Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Η ΑΝΤΙΓΟΝΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ "ADE" ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ "SPIKE" ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ

Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει σε αυτό το άρθρο τις αιτίες των θανάτων που συμβαίνουν μετά από τους μαζικούς εμβολιασμούς με τα εμβόλια του κορονοιού και την εσκεμμένη αδιαφορία των επιστημόνων να ενημερώσουν τον κόσμο για τις παρενέργειες που συμβαίνουν σε ορισμένους ανθρώπους μετά από τον εμβολιασμό τους - για να μην αναφέρουμε τις μακροπρόθεσμες οι οποίες είναι και ο στόχος τους για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό με τα εμβόλια ως "σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους".

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Ιουνίου 2021

Η απoδείξεις ενισχύονται ότι τα εμβόλια Covid-19 ενδέχεται να επιδεινώσουν την ασθένεια σε ορισμένους εμβολιασμένους. Ο κίνδυνος προκύπτει όταν ένα εμβολιασμένο άτομο συναντήσει τον πραγματικό ιό. Τα αντισώματα που αναπτύσσονται ως αποτέλεσμα του εμβολίου μπορούν να καταλήξουν στην ενίσχυση της νόσου παρά στην προστασία από την μόλυνση.

Παλαιότερες προειδοποιήσεις σχετικά με αυτήν την δυνητικά θανατηφόρα επίδραση, γνωστή ως αντιγονοεξαρτώμενη ενίσχυση (ADE), έχουν υποτιμηθεί ή απορριφθεί ως "υποθετικές" από τους κατασκευαστές. Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί με εμβόλια κατά άλλων ιών αλλά θεωρείται πολύ σπάνιο.

Ωστόσο, μετά την εξέταση των δημοσιευμένων αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την επίπτωση, δύο εμπειρογνώμονες των ΗΠΑ  ( Timothy Cardozo και Ronald Veazey) κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι «μη θεωρητική και επιτακτική». Η χορήγηση του εμβολίου μπορεί να μετατρέψει ένα άτομο που πάσχει από ήπια μορφή της νόσου «σε άτομο που πάσχει από σοβαρή νόσο, μόνιμη νοσηρότητα ή ακόμη και θάνατο».

Ανέφεραν ότι για να ικανοποιηθεί η ηθική απαίτηση της συναίνεσης μετά από ενημέρωση, όλοι οι υποψήφιοι εμβολιασμένοι, καθώς και οι συμμετέχοντες σε δοκιμές, θα πρέπει να τους επισημαίνουν τον κίνδυνο αυτό.

Εν τω μεταξύ, μια διεθνής ομάδα γιατρών και επιστημόνων απηύθυνε έκκληση προς τις κυβερνήσεις, τις ρυθμιστικές αρχές και τους κατασκευαστές εμβολίων παγκοσμίως να σταματήσουν τα προγράμματα μαζικού εμβολιασμού έως ότου επιλυθούν ζητήματα ασφάλειας, ειδικά η ADE. 

Αναφέρουν ότι, δεδομένου του υψηλού ποσοστού ανεπιθύμητων ενεργειών, υπάρχει ανάγκη για καλύτερη κατανόηση των οφελών και των κινδύνων, ιδιαίτερα σε τμήματα της κοινότητας που εξαιρέθηκαν στις περισσότερες κλινικές δοκιμές. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με προηγούμενη έκθεση στο SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί τον Covid-19. 

Οι αποκλεισμοί των τελευταίων, αναφέρει η ομάδα, είναι ιδιαίτερα ατυχής "καθώς αρνήθηκαν την ευκαιρία να λάβουν εξαιρετικά σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ADE μετά τον εμβολιασμό σε άτομα που έχουν ήδη αντισώματα κατά του SARS-CoV-2.»". Χωρίς προσεκτική παρακολούθηση, τα περιστατικά ADE ή παρόμοιας ανοσολογικής παθολογίας που προκαλούνται από το εμβόλιο δεν θα μπορούσαν να διακριθούν από το σοβαρό Covid-19.

Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τις βλάβες που προκαλούνται από μια τοξίνη, την αποκαλούμενη πρωτεΐνη «spike», η παραγωγή της οποίας ενεργοποιείται στα κύτταρα του σώματός μας από το εμβόλιο. Η πρωτεΐνη είναι ένα μοναδικά επικίνδυνο χαρακτηριστικό του ιού, και ο στόχος του εμβολίου είναι να προειδοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα έτσι ώστε να εμποδίσει τη μόλυνση.  

Το εμβόλιο COVID-19 π.χ της "Μοντέρνα" δρα προετοιμάζοντας τον οργανισμό να αμυνθεί κατά της νόσου COVID-19. Περιέχει ένα μόριο που ονομάζεται αγγελιαφόρο RNA (mRNA), το οποίο φέρει οδηγίες για την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας (πρωτεΐνη spike). Πρόκειται για την πρωτεΐνη που βρίσκεται στην επιφάνεια του ιού SARS-CoV-2 και την οποία χρειάζεται ο ιός για να εισέλθει στα κύτταρα του οργανισμού.

Όμως καμία μελέτη δεν έχει εξετάσει για πόσο καιρό η τοξίνη συνεχίζει να παράγεται σε εμάς μετά τον εμβολιασμό, αναφέρουν οι γιατροί. Το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να προκαλεί τα ίδια τα συμπτώματα που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει, τα συμπτώματα στη συνέχεια διαγνώστηκαν εσφαλμένα ως «συμπτωματικά» κρούσματα λοίμωξης. "Σε αυτήν την περίπτωση, οι πραγματικές δυσμενείς επιπτώσεις της τρέχουσας παγκόσμιας στρατηγικής εμβολιασμού δεν μπορούν ποτέ να αναγνωριστούν, εκτός εάν οι μελέτες εξετάσουν συγκεκριμένα αυτό το ζήτημα."

Αυτό είναι μια εξαιρετικά σοβαρή ανησυχία, καθώς σε όλο τον κόσμο ασθένειες και θάνατοι που παρατηρούνται αμέσως μετά τον εμβολιασμό αποδίδονται συχνά στον ίδιο τον ιό. Αυτό συνέβη ακόμη και με δραματικές αυξήσεις των θανάτων ταυτόχρονα με τις προσπάθειες εμβολιασμού, όπως τον περασμένο Ιανουάριο στο Γιβραλτάρ .   

Ένας οικογενειακός γιατρός στο Τέξας επισήμανε τον κίνδυνο της ADE στα στοιχεία αυτό τον μήνα στην Επιτροπή Πολιτειακών Υποθέσεων του Τέξας. Ο Δρ Μπεν Έντουαρντς δήλωσε ότι οι περισσότεροι από τους μισούς στο Τέξας έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία στον ιό, και αυτό τους παρέχει «μια πιο ισχυρή ανοσία» από το εμβόλιο. Αλλά δύο διαφορετικές μελέτες έχουν δείξει ότι «ο εμβολιασμός κάποιου που είναι ήδη ισχυρά ανοσοποιημένος αυξάνει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών 2-3 φορές». 

Δήλωσε στην επιτροπή ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες, 4.178 θάνατοι που σχετίζονται με το εμβόλιο Covid αναφέρθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (Adverse Event Reporting System - VAERS) της κυβέρνησης των ΗΠΑ, σχεδόν οι ίδιοι με τους 4.182 θανάτους που αναφέρθηκαν από όλους τους εμβολιασμούς των τελευταίων 20 ετών.

Οι θάνατοι περιελάμβαναν εκείνους ενός 15χρονου αγοριού στο Κολοράντο, δύο 16χρονων κοριτσιών στο Ουισκόνσιν, ενός 17χρονου κοριτσιού στο Ουισκόνσιν και ενός 17χρονου αγοριού στο Νιού Χάμσαϊρ, όλα προηγουμένως υγιή.

Υποδεικνύοντας μελέτες που δείχνουν ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών φτάνει στην VAERS, ο Δρ Έντουαρντς πρόσθεσε: «Στο πλαίσιο της επιδημίας της γρίπης των χοίρων του 1976, μετά την καταγραφή 500 περιπτώσεων παράλυσης και 53 θανάτων, το εμβόλιο αποσύρθηκε από την αγορά.

«Έχω λάβει πολλές αναφορές από μέλη της οικογένειας των ασθενών μου και από στενούς φίλους των ασθενών μου, ότι εντός ωρών έως ημερών από τη λήψη του εμβολίου υπέστησαν εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή, πνευμονική εμβολή, θρόμβους αίματος, αιφνίδιο θάνατο. Και απ' όσο γνωρίζουν αυτά τα μέλη της οικογένειας, κανένα από αυτά δεν αναφέρθηκε από το ιατρικό προσωπικό ότι σχετίζεται με το εμβόλιο. Έτσι, η ανησυχία μου είναι ότι υπάρχουν πράγματι πολύ λίγες αναφορές.»

Ανέφερε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για εμβολιασμό σε άτομα που έχουν αποκτήσει ανοσία, είτε επειδή είχαν τη νόσο, είτε επειδή είχαν εκτεθεί στον ιό χωρίς να αναπτύξουν συμπτώματα.

Ερωτηθείς από τον πρόεδρο της επιτροπής εάν οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε για να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα, ο Δρ Έντουαρντς είπε: «Απολύτως. . . μέσω της σωστής διατροφής, της ενυδάτωσης, της άσκησης, του ηλιακού φωτός και το πιο σημαντικό, ειρήνη - όχι το πνεύμα του φόβου που κατά τη γνώμη μου έχει ξεπεράσει αυτό το έθνος.»

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger