Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .... ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

Στις 24 εώς 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, η Ευρωμεσογειακή Σύνοδο Κορυφής 2016 των Οικονομικών και Κοινωνικών Συμβουλίων και παρεμφερών οργανισμών.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Οκτωβρίου 2016



Η προώθηση της Μεσογειακής Ενωσης - για την οποία έχουμε αναφερθεί πολλές φορές από την αθέατη γνώση προχωράει με σταθερά βήματα.

Αυτή η ετήσια συνάντηση έχει ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει στους συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να έρθουν μαζί σε συζήτηση πάνω σε θέματα που κυμαίνονται από συνδικαλιστικές οργανώσεις, οικονομικές και κοινωνικές επιτροπές, ομάδες κοινωνικών συμφερόντων και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), που είναι μέλη της Μεσογειακής Ενωσης. 

Η φετινή σύνοδο κορυφής του τρέχοντος έτους σχεδιάζει να αντιμετωπίσει θέματα, όπως:

Προώθηση της νόμιμης μετανάστευσης σε όλη την Ευρώπη

Οργανωμένη κοινωνία πολιτών και την αλλαγή του κλίματος κατά την άποψη της COP22

Η συζήτηση όπως καταλαβαίνετε θα αφορά την νομιμοποίηση όλων αυτών των λαθρολαμόγιων που εισβάλλουν στην χώρα μας με τις ευλογίες της ανθελληνικής και ψευτοαριστερής κυβέρνησης της συμφοράς - αλλά και η πολυπόθητη ολοκλήρωση της Ατζέντα 21 που συνάδει πλήρως με το αίτιο της λαθρομετανάστευσης.

Και βέβαια, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί επίτηδες σε ελληνικό έδαφος για ευνόητους λόγους.

Είχαμε δημοσιεύσει στην αθέατη γνώση, σε άρθρο του Δημοσθένη Λιακόπουλου, ότι αυτό που θέλουν, είναι ο μίσος τουλάχιστον πληθυσμός της Ευρώπης να μην είναι πλέον Χριστιανικός πληθυσμός.

Ο κεντρικός στόχος και σκοπός ήταν και είναι, όταν θα έρθει η ώρα του Χαράγματος η αντίσταση να είναι μηδενική.

Ο κεντρικός σκοπός όλου αυτού του μεταναστευτικού κύματος (του στόκ πληθυσμού) ήταν να υπάρχουν άνθρωποι εξαθλιωμένοι και πρόθυμοι να δεχτούν το Χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο ώστε να εξασφαλίσουν τα πρός το ζήν και ότι δεν θα τους συλλάβουν ως παράνομους.

Αυτό είναι το σχέδιο τους ..... και τα εγχώρια αριστερά λαμόγια ήταν και είναι πάντα πρόθυμοι να τα συζητήσουν στην σύνοδο κορυφής η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Mare Nostrum Hotel στην Βραυρώνα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger