάστης του ανθρωπίνου γένους. Τρομερές πληροφορίες από την αιγυπτιακή ιστορία. Γνωστοί και για τον θρύλο των λυκανθρώπων.



Νεφελίμ το γένος Σαχερνέχ, με κεφάλι πουλιού, σώμα ανθρώπου μαζί με διάφορα άλλα γένη τα οποία διακρίνονται στην είσοδο της πόλης.



Η εωσφορική πυραμίδα των Illuminati με τον πανεπόπτη οφθαλμό υπάρχει σε πολλά σημεία σε ολόκληρη την πόλη.



Θα μας λένε ότι αν θέλουμε πραγματικά να λύσουμε το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής, θα πρέπει να πάμε σε πόλεις μηδενικών ρύπων. Δεν έχετε άλλη επιλογή, τόσο για περιβαλλοντικούς, όσο και για ενεργειακούς λόγους.

Επίσης, να μην ξεχνάμε και την πρόταση του καρεκλοκένταυρου Νεοταξίτη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου την οποία δημοσιεύσαμε πρώτοι από την Αθέατη γνώση, σύμφωνα με την οποία ελληνικό νησί θα μπορούσε να μετατραπεί πιλοτικά σε νησί πρότυπο τύπου Μασντάρ.




Με λίγα λόγια, θα είσαι ενα κατευθυνόμενο ρομποτάκι υπό την επίβλεψη του παγκόσμιου δικτάτορα αντιχρίστου έχοντας οικολογικές ευαισθησίες και περιορισμένος μέσα σε πόλεις φυλακές με το χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο. 

Ενας λόγος που διοχετεύουν λαθροσκουπίδια στην Ελλάδα είναι να τους εγκαταστήσουν σε νησιά τα οποία θα μετατρέψουν σε οικολογικά στα πρότυπα της Ατζέντα 21.



Γιατί όμως μεταφέρονται οι λαθρομεταναστες σε μεγαλουπόλεις το σκέφτηκε κανείς αυτό;

Κάποιοι μπορεί να πούν ότι είναι το τέλειο σχέδιο λέει για την πρόκληση μιας πανεθνικής πανδημίας από μολυσματικές ασθένειες, και κάποιοι άλλοι θα πούν ότι θέλουν να πετύχουν την αχταρμοποίηση των λαών.

Ενας ακόμη λόγος που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την λαθρομετανάστευση είναι και η Ατζέντα 21.

Η Ατζέντα 21, (βλέπε μνημόνιο στην Ελλάδα) όπως έχουμε αναφέρει στην Αθέατη γνώση σύμφωνα με τις πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου - απαιτεί να γίνει ανακατανομή των πληθυσμών ανάλογα με τους φυσικούς πόρους και τον οικολογικό κίνδυνο. Κουβαλούν στην ελλάδα και σε άλλα μέρη του πλανήτη τους λαθρομετανάστες για να τους μαντρώσουν, γιατί όλοι αυτοί, που φεύγουν από τα κράτη τους στην Ασία και στην Αφρική, δεν ήταν βολεμένοι σε μεγάλες πόλεις. 


Ήταν ο κοσμάκης, που έμενε στην ύπαιθρο και δεν ελεγχόταν. Βάλ' τους - λένε - μέσα στην Ελλάδα π.χ για να τους ελέγχουμε. Και όσοι μείνουν ζωντανοί, όσοι απ' τους άσπρους, τους μαύρους, τους κίτρινους επιζήσουν, θα εγκατασταθούν σε εδάφη που κατασχέθηκαν από την Ατζέντα 21, με την πρωτοβουλία της βιώσιμης ανάπτυξης.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger