Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

« Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ » ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕΣ ΣΥΚΙΕΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ {ΦΩΤΟ}

Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ, αλλά δυστυχώς .... μόνο για το ζεύγος ομοφιλοφίλων από την Καλαμάτα, οι οποίοι υπέγραψαν το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Απριλίου 2016



Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει στοιχεία και φωτογραφίες που συγκέντρωσε για το ρεπορτάζ που ετοίμασε.

Οπως γνωρίζουμε, η Καλαμάτα δεν βγάζει μόνο καλό ελαιόλαδο αλλά και καλά «σύκα» όπως λέει και η παροιμία: « Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα; » που μόνο τυχαία δεν βγήκε από τον λαό μας.

Μετά την Τρίτη Αποστασία, για την οποία ενημέρωσε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος και για την οποία είχαμε προειδοποιήσει ούκ ολίγες φορές από την Αθέατη γνώση ήταν επόμενο ότι θα ψηφιστεί και το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μάλιστα μελλοντικά, όταν η κοινωνία σε λίγα χρόνια θα έχει κυλιστει περισσότερο ακόμη στην Αποστασία και θα έχει εναρμονιστεί με τις προσδοκίες του σατανά, θα μπορεί να αποδεχθεί ευκολότερα και την παιδοθεσία σε λεσβίες, ομοφυλόφιλους, τραβεστί και κάθε ανώμαλο νού που η Νέα τάξη προσπαθεί να μας επιβάλλει ως κάτι το φυσιολογικό.






Φωτό: Χαμόγελα ευτυχίας στην κάμερα από το ομοφυλόφιλο ζευγάρι την στιγμή που υπογράφει το σύμφωνο συμβίωσης.

Οι ομοφυλόφιλοι ψηφοφόροι των τελευταίων δύο εκλογικών αναμετρήσεων είναι κατα 99,9% ψηφοφόροι του Σύριζα - που αν και προδομένοι από τις περισσότερες προεκλογικές υποσχέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μιά μερίδα εξ αυτών, ψήφισε με την ελπίδα να λάβει επιτέλους λήξη το θέμα του συμφώνου συμβίωσης και κατ επέκταση της παιδοθεσίας.



Φωτο: Το ζεύγος καμαρώνει στο φωτογραφικό φακό κρατώντας στα χέρια τα απαραίτητα (γλυκά και άνθη) τα οποία συνηθίζεται να προσφέρονται σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Τρανό παράδειγμα, το δίδυμο υποστηρικτών του Σύριζα, Peter John και Philip Spentzuris που έμελλε να είναι το πρώτο μεσόκοπο ζευγάρι που υπέγραψε το σύμφωνο για ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα, όπου την 1 Απριλίου 2016 ανανέωσε τους ορκους αγάπης και πίστης μετά από το σύμφωνο που υπέγραψαν στην Νότια Αφρική πρίν από τέσσερα χρόνια.






Φωτό: Η Βάγια Αγαδάκου, διευθύντρια του ΙΚΑ Μεσσηνίας και στενή φίλη του ζεύγους παρίσταται ως μάρτυρας στο συμβολαιογραφείο .

Το ζευγάρι ανέφερε μετά την υπογραφή τους, ότι «Τώρα έχουμε τρεις επετείους για να το γιορτάσουμε... 12/12/2012 στη Νότια Αφρική, την 01/04/2016 στην Ελλάδα και την 04/04/2016 όπου καταχωρήθηκε στο ληξιαρχείο Καλαμάτας.»



Η πράξη, υπεγράφη στη συμβολαιογράφο Ελένη Χαρίτση και μάρτυρας ήταν η στενή φίλη του ζευγαριού και διευθύντρια του ΙΚΑ, Βάγια Αγαδάκου-Λιοντήρη.








Φωτό: Σέλφι ( επάνω αριστερά) η Συμβολαιογράφος Ελένη Χαρίτση η οποία όπως αναφέρει το ζευγάρι ήταν ο λόγος που πέτυχε επιτέλους το Ελληνικό Σύμφωνο.

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και κατοικεί πλέον μόνιμα στην Καλαμάτα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger