Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ - ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

Πρίν από 1,5 χρόνο περίπου, εδώ, στην Αθέατη γνώση είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο το οποίο αφορούσε τον διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας μέσο μιας <<απόκρυφης ατζέντας>>.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Ιουλίου 2016


Ενα μνημόνιο το οποίο εφαρμόζει αυτή την στιγμή η σατανική συγκυβέρνηση των Σύριζα - Ανέλ προκειμένου να τιμωρήσει αυστηρά όσους είναι Ορθόδοξοι  Χριστιανοί στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, τα 5 σημεία που είχαμε επισημάνει εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχουν ήδη δρομολογηθεί και ορισμένα έχουν ψηφιστεί. 

Διαβάστε εδώ: ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Ενα μνημόνιο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και αφορά τον διαχωρισμό του Ελληνικού κράτους από την Ορθοδοξία και την Εκκλησία.

Αφορμή για το άρθρο αυτό, δόθηκε από την σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για κατάργηση του νόμου περί βλασφημίας. 

Ας δούμε πρώτα τι αναφέρει το άρθρο 198 - Ποινικός κώδικας - κακόβουλη βλασφημία:

1. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό.

2. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παραγράφου 1, εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με κράτηση έως έξι (6) μήνες ή με πρόστιμο έως τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ.

Και τώρα διαβάστε την σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων γνωστοποιεί πως η αποποινικοποίηση του εγκλήματος της βλασφημίας έχει τεθεί υπό την κρίση της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα. Τη θέση αυτή θα εκφράσει προσεχώς και κατά την εξέταση της χώρας μας από την Επιτροπή των ΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (3-4 Αυγούστου στη Γενεύη).

Κατά το Ποινικό Δίκαιο η ποινή προϋποθέτει την τέλεση πράξης. Ο προσδιορισμός της τελευταίας χωρεί με στάθμιση των εμπειρικών – αποδείξιμων αποτελεσμάτων της. Ωστόσο, στην περίπτωση της βλασφημίας λείπει οποιαδήποτε αποδείξιμη ενώπιον δικαστηρίου βλαπτική συνέπεια της πράξης. Επομένως, η έννοια του εγκλήματος δεν διακρίνεται.

Το δικαίωμα, για όλους αυτούς τους νόμους που ψήφισαν και θα ψηφίσουν στην βουλή τα σιχαμερά αυτά άθεα νεοταξικά σκουλήκια, το έδωσες εσύ με τις τρείς συνεχόμενες αποστασίες σου ψηφίζοντας δηλωμένη άθεη κυβέρνηση.

Κάτι τομάρια τα οποία έβριζαν, (βλέπε Γέροντας Παστίτσιος) και χλεύαζαν το πρόσωπο του Αγίου Παισίου, μπορεί κάποτε να συνελήφθησαν και να φυλακίστηκαν με την κατηγορία της βλασφημίας, όμως πλέον οι κατηγορίες αυτές θα αποτελούν παρελθόν - αφού θα έρθει η πλήρη δικαίωση τους με τον νέο νόμο.

Βλέπετε παραβιάζονται τα διακαιώματα κάποιων λαμόγιων ώστε να μπορούν να βρίζουν ελεύθερα τον Χριστό την Παναγία, το Αγιο Πνεύμα, τους Γεροντάδες, τους Αγίους, τους Ιερείς, και φυσικά τον Ελληνα πολίτη Ορθόδοξο Χριστιανο χωρίς να τιμωρούνται βάση κάποιων "αναχρονιστικών νόμων" όπως για Κακόβουλη βλασφημία και Καθύβριση θρησκευμάτων που επιβάλλει το κράτος.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger