Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ TRIUMPH ΤΟ΄ ΡΙΞΕ ΣΤΟ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΙΚΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ { ΒΙΝΤΕΟ }

Εδώ και λίγα χρόνια στην Ελλάδα, όπως όλοι πλέον έχουμε διαπιστώσει, διανύουμε την εποχή της Αποστασίας από τον Θεό.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Απριλίου 2018



Η προώθηση οποιασδήποτε ανώμαλης περίπτωσης μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νούς βλέπουμε να γίνεται αποδεκτή και να νομιμοποιείται με ταχείς ρυθμούς από την πιο ελεεινή και αντίχριστη κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από την ίδρυση του Ελληνικού κράτος.

Η ομοφυλοφιλία βρίσκεται υψηλά στην ατζέντα της συγκυβέρνησης Συριζανελ και με αφορμή αυτό το γεγονός, διάφορες μεγάλες εταιρίες ένδυσης, παιχνιδιών, κινητής τηλεφωνίας κτλ δεν έχασαν την ευκαιρία να μείνουν εκτός παιχνιδιού παρουσιάζοντας μας τις υποτιθέμενες ευαισθησίες τους (τις οποίες παρεμπιπτόντως δεν βλέπαμε πριν από καιρό) μέσω των διαφημίσεων.

Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει την νέα διαφήμιση της εταιρείας εσώρουχων Triumph.

Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, γνωστή για τις απόψεις της σχετικά με την ομοφυλοφιλία έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι:  «Πιστεύω ότι το σύμφωνο συμβίωσης θα έπρεπε να είχε περάσει ήδη. Είναι κάτι απαραίτητο. Το κάθε άτομο πρέπει να μπορεί να επιλέγει ελεύθερα τον / τη σύντροφό του και να ζει επίσημα μαζί του. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έχουμε ακόμη αυτό και ότι, μία ομοφυλόφιλη φίλη της έχει αποκτήσει παιδί και ζει πλέον ευτυχισμένη με τη σύντροφό της.»

Σήμερα η ηθοποιός στηρίζει την νέα καμπάνια της εταιρείας όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτό με το εξής σλόγκαν: Η Σμαράγδα Καρύδη έχει την τύχη να περιτριγυρίζεται από πολλές και μοναδικές φίλες! Εσύ;




Προκειμένου οι πωλήσεις των εσωρούχων τους να εκτοξευθούν και να κερδίσουν συγκεκριμένη πελατεία, η εταιρεία προσπαθεί να καθιερώσει στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού τους ψυχασθενείς αυτούς ανθρώπους ως φυσιολογικούς, βοηθώντας παράλληλα την υπόσχεση της Ελληνικής νεοταξικής κυβέρνησης να ολοκληρώσει την θητεία της με τον καλύτερο τρόπο γι αυτούς τον ελλιπή νόμο στον οποίο προς το παρόν δεν συμπεριλαμβάνεται η παιδοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Όμως, επειδή φοβούνται ότι μια σημαντική μερίδα των πελατών τους θα δυσαρεστηθεί βλέποντας αυτή την διαφήμιση, αποφάσισε να παρουσιάσει ένα πιό συντηριτικό σλόγκαν το οποίο αναφέρει:

«Γιατί πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να στηρίζεις τις γυναίκες που αλληλοστηρίζονται.»

Στο πρώτο βίντεο θα δείτε τις λεσβίες που πρωταγωνιστούν στην διαφήμιση να μιλούν για δήθεν αλληλοστήριξη και στο δεύτερο βίντεο την διαφήμιση




Παρακάτω στην διαφήμιση, όπως θα δείτε κι εσείς, παρουσιάζονται λεσβίες να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά.




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger