Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ «ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΒΑΜΠΙΡ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΣΕΞ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

8 Μαρτίου 2013



Ενας πρώην φύλακας ασφαλείας στο Μαϊάμι έχει καταδικαστεί με πολλαπλές κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας, έχει κατηγορηθεί για σεξ με μια έφηβη κοπέλα που γνώρισε σε ένα δικτυακό τόπο βαμπίρ, και αναμένει την τριετή ποινή του να ξεκινήσει.
Ο 30-χρονος Carrizo Nelson, ομολόγησε την ενοχή του τον Οκτώβριο σε 10 κατηγορίες για κατοχή εικόνων που δείχνουν σεξουαλικές πράξεις από ένα παιδί, αλλά του δόθηκε απο ένα δικαστήριο αναστολή που του επιτρέπει να περάσει τις χειμερινές διακοπές στο σπίτι και να παραδωθεί μετά την Πρωτοχρονιά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Carrizo προσπαθούσε να προσελκύσει ένα ανήλικο κορίτσι στο διαμέρισμά του στο Surfside για δύο σεξουαλικές συνευρέσεις. Ο Carrizo εντάχθηκε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο Φεβρουάριο, με επιλογή το "Sylence" ως όνομα χρήστη και ως «αμαρτωλός» το επάγγελμα του.
Εγγραφα του δικαστηρίου αναφέρουν ότι ο 30-χρονος συνάντησε το θύμα σε μια Goth-εμπνευσμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται VampireFreaks.com.
Επειδή ο Carrizo δεν είχε καταδικαστεί για κάποιο βίαιο έγκλημα, η δικαστής Samantha Ruiz-Cohen του επέτρεψε να μείνει ελεύθερος, αλλά τον προειδοποίησε ότι η συμφωνία θα ακυρωθεί εάν διαπράξει άλλο έγκλημα.
Ένα απόσπασμα στο επάνω μέρος της σελίδας του έχει ως εξής: «Απολαμβάνουμε τη νύχτα, το σκοτάδι, όπου μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δεν είναι αποδεκτά στο φώς. Η νύχτα είναι η στιγμή που σβήνουμε τη δίψα μας ».
Ο Carrizo έχει ενα μακρύ κατάλογο αυτών που «αρέσει» που περιλαμβάνει βαμπιρισμό, bloodplay, δαιμονολογία, σατανισμό, το δάγκωμα, ο αναρχισμός και τον πρωινό ύπνομεταξύ άλλων σχετικών ενδιαφερόντων.
Υπό τον τίτλο «αντιπαθεί», ο 30-χρονος έγραψε τα εξής: «θρησκεία, χριστιανισμό ειδικότερα, τους χριστιανούς εξτρεμιστές»

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger