Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ « ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙ » ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ « ΠΡΩΗΝ » ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Οι αιτήσεις για το Yiannopoulos Privilege Grant κολέγιο, το οποίο δημιουργήθηκε από τον Μίλων Γιαννόπουλο αποκλειστικά για λευκούς άνδρες, γίνονται πλέον αποδεκτές.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Φεβρουαρίου 2017



Ο Μίλων Γιαννόπουλος γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στο Κεντ στη νότια Αγγλία. Ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του είναι Βρετανίδα. Ο ίδιος είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας, επιχειρηματίας, δημόσιος ομιλητής , και ανώτερος συντάκτης για την ιστοσελίδα Breitbart News. 

Ο Γιαννόπουλος είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τράμπ, τον οποίο αποκαλεί "μπαμπά".

Ενώ ο Γιαννόπουλος είναι ομοφυλόφιλος , ο ίδιος έχει δηλώσει ότι τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων είναι επιζήμια για την ανθρωπότητα, και ότι οι ομοφυλόφιλοι άνδρες θα πρέπει να "κλειστούν στο ντουλάπι" Ο Γιαννόπουλος υποστήριξε ότι έχει χάσει την παρθενιά του στην ηλικία των 13 "σε μια διαφυλετική πενταπλέτα με τραβεστί ".

Το Yiannopoulos Privilege Grant, το οποίο ξεκίνησε από τον Μίλων Γιαννόπουλο και χρηματοδοτείται από τον Μίλων και ιδιώτες χορηγούς για την παροχή βοήθειας χρηματοδότησης κολεγίου για λευκούς άνδρες, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι αιτήσεις για το πιλοτικό πρόγραμμα γίνονται πλέον αποδεκτές για να λάβουν επιχορηγήσεις των 2500 δολαρίων. 

Οι άνδρες, όπως ίσως γνωρίζετε, αποτελούν μόλις το 43% των 20,5 εκατομμύρια φοιτητών της Αμερικής», εξήγησε ο Μίλων. "Ακόμα μια άποψη με την οποία η φεμινιστική συναίνεση σχετικά με την καταπιεστική πατριαρχία απλά δεν έχει καμία σχέση με τα πραγματικά περιστατικά. Και ο αριθμός αυτός είναι όλο και μικρότερος.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα κλείσει στις 14 Φεβ 2017, και οι αποδέκτες θα ανακοινωθούν στις 31 Μαρτίου, 2017. 

Ο Γιαννόπουλος παλαιότερα είχε πει ότι, δεν θα υπάρξει αυστηρό κριτήριο φυλής ή τεστ φύλου για την επιλεξιμότητα, και ότι οι υποτροφίες θα βασίζονται στην αξία. Δεν θα πάμε σε κάποια ιδιαίτερη αστυνόμευση σχετικά με το χρώμα του δέρματος των ανθρώπων ή δείγματα DNA. 

Αν οι άνθρωποι θεωρούν τους εαυτούς τους λευκούς, αυτό μας αρκεί. Τα στατιστικά στοιχεία τείνουν να βασίζονται στον αυτο-προσδιορισμό. 

atheatignosi


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger