Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

« ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ »

συνορα, χιλιαδες, γιατροι, λαθρομεταναστες
« ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ »
Αλλά, για τους Έλληνες που ξεπαγιάζουν δεν συγκινούνται…

Την ίδια ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πεινάνε και κοιμούνται στα παγκάκια, που χιλιάδες Ελληνόπουλα πάνε νηστικά σε παγωμένα –λόγω έλλειψης θέρμανσης- σχολεία, και που χιλιάδες ελληνικές οικογένειες δεν έχουνελεφτά για να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης, οι Γιατροί χωρίς Σύνορα (Μη Κυβερνητική Οργάνωση, βεβαίως-βεβαίως, αλήθεια πόσα έχει τσεπώσει κατά καιρούς από το ελληνικό κράτος;) εγκαλεί το ελληνικό κράτος διότι δεν ....
έχει φροντίσει να θερμαίνονται οι… χώροι αναμονής (!!!) των κέντρων κράτησης των λαθρομεταναστών στον Έβρο:

Οι νεοαφιχθέντες μετανάστες περίμεναν για πάνω από μια μέρα στoυς χώρους αναμονής σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Οι μετανάστες έχουν ήδη βιώσει πολύ σκληρές συνθήκες, ταξιδεύοντας για να διασχίσουν τα σύνορα. Μόλις έφταναν στην Ελλάδα, έπρεπε να περιμένουν για ώρες, χωρίς ζεστά ρούχα για να προστατευτούν από το κρύο, κάποιες φορές χωρίς να υποβάλλονται σε ιατρικό τσεκ από τους γιατρούς του υπουργείου Υγείας .

Βεβαίως, εμείς ως Χρυσή Αυγή… κατανοούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαθρομετανάστες με το ψύχος και… συμπάσχουμε μαζί τους. Για τον λόγο αυτόν, όταν θα έλθουμε στα πράγματα (και δε θα αργήσει αυτή η άγια ημέρα…), θα φροντίσουμε ώστε χωρίς περιττές αναμονές σε ψυχρούς χώρους αναμονής κέντρων κράτησης, να τους στέλνουμε αμέσως πακέτο στις πατρίδες τους, όπου ως γνωστόν έχει πολύ ζέστη. Έτσι, για να… ζεσταθεί το κοκαλάκι τους!

xagr.net

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger