Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΟΚΑΝΑΛΟ NICKELODEON {ΒΙΝΤΕΟ}

Το Nickelodeon είναι η Ελληνική έκδοση του Αμερικανικού Nickelodeon. Οσες σειρές παίζονται στο αμερικανικό παιδικό κανάλι προωθούνται εν συνεχεία στην Ελλάδα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Ιουλίου 2016Ο σταθμός με διαφορετικές ονομασίες και θεματικό ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στις 19 Ιουλίου 1995 και μεγαλομέτοχος είναι ο αρχιμαφιόζος επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης.

Το κανάλι των Illuminati ιδρύθηκε με στόχο να μολύνει αθώες παιδικές ψυχές με προβολή τεκτονικών συμβόλων σε παιδικές σειρές και διαφημίσεις.Το πρόγραμμα του καναλιού αποτελείται από ελεγχόμενες παιδικές σειρές - αφού όλες είναι δικής του παραγωγής. 

To Nickelodeon, όπως θα δείτε κι εσείς, έχει κάνει μεγάλα βήματα αυτή την εβδομάδα, καθώς πρόβαλλε το πρώτο γκέι ζευγάρι στην εκπομπή της Τετάρτης <<Το σπίτι του Λούντ>>.

Η σειρά παρουσιάζει τις περιπέτειες ενός εντεκάχρονου αγοριού, του Λίνκολν Λούντ, και της χαοτικής οικογένειάς του με τα δέκα ακόμα αδέλφια του. Στο επεισόδιο με τον τίτλο Overnight Success παρακολουθούμε τον πρωταγωνιστή να προσκαλεί τον φίλο του Κλάιντ για ένα πιτζάμα πάρτι στο σπίτι του. 

Καθώς χτυπά το κουδούνι, ο Κλάιντ φτάνει συνοδευόμενος από τους δύο του μπαμπάδες, αρκετά υπερπροστατευτικούς, σχεδόν νευρωτικούς, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα αφήσουν τον γιο τους να κοιμηθεί σε ένα άλλο σπίτι.

Ο Λίνκολν ανοίγει την πόρτα για να αποκαλύψει ότι ο Κλάιντ έχει δύο μπαμπάδες, λέγοντας, "Γεια σου κ Μάκ Μπράιντ. Γεια σου κ Μάκ Μπράιντ.

Ο Σαμαέλ με τα τσιράκια του τους δαίμονες, εργάζεται ακατάπαυστα για να διαφθείρει τα παιδιά μας. Οσο συνεχίζουμε να προσφέρουμε θεαματικότητα σε αυτό το βρωμοκάναλο τόσο θα βρωμίζουμε τις αγνές ψυχές των παιδιών με την ανελέητη νεοταξική τους σαπίλα. 

Δείτε το βίντεο 
Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger