Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: 3.848 ΘΑΝΑΤΟΙ 118,902 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Η μαζική δολοφονία των Αμερικανών με τις πειραματικές ενέσεις για τον κορωνοιό συνεχίζεται, καθώς το CDC ( Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ) αναφέρει ότι 3.848 άνθρωποι έχουν πεθάνει και έχουν πλέον καταγραφεί 118.902 ανεπιθύμητες ενέργειες.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Μαίου 2021

Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το CDC αποκρύπτει πολλά από τα δεδομένα και ότι ο αριθμός των θανάτων και των παρενεργειών που αναφέρθηκαν είναι πολύ υψηλότερος (βλ. Παρακάτω).

Αυτό είναι πέραν του γεγονότος ότι πολλοί θάνατοι και παρενέργειες μετά τις ενέσεις δεν αναφέρονται καν, επειδή η προπαγάνδα που εξέδωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ και ενισχύθηκε μέσω των φαρμακευτικών χρηματοδοτούμενων εταιρικών μέσων ενημέρωσης, συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι Κανένας από αυτούς τους θανάτους δεν συνδέεται με τα εμβόλια για τον κορωνοιό και είναι απλώς «συμπτώσεις».

Έτσι, όσοι το πιστεύουν βλακωδώς αυτό και αργότερα αρρωσταίνουν, ή βλέπουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο να πεθαίνει, δεν θα σκεφτούν καν το γεγονός ότι το εμβόλιο του κορωνοιού μπορεί να το προκάλεσε και δεν θα ασχοληθούν να το αναφέρουν στο CDC.

Για να δώσουμε κάποια προοπτική σε αυτούς τους καταγεγραμμένους αριθμούς και να δείξουμε πόσο εγκληματικά είναι κακό να ισχυριζόμαστε ότι κανένας από αυτούς τους θανάτους ή παρενέργειες δεν προκαλούνται από τους εμβολιασμούς, οι συνολικοί θάνατοι που καταγράφονται μετά από τις πειραματικές ενέσεις COVID από τον Δεκέμβριο του 2020, είναι περισσότεροι από τους καταγεγραμμένους. θανάτους μετά από εμβολιασμούς τα προηγούμενα 15,5 χρόνια πριν από την έναρξη των πειραματικών εμβολιασμών του κορωνοιού εναντίον των ανθρώπων.

* Θάνατοι μετά από εμβολιασμούς COVID αναφέρθηκαν από το CDC στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Δεν συμπεριλήφθηκαν όλοι στην απόρριψη δεδομένων της Παρασκευής στις 4/30/21, η οποία έδειξε μόνο 3.544 θανάτους. Η «περίοδος 4 μηνών» ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου έως τις 23 Απριλίου 2021, οπότε θα χρειαστούν περίπου 2 εβδομάδες για να ληφθούν όλα τα δεδομένα για την πλήρη περίοδο 4 μηνών και αυτοί οι αριθμοί σίγουρα θα αυξηθούν .


Θάνατοι παιδιών που αναφέρθηκαν μετά από εμβολιασμούς COVID

Δυστυχώς, καταγράφονται τουλάχιστον 5 θάνατοι μεταξύ παιδιών μετά από εμβολιασμούς COVID, συμπεριλαμβανομένου ενός μωρού 5 μηνών που δεν εμβολιάστηκε, αλλά θήλαζε από τη μητέρα του που ήταν εμβολιασμένη.


VAERS ID: 1166062  : Η ασθενής έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 17 Μαρτίου 2020 ενώ βρίσκονταν στην εργασία της. Στις 18 Μαρτίου 2020 το 5μηνών βρέφος που θήλαζε εμφάνισε εξανθήματα και μέσα σε 24 ώρες αρνούνταν να φάει και εμφάνισε πυρετό. Η ασθενής έφερε το μωρό σε τοπικό νοσοκομείο όπου πραγματοποιήθηκαν αξιολογήσεις, η ανάλυση αίματος αποκάλυψε αυξημένα ηπατικά ένζυμα. Το βρέφος νοσηλεύτηκε αλλά συνέχισε να εξασθενεί ώσπου κατέληξε. Η εργαστηριακή διάγνωση του TTP: Δεν υπάρχουν γνωστές αλλεργίες. Καμία νέα έκθεση εκτός από τον εμβολιασμό της μητέρας την προηγούμενη ημέρα.


VAERS ID: 1187918  : 15-χρονη γυναίκα στο Νιου Χάμσαϊρ. Δεν ξέρω την ακριβή ημερομηνία του πρώτου ή δεύτερου εμβολίου της Moderna. Είμαι ο παρευρισκόμενος στην παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας που φρόντιζε την ασθενή μετά την καρδιακή ανακοπή που πιστεύουμε ότι ήταν περίπου 3-4 ημέρες μετά το δεύτερο εμβόλιο της Moderna.


VAERS ID: 1218081 επίσης η 1218081: 17χρονη γυναίκα από το Ουισκόνσιν. Η ασθενής ανέφερε δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στο στήθος. υπέστη καρδιακή ανακοπή και θάνατο. Από την έκθεση μετά την αυτοψία από το Νοσοκομείο: στις 10/4/21, βρισκόταν στη διαδικασία αυτοκαθετηριασμού και άρχισε να αντιμετωπίζει δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στο στήθος. Λίγο μετά κατέρρευσε και δεν ανέπνεε. Οταν οι Ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κατέφθασαν την βρήκαν σε άπνοια και σε άσφυγμη ηλεκτρική δραστηριότητα. Η ανάνηψη ξεκίνησε και συνεχίστηκε κατά την άφιξη προς τις έκτακτες ανάγκες.  Εκτός από ένα σύντομο χρονικό διάστημα παλμών που επέστρεψε, παρέμεινε σε άσφυγμη ηλεκτρική δραστηριότητα παρά την ανάνηψη για 45-50 λεπτά περίπου. Πέθανε στις 11:20 π.μ. στις 10/4/21. 


VAERS ID: 1225942 : 16χρονη γυναίκα , Ουισκόνσιν. Η ασθενής ήταν μια γυναίκα 16 ετών που έλαβε το εμβόλιο της Pfizer στις 3/19/21 στην κλινική εμβολίων και παρουσίασε συνεχιζόμενο CPR στις έκτακτες ανάγκες 28/3/21 μετά από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι. Η ασθενής που τοποθετήθηκε σε εξωσωματική μεμβράνη οξυγόνωσης και η απεικόνιση αποκάλυψε διμερή μεγάλη πνευμονική εμβολή ως πιθανή αιτιολογία της ανακοπής. Οι παράγοντες κινδύνου περιελάμβαναν από του στόματος αντισυλληπτική χρήση. Τα εργαστήρια επιβεβαίωσαν έκτοτε την απουσία της μετάλλαξης του παράγοντα V leiden ή της προθρομβίνης. Η ασθενής δηλώθηκε νεκρή με νευρολογικά κριτήρια 30/3/21.


VAERS ID: 1242573 : 15χρονος άνδρας , Κολοράντο. Συγκοπή.


VAERS ID: 1243516 : (Το ίδιο με την 1225942;)  16χρονη γυναίκα , Ουισκόνσιν. Αιμοδυναμική κατάρρευση στο σπίτι. Επίμονη καρδιακή ανακοπή που απαιτεί εξωσωματική μεμβράνη οξυγόνωσης. Το γεγονός θεωρήθηκε δευτερογενές από την πνευμονική εμβολή. Θάνατος από νευρολογικά κριτήρια.


Υπάρχει επίσης μια περίπτωση ενός 17χρονου άνδρα στο Μίσιγκαν με ιστορικό ψυχικής ασθένειας που αυτοκτόνησε 8 ημέρες μετά την ένεση. Αναγνωριστικό VAERS :  1243487 .


Τα παιδιά έχουν μηδενική πιθανότητα να πεθάνουν από κορωνοιό. Επομένως, όποιος είναι υπεύθυνος για τις ενέσεις σε αυτά τα παιδιά με τους πειραματικούς εμβολιασμούς ενώ δεν χρειαζόταν, θα πρέπει να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για φόνο.

Πηγή: atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger