Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Το τετράμηνο που ακολουθεί, το υπουργείο παιδείας, όπως γνωρίζετε, θα προωθήσει στα σχολεία, τα υποχρεωτικά σεμινάρια ανωμαλίας σε παιδιά 13 - 15 ετών.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Φεβρουαρίου 2017


Παρακάτω θα διαβάσουμε όσα είπε ο Υπουργός παιδείας στην συνεντευξή του στο Cnn greece σχετικά με τα υποχρεωτικά σεμινάρια προώθησης της ανωμαλίας, τα οποία όπως αναφέρει, τον καλύπτουν πλήρως οι δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. 

Μετά τις δηλώσεις του υπουργού ακολουθούν σχόλια από την Αθέατη γνώση.

Υπουργός: <<Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου την ημέρα των τριών Ιεραρχών με καλύπτει πλήρωςο οποίος δήλωσε ότι "τώρα πρέπει να αναλογιστούμε τι είδους οικογένεια και τι είδους πατρίδα θέλουμε να φτιάξουμε.  Ο Αρχιεπίσκοπος έχει την απόλυτη ωριμότητα η γνώμη του και αυτά που λέει να καθοδηγούνται με κριτήρια που ο ίδιος αποφασίζει και να μην απαντάει ούτε έμμεσα ούτε άμεσα σε θέματα συγκυρίας.>>

Το ότι θα απέφευγε ο Νεοταξίτης Ιερώνυμος να δηλώσει (άμεσα η έμμεσα αν θέλετε), την αποδοχή του στα σεμινάρια ομοφυλοφιλίας, είναι ευκόλως εννοούμενο από τον καθένα μας. Άλλωστε, όση ύπουλη δουλειά έχει προσφέρει τα τελευταία δύο χρόνια μετά την αποστασία των Ελλήνων και κατά την διακυβέρνηση Σύριζα, το γνωρίζει κάθε Ορθόδοξος πιστός και έχουν γραφτεί ήδη στην ιστορία.

Αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε και να μας ανησυχεί ως Ορθόδοξους Χριστιανούς, είναι η απόλυτη ταύτιση του Υπουργού παιδείας με τον Αρχιεπίσκοπο στα "θέματα οικογένειας" όπως ανέφερε ο ίδιος. 

Οι σχέσεις του Υπουργού με την εκκλησία είναι εξαιρετικές, όχι επειδή φοβήθηκε ο Τσίπρας τον Ιερώνυμο και άλλαξε τον υπουργό Νίκο Φίλη στον ανασχηματισμό. Αυτά είναι παραμυθάκια για τους σανοφάγους. Η ίδια τακτική ακολουθείται και από τον νέο Υπουργό με τα φιρμάνια που έρχονται από την Ε.Ε, να εκτελούνται χωρίς δισταγμό από τα νεοταξικά τσιράκια του Σύριζα και να τα αποδέχεται ο Ιερώνυμος.

Υπουργός: Εχω εξαιρετική σχέση με τον Αρχιεπίσκοπο, τον Οικουμενικό Πατριάρχη και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα προχωρήσουμε. Εκείνο που δεν είναι αποδεκτό είναι να  ζητά (ο  Μητροπολίτης Πειραιώς) από τον κόσμο να παρανομήσει.

Οπως αναφέρει, έχει εξαιρετική σχέση με τον Ιερώνυμο και απόλυτα σίγουρος ότι έτσι θα συνεχίσουν. Αυτόν που φοβούνται και είναι εχθρός τους είναι ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Ευτυχώς γι αυτούς, δεν κατέχει την θέση του Αρχιεπισκόπου, διαφορετικά θα είχε κι αυτός την κατάληξη του Μακαριστού Χριστόδουλου. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger