Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

« Απίστευτο ! Εσωτερική παραλία ! »

παραλια, απιστευτο, ιαπωνια, κοσμος
« Απίστευτο ! Εσωτερική παραλία ! »
Η πόλη Miyazaki στην Ιαπωνία είναι γνωστό τουριστικό θέρετρο, όπου συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες από κάθε γωνιά του κόσμου, καθώς διαθέτει πολυτελή ξενοδοχεία και απίθανες παραλίες αλλά και έντονη νυχτερική ζωή.

Το ξενοδοχείο Phoenix Seagaia Resort είναι επίσης ευρέως γνωστό για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του, με χώρους αναψυχής, spa, πισίνες, γήπεδα τένις και γκολφ, ακόμη ζωολογικό κήπο με σπάνια είδη φυτών και ζώων αλλά και τη μοναδική εσωτερική παραλία στον κόσμο! Μάλιστα, καλά διαβάσατε.Το Ocean Dome (όπως ονομάζεται) αποτελεί θεαματικό μέρος του συγκροτήματος Phoenix Seagaia Resort και είναι στην ουσία μια τεράστια κλειστή παραλία με άμμο (είδος λεπτού άσπρου μαρμάρου) και θαλασσινό νερό, όπου οι λουόμενοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάνιο τους όλες τις εποχές του χρόνου! Η θερμοκρασία του νερού (που περιέχει την ιδανική ποσότητα αλατιού!), η υγρασία και ο αέρας στο χώρο ελέγχονται από high tech μηχανήματα, ενώ ένα ειδικό σύστημα δημιουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεγάλα κύματα για τους λάτρεις του σερφ.
Επιπλέον, το κτίριο όπου στεγάζεται η παραλία έχει τη μεγαλύτερη αναδιπλούμενη οροφή στον κόσμο, παρέχοντας σε μόνιμη βάση έναν καταγάλανο ουρανό στους λουόμενους. Ο περιβάλλων χώρος έχει διαμορφωθεί ανάλογα, με βράχους και φοίνικες, έτσι ώστε να προσομοιάζει με κανονική εξωτερική παραλία, ενώ όλων των ειδών τα θαλασσινά σπορ είναι διαθέσιμα! Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ο συνωστισμός!
Πραγματικά ένα πρωτόγνωρο θέαμα για όλους μας…


ἀπό:kokoria.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger