Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ! Η ΨΕΥΤΟ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ

Πολύ κακό για το απόλυτο τίποτα!

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Οκτωβρίου 2017

Παπαγαλάκια δημοσιογράφοι που διακωμωδούν την νομιμοποίηση της κάνναβης, πολιτικοί οι οποίοι δεν ανήκουν στην κυβέρνηση και είναι παντελώς άσχετοι χλευάζουν και καταψηφίζουν τα περί κάνναβης - αλλά και οι ίδιοι οι κυβερνώντες, που νομίζουν ότι θα τους ευγνωμονεί ο κόσμος για το καλό που θα κάνουν στους ασθενείς.

Κατ αρχάς θα ήθελα να διευκρινίσω ότι τα πιστοποιημένα και τυποποιημένα αυτά σκευάσματα τα οποία θα επιτρέπεται να πωλούνται στην χώρα μας αλλά και στις άλλες χώρες που έχουν την σχετική νομοθεσία, θα έχουν ως σκοπό την ανακούφιση των ασθενών από τους πόνους αντί των συμβατικών φαρμάκων που κυκλοφορούν στην αγορά. Ουσιαστικά, ο ασθενής θα μπορεί να έχει μια εναλλακτική επιλογή στην θεραπεία του την οποία βέβαια θα προτείνει ο ιατρός του.

Κανείς δεν πρέπει να πιστέψει ( αν και δεν το αναφέρει κανείς ) ότι τα συγκεκριμένα αυτά φάρμακα θα θεραπεύουν τον καρκίνο η ότι θα αντικαταστήσουν τις μεθόδους θεραπειών στους καρκινοπαθείς.

Ο Υπουργός Υγείας ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του: ελεύθερη «κυκλοφορία σκευασμάτων φαρμακευτικής κάνναβης.

Τυποποιημένα σκευάσματα εγκεκριμένα από την Νέα τάξη πραγμάτων τα οποία σαφώς και δεν θα θεραπεύουν τον καρκίνο αφού η πρώτη ύλη, δηλαδή η κάνναβη, δεν θα είναι ικανή σε βαθμό να μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο. 

Θα χρησιμοποιούνται ποικιλίες κάνναβης με μικρή περιεκτικότητα σε κανναβινοειδή, δηλαδή υβρίδια κάνναβης.

Μια μικρή παρένθεση, προσοχή, απλά και μόνο προς ενημέρωση των αναγνωστών, κυκλοφορούν και συνθετικά κανναβινοειδή, χημικών ουσιών που μιμούνται τη δράση της κάνναβης σε μορφή σκόνης τα οποία παρασκευάζονται στην Κίνα, αποστέλλονται στην Ευρώπη και πωλούνται στο διαδύκτιο.

Η ιατρική κάνναβη, σε αντίθεση με την κλωστική κάνναβη περιέχει τετραϋδροκανναβινόλη (THC), στο βαθμό που περιέχει και η ψυχαγωγική κάνναβη,( ινδική)  και ίσως και περισσότερη, με την σημαντική όμως διαφορά ότι μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη των καρκινικών όγκων, και να θεραπεύσει πολλές άλλες ασθένειες.

Τα σκευάσματα κάνναβης τα οποία θα πωλούνται νόμιμα στην Ελλάδα, θα είναι από ποικιλίες κάνναβης  όπου θα περιέχουν τετραϋδροκανναβινόλη τόση, ώστε να μην είναι κατάλληλη για θεραπεία καρκίνου πάρα μόνο για ανακούφιση από πόνους.

Τυποποιημένο βάμμα κάνναβης


Παρόμοια σκευάσματα όπως της GW Pharmaceuticals θα χρησιμοποιούνται και στην Ελλάδα, η οποία εταιρεία έχει παράγει ένα κανναβινοειδές στοματικό βλεννογόνο σπρέι για το στόμα.

Αυτό κυκλοφορεί σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο ως Sativex. Το Sativex ( εκ του sativa -  ήμερη κάνναβη) περιέχει μόνο THC και CBD δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης οποιωνδήποτε ιατρικών συνθηκών, καθώς ο ασθενής απορρίπτει το πλήρες φάσμα των κανναβινοειδών που η έρευνα έχει δείξει ότι συνεργάζεται μεταξύ τους.

Για να παράγετε ένα βάμμα, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα λάδι υψηλής ποιότητας που έχει κατασκευαστεί με την μέθοδο εκχύλισης με διαλύτη ( βλέπε άρθρο ΕΔΩ)

Αλλωστε ποιός μίλησε για θεραπεία καρκίνου έτσι; Αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας των μπλόγκ όπως το δικό μας, την Αθέατη γνώση, τα οποία θέλουν να παραπλανούν τον κόσμο με ανακρίβειες και ψεύτικες ειδήσεις δίνοντας στους ασθενείς απατηλές ελπίδες.

Οι πληροφορίες σχετικά με τις επίσημες έρευνες για τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης υπάρχουν δημοσιευμένες στο διαδύκτιο, όπου ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Το λάδι κάνναβης είναι αυτό που βοηθάει στην καταπολέμηση των ασθενειών. 

Θα το φτιάξετε μόνοι σας, με την προυπόθεση ότι θα πρέπει να βρείτε καλή ποιότητα κάνναβης, δηλαδή ποικιλίες σπόρων που θα έχουν υψηλή περιεκτικότητα από τετραϋδροκανναβινόλη -THC).

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger