Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ!!! ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ "ΑΝΙΜ-ΕΡΤ" {ΒΙΝΤΕΟ}

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι το εκτελεστικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οποίο προωθεί τα συμφέροντα της νέας τάξης πραγμάτων.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Φεβρουαρίου 2017



Η Αθέατη γνώση έψαξε όλόκληρη την δομή της εκπομπής ΑΝΙΜ-ΕΡΤ, η οποία δεν έχει ως στόχο να παρουσιάσει την ιστορία των κινουμένων σχεδίων, αλλά να προωθήσει την ομοφυλοφυλία και κάθε νεοταξική διαστροφή με στόχο να μολύνει τις παιδικές ψυχές.

Δεν θεωρείται επίσης τυχαίο ότι η συγκεκριμένη θεματική εκπομπή, η οποία θα προωθήσει μέσω των κινουμένων σχεδίων την ανωμαλία ως κάτι λογικό με την φύση συμπίπτει με την θεματική εβδομάδα του Υπουργείου Παιδείας για τις έμφυλες ταυτότητες.

"το ματι του Οσίρι" το οποίο αποφάσισε να υιοθετήσει σε αυτή την εκπομπή η ΕΡΤ, μας κοιτάζει επίμονα καθημερινά και βρίσκεται παντού, όπως σε αθλητικούς εξοπλισμούς, σε ταινίες, στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα είδη ένδυσης. Είναι ο γνωστός παντεπόπτης οφθαλμός που χρησιμοποιούν οι illuminati.

Με 13 ημίωρα θεματικά επεισόδια και έναν παρουσιαστή ο οποίος "τρίζει την όπισθεν", αύριο η σαπίλα της εκπομπής της ΕΡΤ , Άνιμερτ, για τα κινούμενα σχέδια & τον πολιτισμό, βρίσκεται στο «Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας» και υλοποιεί ένα πολύχρωμο φωτογραφικό εργαστήριο με τη συμμετοχή εθελοντών και διοργανωτών, ακτιβιστών, καθημερινών πολιτών ακόμη και πολιτικών.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ξανά, ότι υπάρχει εδω και καιρό όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας στην Αθέατη γνώση μια ΜΚΟ με την ονομασία "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο" όπου στόχος της οργάνωσης η οποία απαριθμεί κατα πλειοψηφία ψυχικά διαταραγμένα άτομα  - αφού απαρτίζονται από ομόφυλα ζευγάρια, είναι να καταστρέψουν παιδικές ψυχές ώστε να κατασκευάσουν την επόμενη γενεά ανθρώπων που δεν θα έχουν τα πρότυπα μιας οικογένειας του ενός μπαμπά και της μια μαμάς, αλλά των δύο μαμάδων, δύο πατεράδων, τριών, τεσσάρων και ότι άλλο μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νούς.

Η λεσβία εκπρόσωπος της Μ.Κ.Ο «Oικογένειες Oυράνιο Tόξο», Στέλλα Μπελιά θα μιλήσει στο επεισόδιο που θα παρουσιάσει η ΕΡΤ.

Το animation είναι υπόθεση όλων των φύλων αναφέρει το διαφημιστικό σπότ.

Μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στην παγκόσμια πολιτιστική βιομηχανία του animation διαθέτει το γυναικείο φύλο, με πολλές γυναίκες δημιουργούς, ενώ δεν είναι λίγοι και οι «ανοιχτά» LGBTQI δημιουργοί.

Προπάντων, όμως, το animation λειτουργεί ως μέσο έκφρασης προβληματισμού πάνω σε ζητήματα ταυτότητας φύλου, ως κατεξοχήν πρόσφορο μέσο κοινωνικού προβληματισμού.

Η πρώτη προβολή της εκπομπής θα γίνει αύριο, Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017, στις 18.30 στην ΕΡΤ, και η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει το διαφημιστικό σπότ που προβάλλεται από το κανάλι σχετικά με αυτά που θα παρακολουθήσουμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο.

Προστατέψτε τα παιδιά σας και μην τα αφήνετε να βλέπουν κινούμενα σχέδια από αυτό το τρισάθλιο νεοταξικό σατανοκάναλο!!! 

atheatignosi




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger