Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ

Οι ιθύνοντες της ψευτοαριστεράς, αποφάσισαν μετά χαράς να υλοποιήσουν κατόπιν εντολών των αφεντικών τους τα σχέδια του αντιχρίστου και να προωθήσουν την παγκόσμια θρησκεία των Νεφελίμ.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Οκτωβρίου 2016


Πέρυσι τον Οκτωβριο, ο Ιερώνυμος και ο Φίλης συμφώνησαν για συναινετική επίλυση ζητημάτων που ανακύπτουν μεταξύ Εκκλησίας-Πολιτείας.

Συμφώνησαν εμμέσως πλήν σαφώς να καταργηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών όπως το γνωρίζαμε ως τώρα σύμφωνα με τα Χριστιανικά πρότυπα, και να γίνει μάθημα γνώσης όλων των θρησκειών το οποίο θα έχει ως σκοπό να καταργηθεί η Τριαδικότητα του Θεού και να προωθηθεί η έννοια ότι ο Θεός είναι ένας και είναι ο ίδιος για όλες τις θρησκείες. 

Με την αναμόρφωση του μαθήματος των θρησκευτικών, αφενός δεν θα καταργηθεί η Χριστιανική διδαχή από τα σχολικά βιβλία, και αφετέρου θα διδάσκεται με τέτοιο τρόπο η γνώση των άλλων θρησκειών ώστε να μην διαφέρει σε τίποτα η αλήθεια του Χριστου με τον Ιουδαϊσμό, το Ισλάμ, τον Ζωροαστρισμό, τον Μανδαϊσμό κτλ.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση στις 13 Ιανουαρίου 2016 όπου η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της ελλαδικής εκκλησίας με ανακοίνωση της (η οποία διαφωνεί με τον Νίκο Φίλη) ανακοίνωσε ότι:

<<Η διαδιδόμενη άποψη ότι τα βιβλία του μαθήματος των Θρησκευτικών είναι κατηχητικά και ομολογιακά είναι εσφαλμένη έως και παραπλανητική. Ο χαρακτήρας των σύγχρονων βιβλίων στην χώρα μας είναι γνωσιολογικός και πολιτιστικός με θρησκειολογική αναφορά.>>

<<Να υπάρξουν προσθήκες, οι οποίες διευρύνουν το θρησκειολογικό, ιδεολογικό και πολιτιστικό πεδίο της ύλης με σκοπό την επαύξηση της μορφωτικής αξίας και συμβολής του στην εκπαίδευση των νέων.>>

Να εισαχθούν σε κάθε βιβλίο –όχι σε κάθε μάθημα– μερικά κεφάλαια θρησκειολογικά, ανάλογα με την θεματολογία του βιβλίου, αφού όμως δοθεί προτεραιότητα στην ορθόδοξη παράδοση, την οποία ακολουθεί η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών.

Αυτή λοιπόν είναι η πρόταση της εκκλησίας. Ομως, από την στιγμή που έδωσαν οι Νεοταξίτες Ιερείς το ελεύθερο σε μια αριστερή κυβέρνηση να διδάσκονται τα παιδιά μας εκτός από την Ορθοδοξία και διάφορες θρησκείες όπως ο Ιουδαϊσμός, το Ισλάμ, ο Ζωροαστρισμός, ο Μανδαϊσμός κτλ. μέσα στο μάθημα των θρησκευτικών, το αποτέλεσμα σήμερα είναι οι κυβερνώντες να ισοπεδώσουν το μάθημα των θρησκευτικών με τις ευλογίες των νεοταξιτών ιερέων.

Βγήκε για το θεαθήναι και από το καβούκι της η υποτιθέμενη κεφαλή της Εκκλησίας για να προβάλλει αντίσταση στον Νίκο Φίλη. Γιατί; Αφού τα μιλήσανε και τα συμφωνήσανε! 

Το ίδιο συμβαίνει και με τον μπούρδα τον Πανοκαμμένο, που από τα πολλά σκυψίματα στα τέσσερα του έχει γίνει σουρωτήρι - αποφάσισε τώρα που τελειώνουν οι μέρες του στην συγκυβέρνηση να μας δείξει ότι έχει κάκαλα και θα ασκήσει βέτο στον πρωθυπουργό.

Η συνάντηση μεταξύ των Τσίπρα, Ιερώνυμου, Φίλη και Πανοκαμμένου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκε για να βγούν νικητές ο Ιερώνυμος και ο Πανοκαμμένος. 

Μοναδικός λόγος αυτής της συνάντησης ήταν να αποχαυνώσουν τον ελληνικό λαό ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πηγαίνει κόντρα στην κυβέρνηση και δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα των θρησκευτικών.

Εβγαλε μάλιστα και ανακοίνωση η εκκλησία ότι θα χρησιμοποιηθούν τα παλιά βιβλία στο μάθημα των θρησκευτικών. Μα ούτως η άλλως τα βιβλία δεν θα άλλαζαν φέτος. Τα υπάρχοντα βιβλία Θρησκευτικών, έχουν ήδη διανεμηθεί στους μαθητές.

Απλά θα προστεθούν νέα αναλυτικά προγράμματα διδασκαλίας. Τα νέα προγράμματα σπουδών θα αφορούν το μάθημα των Θρησκευτικών στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. 

Τα Προγράμματα Σπουδών απευθύνονται αποκλειστικά προς τον εκπαιδευτικό για καθοδήγηση και υποστήριξη στο έργο του, δεν είναι διδακτικά βιβλία. 

Τα βιβλία για φέτος παραμένουν ίδια. Του χρόνου θα αλλάξει το μάθημα των θρησκευτικών όπως έχουμε τονίσει από πέρυσι στην Αθέατη γνώση.

Καταλάβατε τι βρώμικο παιχνίδι παίζει ο Ιερώνυμος στην περίπτωση των θρησκευτικών;

Τώρα, ας έρθουμε σε μερικές λεπτομέρειες από το επερχόμενο μάθημα της θρησκειολογίας στην ενότητα «όταν οι άνθρωποι προσεύχονται» ως ενδεικτικές δραστηριότητες θα προτείνεται η προβολή βίντεο με προσευχόμενους από όλο τον κόσμο και το ποίημα «Οι προσευχές των ναυτικών» του Ν. Καββαδία.

Διαβάστε το ποιήμα προπαγάνδα που αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στο βιβλίο της θρησκειολογίας: 

Οι Γιαπωνέζοι ναυτικοί, προτού να κοιμηθούν,
Βρίσκουν στην πλώρη μια γωνιά που δεν πηγαίνουν άλλοι
Κι’ ώρα πολλή προσεύχονται βουβοί, γονατιστοί
Μπρος σ’ ένα Βούδα κίτρινο που σκύβει το κεφάλι.

Κάτι μακρυά ως τα πόδια τους φορώντας νυχτικά,
Μασώντας οι ωχροκίτρινοι μικροί Κινέζοι, ρύζι,
Προφέρουνε με την ψιλή φωνή τους προσευχές
Κοιτάζοντας μια χάλκινη παγόδα που καπνίζει.

Οι Κούληδες με τη βαριά βλακώδη τους μορφή
Βαστάν σκυφτοί τα γόνατα κοιτώντας πάντα κάτου,
Κι’ οι Αράπηδες σιγοκουνάν το σώμα ρυθμικά,
Κατάρες μουρμουρίζοντας ενάντια του θανάτου.

Οι Ευρωπαίοι τα χέρια τους κρατώντας ανοιχτά,
Εκστατικά προσεύχονται γιομάτοι από ικεσία
Και ψάλλουνε καθολικές ωδές μουρμουριστά,
Που εμάθαν όταν πήγαιναν μικροί στην εκκλησία.

Και οι Έλληνες,  με τη μορφή τη βασανιστική,
Από συνήθεια κάνουνε, πριν πέσουν, το σταυρό τους
Κι’ αρχίζοντας με σιγανή φωνή «Πάτερ ημών…»
Το μακρουλό σταυρώνουνε λερό προσκέφαλό τους.

Το ποίημα αυτό γελοιοποιεί τους ελληνορθόδοξους πιστούς και προπάντων τον Ιησού Χριστό τον οποίο βάζει ίσα και όμοια με τους καθολικούς, τον Βούδα και τους παγανιστές.

Είναι ενα ποίημα το οποίο προστέθηκε στο μάθημα της θρησκειολογίας για να διδάξει στους μαθητές ότι όλοι οι λαοί πιστεύουν στον ίδιο θεό είτε αυτός ονομάζεται Αλλάχ, Βούδας, Γιαχβέ, Ζωροάστρης κ.τ.λ.

Στο λύκειο: Στην ενότητα «Επικοινωνία» προτείνονται τραγούδια όπως «Ο μπαγάσας» του Ν.Ασιμου, «Συννεφούλα» του Δ.Σαββόπουλου, αλλά και το «Umbrella» της Ριάνα.

Πιστεύετε είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πιόνι, η ιέρεια των Illuminati, Ριάννα επιλέχθηκε να προστεθεί στο βιβλίο από τους άθεους κυβερνώντες;

Μία από τις πρώτες σημαντικές εμφανίσεις της Ριάννα με το τραγούδι Ομπρέλα σε ζωντανή εμφάνιση ήταν στην τηλεόραση το 2008.

Τα απόκρυφα σύμβολα των Illuminati αφθονούν. Η Ριάννα τραγουδάει στο εσωτερικό της φωτεινής πυραμίδας ντυμένη με ένα μανδύα με κουκούλα και με εκατοντάδες πυραμίδες από πίσω της. Για άλλη μια φορά, η απόδοση του σατανικού συμβολισμού των Illuminati είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ



Οσον αφορά τώρα τον Νικόλα Ασιμο. Ο Νικόλας Ασιμος, ήταν ενα ρεμάλι ο οποίος πήρε απαλλαγή από το στρατό επειδή το έπαιξε σχιζοφρενής. Επεισε την αστυνομία να γράψει στην ταυτότητά του τη λέξη «άθεος» στην ένδειξη θρήσκευμα, καθώς τότε η αναγραφή του θρησκεύματος ήταν υποχρεωτική. 

Πιστεύεται ότι τυχαία επέλεξαν αυτό το άτομο, ο οποίος ήταν δηλωμένος άθεος και ο πρώτος που κατάφερε να βγάλει το ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ από την αστυνομική ταυτότητα; 

Ινδαλμα των κομμουνιστών και των ψευτοαριστερών Συριζαίων όπου δόθηκε αφορμή στα βρωμόσκυλα της αριστεράς να τιμήσουν στο μάθημα της θρησκειολογίας έναν άθεο με τους στίχους από τα τραγούδια του.

Ομως δεν είναι μόνο το μάθημα της θρησκειολογίας. 

Μαζί με το μάθημα της θρησκειολογίας, θα πραγματοποιηθεί από τους οικουμενιστές και η ένωση των θρησκειών όπου θα έρθει και η εκκλησία της νέας εποχής που θα έχει γαλουχήσει την νεα γενεά μαθητών, και όπως έχουμε πεί σε παλαιότερα μας άρθρα στην Αθέατη γνώση, θα βασίζεται στην λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger